Най-хубавото лято предстои, защото сърчице под моето тупти! Тема № 9

• 44 793
  • 567
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, много се филмирате с това кърмене, дайте си 2 седмици, после се регулират нещата, наистина, просто в началото е малко зор!

Моят юнак прави пауза от 9.30 до към 2-3 някъде и после суче на два часа, 2 и нещо, но вече се нахранва за под 5 минутки.

Това, че търсят да сучат, изобщо не означава, че са гладни винаги! Много често са просто нервни и не могат да заспят и търсят да сучат за успокоение. Вкарвате си автогол с това АМ. Търпение малко Simple Smile

Жълтеницата сама минава със сукане и акане

Абсолютно точно казано. ❤

# 91
Момичета връщам се от преглед. Терминът ми е на 22.07,разкритие-0,тонове-добри,контракции-0,шийка-скъсена 50%. Доктора каза че имам 2 опции,едната е от датата на термина всеки ден тонове-така можем да изчакаме макс 7 дни (според зависи от тоновете на бебето) или да постъпя за индукция. Но сега чета за тази индукция и май не е много добър вариант в моя случай,защото нямам никакво разкритие. Тези които сте били с индукция бихте ли споделили как беше при вас.

# 92
  • au bout du monde
Момичета връщам се от преглед. Терминът ми е на 22.07,разкритие-0,тонове-добри,контракции-0,шийка-скъсена 50%. Доктора каза че имам 2 опции,едната е от датата на термина всеки ден тонове-така можем да изчакаме макс 7 дни (според зависи от тоновете на бебето) или да постъпя за индукция. Но сега чета за тази индукция и май не е много добър вариант в моя случай,защото нямам никакво разкритие. Тези които сте били с индукция бихте ли споделили как беше при вас.

Аз бих изчакала, ако няма някаква причина.
Аз бях с индукция при 0 разкритие и беше доста болезнено, ако не е наложително, не бих си го причинила втори път.

# 93
  • Плевен
Смених си профилното име от vamb.1986 и сега вече да се похваля днес с планово секцио се роди третата ни дъщеря Теа -3070гр 48 см.

# 94
Ние сме на почти месец и жълтеницата продължава. Ходехме и на фотолампа в началото, за да се намали билирубина и сега чакаме сама да се изчисти. С кърменето имам драма, кърмата ми започна да намалява, той не може да се наяде, заспива и след 15 мин се събужда отново гладен. Като цедя, не изцеждам много както преди. Нищо не съм променила, не знам на какво се дължи това и какво да правя..

# 95
Смених си профилното име от vamb.1986 и сега вече да се похваля днес с планово секцио се роди третата ни дъщеря Теа -3070гр 48 см.

Честита дъщеричка!!!! Да ви е здрава дива и щастлива! Да те питам предните раждания естествено или секцио са били?

Hope, нека суче детето , така си увеличават количеството , а и имат скокове в растежа , та така.

# 96
  • Плевен

Честита дъщеричка!!!! Да ви е здрава дива и щастлива! Да те питам предните раждания естествено или секцио са били?

Hope, нека суче детето , така си увеличават количеството , а и имат скокове в растежа , та така.
Предните две също са секцио.

# 97
Да е жива и здрава Теа!

Аз също съм за 22.07 ,но ни тапа е паднала ни корема ми слиза надолу ....нищо
Единствено днес имах продължителна болка в яйчниците  и много неспокойна бях цял ден.
Сетих се даже за котето което имах преди години как като раждаше ставаше неспокойна и си търсеше място къде да роди😊

Днес започва май май
Имам леко кафяво зацапване и менструални болки ,които ме хващат и отпускат-търпими .
Но не ми се схваща целия корем ,а боли само ниско долу.
Не знам да ги засичам ли тези или контракциите са други и по продължителни.
Общо взето и аз не знам какво става ,но докато е търпимо смятам да си седя вкъщи Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 12:13 от AnMary

# 98
Artemis, може да започва моментаааа! И може да си започва като по книга - бавно и отдалече! Стискам ти палци, стой си вкъщи докато можеш да търпиш, не се шашкай (ох, то как да не се...аз ще се панирам направо)и да знаеш - не се казва на роднини (най-вече на майка ти), че започва (за да не те мисли и да не ти е трудно). Успех! Ще чакаме да се похвалиш като можеш! Кураж!

# 99
А то как да не й кажа като е при мен майка ми:)
То че почва почва ,но не ми е ясно кога да тръгна ...хващат ме менструални болки и с няколко дълбоки вдишвания отшумяват.

# 100
А то как да не й кажа като е при мен майка ми:)
То че почва почва ,но не ми е ясно кога да тръгна ...хващат ме менструални болки и с няколко дълбоки вдишвания отшумяват.
Доколкото разбрах трябва да се тръгне като станат през 5 мин. Успех ти желая!

# 101
Здравейте Simple Smile
Гледам, че сте обсъждали обезболяването - вземете си свещички, няма да сбъркате - все едно как ще раждате. Без рецепта са, така че не представлява проблем.

Да ви питам - когато се напъва, са колики, така ли? Че нещо не ми е ясно. Не е точно да се свива, а се напъва, събужда се с писък и се успокоява и спи ако съм го сложила по корем върху мен.

И моят не иска да спи в кошарата, добре, че си купихме, че да си я ползваме за шкаф. Яде през 3 часа - изцяло на кърма, сам се събужда и суче около 5 минути, после заспива за малко, събужда се да си дояде и чак тогава е сит. И аз се притеснявах, че не му стига, но все си мисля, че щом спи...значи е добре. Обаче не знам при това положение да се изцеждам ли за допълнително количество. Вие как мислите?

Освен това има рефлукс и повръща ако след хранене го оставиш да лежи. Затова по един час го гушкаме вертикално. Засега го борим механично тоя рефлукс със стоене в изправено положение, но не знам докога. Дано мине скоро.

# 102
Здравейте Simple Smile
Гледам, че сте обсъждали обезболяването - вземете си свещички, няма да сбъркате - все едно как ще раждате. Без рецепта са, така че не представлява проблем.

Да ви питам - когато се напъва, са колики, така ли? Че нещо не ми е ясно. Не е точно да се свива, а се напъва, събужда се с писък и се успокоява и спи ако съм го сложила по корем върху мен.

И моят не иска да спи в кошарата, добре, че си купихме, че да си я ползваме за шкаф. Яде през 3 часа - изцяло на кърма, сам се събужда и суче около 5 минути, после заспива за малко, събужда се да си дояде и чак тогава е сит. И аз се притеснявах, че не му стига, но все си мисля, че щом спи...значи е добре. Обаче не знам при това положение да се изцеждам ли за допълнително количество. Вие как мислите?

Освен това има рефлукс и повръща ако след хранене го оставиш да лежи. Затова по един час го гушкаме вертикално. Засега го борим механично тоя рефлукс със стоене в изправено положение, но не знам докога. Дано мине скоро.

+1 за свещичките.
Аз изцеждам сутрин ,че има доста остатък и още веднъж през деня. Искам да имам запаси и вс ден замразявам по 1 торбичка.  😄

# 103
Аз спрях да изцеждам. Мисля, че се нормализираха нещата. нямам втвърдяване, чувствам, че за всяко хранене имам грубо 30 мл . После го дохранвам .
Моя явно се зарази от брат си. Сега хрипти с тоя пусти нос и е едно постоянно кихане. Нямам идея как ще го лекувам.. все пак е само на 2 седмици Sad

# 104
Аз спрях да изцеждам. Мисля, че се нормализираха нещата. нямам втвърдяване, чувствам, че за всяко хранене имам грубо 30 мл . После го дохранвам .
Моя явно се зарази от брат си. Сега хрипти с тоя пусти нос и е едно постоянно кихане. Нямам идея как ще го лекувам.. все пак е само на 2 седмици Sad

Ама това зараза ли е??? Ох, сигурно ви задавам много тъпи въпроси. И моят си хрипти и киха и понеже няма секрет и не е постоянно, аз реших, че е някакво състояние, което просто минава. Ццц, трябва нещо да се взема в ръце

Общи условия

Активация на акаунт