Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!

• 10 112
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ха здравейте!  wavey

brambar4e, догодина ви чакам, а всички от отбора. Ще поддържам нивото на морето!  smile3503 Ще дойде момент, когато нещата ще започнат мноооого бързо да се случват и ще си казваш "Брех, всичко наведнъж, не може ли по-бавно?!"  newsm53
По въпроса за
...не щадя  мъжа си и не се старая да се справям с всичко!...
бравос!!!

mamma_Di, добре дошла и от мен!!!  newsm51 Сигурна съм, че тук ще ти е приятно!
liliq_velikovawelcome!
пеперудкеnewsm17 моля се единствено ти и Симонка-Бонбонка да сте добре!!! Има превратности в живота, важното е да умеем да се нагаждаме към всяка нова ситуация, а още по-добре, ако се намери компромисно решение, удовлетворяващо всички!  newsm10 Морално сме с теб, нали знаеш!!!

ЧЕСТИТ 8-МО МЕСЕЧЕН ПРАЗНИК НА АЛЕКС, СТЕФАНИЯ И КРИСТИЯН!!! Да огряват с усмивките си дните на всички, които ги обичат!

# 211
Привет на всички Hug
Да са живи и здрави днешните 8-месечковци-Алекс, Кристиян и Стефания!Много щастие и усмивки в дома да даряват на мама и тати!
  Сега се старя да си почивам повече, спя с нея винаги когато тя спи за да съм в добра кондиция и най вече не щадя  мъжа си и не се старая да се справям с всичко!
Ето това и на мен ми харесва! Браво,бръмбарче-само така.Дано всички успяваме да го правим защото наистина е важно мама да е в добра кондиция за да е добре и бебчето Peace То работата,както съм абелязала край няма.
Ние втора поредна нощ не спим много.Буди се и рев до небесата,само на гърдата млъква.Пак зъб ли е незнам,обаче аз съм Tired Сега преди малко заспа,но едва ли ще мога да се наредя и аз щото съм сам в къщи и много задачки се очертават ooooh!
Такаааа...оплаках се сега да се похваля освен Crazy Имаме си кошарка - майстория на дядо и ама засега не иска вътре повече от 2-3 минути(както и очаквах де)С тези кошари, проходилки и прочие май ще трябва скоро време къщата да разширяваме на някъде че място не остана Joy
Нали вчера казах за попарата с ръжен сухар,та днес и сложих два вместо обичайният един-изяде ги Grinning Ако някой иска може да пробва,наистина е много вкусно и няма нищо общо с вкуса на попарата с белият сухар.
пепи,честита ви нова придобивка.Голям кеф е сигурно като я возиш Laughing
пеперудка,ти си знаеш най-добре как трябва да бъде и като една добра майка ще си гледаш детенцето и себе си,а таткото дано бързо да осъзнае, че неможе без вас и да не се държи като хлапе Praynig Едва ли помагам с мнението си,ама дано поне не преча Embarassed
Чао на всички и да се слушкате много днес Heart Eyes

# 212
Здравейте, милички!

И ние със спането сме ужас - по цяла нощ проплаква на сън или направо се буди с рев.Взимам я при нас, потупвам по дупето, успокоявам и така е от 3 дни.

И друго пак да се оплача - изобщо не иска да яде зеленчуковите пюрета  Sick Слагах вътре сирене, жълтък, масло , сол - не и не! Кво да му давам да яде на моето детенце вече незнам - не иска попара, не иска зеленчукови, кво иска и аз незнам  newsm78

И трето - за капак - вчера падна от спалнята и се тресна главата в проходилката  ooooh! Нищо й няма, но се беше изплашила доста и едва я успокоих.

Ама какви новини ,а ?!  bowuu

Гушки на всички  Hug

# 213
Здравейте и от нас днес минахме и през гастроентерологаааа #Crazy newsm78 предписа  но Алмагел Sick които трябва да го пием 2 седмици и някъкви лекарства които се правят по поръчка за малко повече от един месец.Оказа се че е точно това гасторефлексузна болес newsm78 Confused.След изпиването на лекарствата би трябвало да спре.Каза ми ,че ако матрачето било повдигнато нямало да повръща - аз отговорих и това не ни помогна #Crazy.от понеделник почваме кухня но след изказването на докторката че от супите може да повръща пак се чудя дали да и ги давам?Понеже били редички.Иначе всичко папаме жълтъка не го харесва особено-както и риба и зеленината(коприва,спанак)

# 214
Виличка, мила, стига лоши новини Naughty хайде малко  Hug от нас и само весело занапред  bouquet
бръмбарче, привет Hug
момичета, днес си посрещнахме мъника Mr. Green стига му толкова гости при дядо, вече си е удома Crazy Днес за закуска му правих попарата със сухар на Елит. Ми, честно да ви кажа по ми хареса от Голдис-а Rolling Eyes попарата стана някакси по на попара, с Голдис ставаше като каша newsm78

# 215
  • София
Здравейте мамчета и сладки беборанчета. Hug
Пеперудка мила с теб сме нека всичко се нареди възможно най-добре за теб и малката Симонка бонбонка newsm10 newsm51.
Зайче най после и малкия юнак е в прегръдките на мама.Сега си го нагушкай на воля. newsm68
mamma_Di, liliq_velikova    welcome

Sonja беше ме питала дали лесно пролиха зъбките на Ваньо,ами да герой е той на мама.Долните 2 пробиха без проблем ,а горните4 избиха за 4 дни с леко кисело настроение,но аз го отдавам не само на зъбки, а и на жегата и гипса по това време.Виж долният ляв резец малко ни поизмъчи,ама съвсем малко ,а десния резец добре,че му проверявам устата та разбрах ,че е излязъл.На всички пожелавам толкова безпроблемнно никнене като нашето. newsm10 newsm17.
Лика ама Алекс е истински сладурчо пу пу .Много да то нацелуваш от наборчето и от мен.
Момичета стискайте палци утре сме на контролен преглед в Горна
баня и пак ще ни правят рентген,и дано този път нещата да са наред и да не се налага повече никакви операции newsm17 newsm17 newsm17
Много Ви целувам и утре ще пиша как е минало .Лека вечер и много целувки на всички беборани smile3541

# 216
Здравейте!

Днес бяхме до болницата да направят тест за алергия към упойките-всичко е наред!Утре сутринта ще дадем кръв и урина."Успях" с десетина колектора да събера два грама. Crazy Ако кажат,че е недостатъчно-много им здраве!Опериращата лекарка ме успокои,че са по-важни кръвните изследвания.
Иначе сме добре,като изключа нервното неразположение на бебка,но единия преден зъб и резците пробиха,остана до дни и другото предно и после дано има малко затишие. Tired
Днес и купих неразливаща чашка с накрайник много и се кефи,и ми се иска вече сама да си я вдига да пие а не може.Все още имаме проблем с яденето,днес се излъга та хапна половин бурканче праскови с овесени ядки.Надявам се скоро нещата да се нормализират.
В неделя ще е кръщенето на Дари и трябва да намеря време за  clean

BON TONI стискам палци утре да се похвалиш с добри новини! Praynig

# 217
ето ме и мен  Mr. Green .Цял ден с мъжо чистим.Сега след почивките докато си вкараме в ред къщата направо  CrazyТо всичко  е ужас,та с   newsm79 ,та готвене,а за  wash няма край,та  БОДЛИВАТА,относно  clean не ти завиждам и аз ги мих днес в кухнята,а в хола ще е тези дни.Надявам се всичко при вас с Дари да мине без проблем,че и ти да се успокоиш най-сетне.
brambar4e добре си ни дошла  Hug и няма да щадиш татето,нека и той да помага  Naughty.Добре,че нашия татко и тази седмица е в отпуска,та ми помогна в чистенето,че сама сигурно една седмица нямаше да смогна.
Дес честита ви кошарка и браво на дядо.Малката принцеса,ще свикне и на тебе ще е по- спокойно да я оставяш да си ирае,без да се притесняваш.
Vili4ka   добре,че нищо и няма след падането,а за яденето-не се притеснявай ако си наддава нормално.
zaicheto най-после си нагушка детенце.
BON TONI  утре да се похвалиш с добри новини!С тебе сме Praynig
Ние утре сме на консултация,че с това скитане май пропуснахме една Sick

# 218
Момичета, писах , писах и се затри #Cussing out
та да ви почерпя за празника на Алекс:
http://kulinar.gbg.bg/image/recipe/r620.gif
http://www.2fukli.net/new/017-YOGURT.jpg
Милото ми дете се опитват да му избият горните зъбчета и много ми плачка през нощта. Cry
Качих снимки в албума най-накрая, моля да ме извините че са повечко, ама ми беше доста трудно да избера от 150 снимки Mr. Green
освен това толкова рядко намирам време да кача, че викам е сега ми е паднало Laughing
Не бях взизала отдавна в албумчето и какво да ви кажа момичета - ние нямаме бебета, а сладки пораснали дечица Hug
Направо не мога да повярвам колко са се променили всички Rolling Eyes
Али и Дарис са много сладки двамата
Лика - честито ти християнче, да го закриля винаги неговия ангел-хранител  bouquet
И той е станал такъв голям мъж и много му е пораснала косата.
Въобще всички са такива бонбони, че ми иде да ги схрускам виртуално Mr. Green
Ние бяхме вчера на консултация с Алекс, педито беше много учудена - 300 гр и 2 см, каза че за тези месеци е супер. Алекс и се видя много нашишкавял, ама каза, че са много леки костите и затова не тежи много - 7500 гр.
Бръмбарче - за падането не се притеснявай, не знам дали остана някое януарче, което да не е падало, Алекс даже и цицина имаше Mr. Green
Бон Тони - стискаме палци всичко да е наред Praynig
Дива орхидея - надявам се всичко да отшуми бързо, но на твое място не бих бързала с кухнята, ти нали кърмиш още, по-добре кърма да й даваш Peace

# 219
Здравеите и от нас днес баткото има имен ден така че ви черпя всички  newsm64 beer2 cheers cook. Малката нощеска за 2 път от както се е родила ми проплака незнам от какво е бялото обаче на  венеца си седе още не е пробило #Crazy.Може би е от тях??Клео мила кърмя я обаче за сега ще и давам само второто и десерта все едно е дали е готвено,пюренце или кухня ,въпросът е че в готвеното  мога да слагам хляб и сухари да качи някои грам(не килограм Joy) малко поне да напълнее а в готовоте пюрета нищо не мога да сложа newsm78.хапва си всичко и за това така реших.Ще видим ако я хареса ако ли не ще изчакам още малко.  chef  bouquet

# 220
Добро утро мамчета и малки сладуранчета!
Пепи, да ти е жива и здрава порастналата мома!Много да слушка и да расте хубавица на мама,тати и бати!
Бързам да драсна някой ред че сме се засилили да отиваме на паар с Вярата,че манджата и свърши.Като една "добра майка" съм я пъхнала в проходилката и аз на компа Wink
Момичета които кръстихте вече мъниците,я споделете нещо повече за следцеремониалната процедура Mr. GreenИмам впредвид колко гости канихте и какви.Аз се чудя,направо в ужас съм изпаднала,но нямам намерение да правим вселенски тържества.И се чудя къде да бъде тържеството-в къщи ли някъде на заведение ли Thinking БОДЛИВАТА,вие как ще процедирате?
И аз много исках на именният и ден да я кръстим,но по една или друга причина няма да стане Sad За сега остава за октомври.
БОН ТОНИ,как няма стискаме палци - с вас сме мила.Всичко да бъде наред със момченцето с най-много зъбки сред януарчетата Praynig
Вили , как е Али?Като и огладнее дупето ще прояде не се бой Peace Давай и каквото и харесва,пък ако си пие млякото мисля че няма проблем Hug
И да се похваля малко Embarassed - имаме си чисто нов компютър и монитор.Много съм щастлива,а мъжо дваж повече BlushА съм особено доволна, че голяма част от финансовата страна на покупката е мое дело Party
Много ви целуваме с Вяра(която в момента си проверява зъбите с един химикал тук в скута ми Mr. Green)и пожелаваме приятни разходки Heart Eyes

# 221
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КРИСТИЯНОВЦИ И ТЕЗИ КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ  bouquet  bouquetДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ.

# 222
  • Пловдив
Аз не мисля, че днес Кристиян има имен ден. Името идва от християнин и празнува на Коледа. Вижте ТУК и още ТУК

# 223
Честит Имен ден на всички празнуващи днес  bouquet
Бон Тони, стискаме палци Peace
Бодливата, на вас също и всичко да мине като по вода. Весело изкарване и на кръщенето - леко и безаварийно  bouquet
Момичета, сега да ви се пооплача малко Rolling Eyes Никола е станал невъзможен просто. Такъв разглезен ревльо няма на света Sick Свикнал е само като погледне някой и той да го взима на ръце, всичко да му се дава, а когато не става по неговата се започва с една истерия #Cussing out Ох, и преди си го поглезвахме, ама сега една седмица сам с баба и дядо и няма като него друг, незнам какво да го правя. Вчера ме взеха от работа с мъжа ми. Аз като всяка майка си го извадих малко от количката да го цункам и гушкам и като реших да го върна обратно цяла София разбра ooooh! такъв рев не бях чувала от него. И така, цяла нощ рев, цял ден рев. Вчера ходиха на консултация, нищо му няма. Расте и дебелее, а ината му двойно Crossing Arms Аз толкова исках да си имам едно добро и възпитано дете. Дайте някаква идея какво да правя. Снощи го слижих в кошарата с играчките му и го оставих да поплаче. Малко се сдърпахме със свеки, ама така ще е. Няма да позволя да бъде такъв Crossing Arms
Съжелявам, че толкова негативизъм получихте от мен днес  bouquet

# 224
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мами със сладки бебчета!
След скитане при баби и братовчеди най-после се прибрахме у дома!Толкова много сте изписали ,че едва успях да ви изчета(е малко по диагонал ,за което се извинявам,но използвам ,че бебчо спи )     
                     Flowers BouquetЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!! Flowers Bouquet
 baloniДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНООГО ЩАСТЛИВИ  ДНЕШНИТЕ МИНИ РОЖДЕННИЦИ! baloni
mamma_Di, liliq_velikova    welcome
lika, честито ти християнче!
BON_TONI, дано всичко при вас да е наред! Praynig
Дес,zaicheto,Sonja, честито ви нови придобивки!
kleo_80, снимките са страхотни,но  ти си успяла да ги направиш и забавни с тези текстове към тях!  bouquet
пеперудка, искрено се надявам нещата при вас да се подредят!  Praynig
Лисана, успех в начинанието с новия начин на приспиване!
Весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт