Най-хубавото лято предстои, защото сърчице под моето тупти! Тема № 9

• 44 830
  • 567
  •   1
Отговори
# 105
По принцип е нормално детето да киха и нослето да му хрипти. Но моето в момента ми се струва , че по-скоро се е разболял, откокото просто да си хрипти. За това ще говоря с педиатъра му днес

# 106
Гледам, че препоръчвате свещички да се вземат за болницата. Вие какви използвахте ? Препоръчайте нещо, че аз не съм се подготвила с никакви обезболяващи и нямам идея какво да взема и дали ще ми е нужно.

На мен термина ми беше на 21 юли, но още се носим с бебка. Сега ще ходя всеки ден на тонове и се надявам да реши да излиза тези дни. Вчера ме гледаха за разкритие и имам само 1 см и шииката е започнала да се изглажда и до там. Днеска на тоновете нямаше никакви контракции и сега мисля малко да се активизирам с разходките.Smiley

Някой раждал ли е нормално и гръбчето на бебето да е било от дясната страна ? Дали така се ражда по-сложно и могат ли да настъпят някакви усложнения по време на раждането ? Лекарката вчера каза, че може да се завърти, но ако това не се случи не ми обясни какво следва. Ако някой е запознат да сподели.

# 107
Гледам, че препоръчвате свещички да се вземат за болницата. Вие какви използвахте ? Препоръчайте нещо, че аз не съм се подготвила с никакви обезболяващи и нямам идея какво да взема и дали ще ми е нужно.

На мен термина ми беше на 21 юли, но още се носим с бебка. Сега ще ходя всеки ден на тонове и се надявам да реши да излиза тези дни. Вчера ме гледаха за разкритие и имам само 1 см и шииката е започнала да се изглажда и до там. Днеска на тоновете нямаше никакви контракции и сега мисля малко да се активизирам с разходките.Smiley

Някой раждал ли е нормално и гръбчето на бебето да е било от дясната страна ? Дали така се ражда по-сложно и могат ли да настъпят някакви усложнения по време на раждането ? Лекарката вчера каза, че може да се завърти, но ако това не се случи не ми обясни какво следва. Ако някой е запознат да сподели.
На моето се оказа, че гръбчето е много в дясно. Петък ме викат за секцио Simple Smile

# 108

Свищички Профенид.

# 109
На мен ми предлагаха свещички в болницата, но аз такова нещо не търпя и вечер преди сън ми биеха обезболяващи. Така ми беше по-лесно да обгрижвам дечко през нощта и да поспя

# 110
Дали гръбчето е вдясно или вляво няма значение, моята АГ каза, че просто по-често са вляво. Моят беше вдясно, роди се за норматив.

# 111
Бонди, Как е твоето детенце? мина ли на някакъв режим? През нощта спи ли?

# 112
Момичета, днес с планово секцио се роди Жанет - 3320гр, 50см, към 4ч ще ми я донесат да я видя... Не съм още в кондиция, но ще пиша и във фейсбук групата. Само искам да попитам мамите, които пиеха хомеопатия за болките как я пиеха, че не мога да намеря коментарите, а болките са доста силни вече, явно обезболяващите, които ми бият не ми действат много много.

# 113
Момичета, днес с планово секцио се роди Жанет - 3320гр, 50см, към 4ч ще ми я донесат да я видя... Не съм още в кондиция, но ще пиша и във фейсбук групата. Само искам да попитам мамите, които пиеха хомеопатия за болките как я пиеха, че не мога да намеря коментарите, а болките са доста силни вече, явно обезболяващите, които ми бият не ми действат много много.
Пиех Арника на час-два, когато се сетя. Това продължи 2 дни подред.

# 114
Атника и аз съм взела, 30 цх, но по колко зрънца, по 5 ли, през два часаи може да се пие въпреки че не съм пиша и яла нали?

# 115
Момичета и аз да се похваля ! Simple Smile
Снощи -21.07. се роди бебка Никол-3.1 кг 50 см. Беше спешно секцио заради високото кръвно- нали уж се очакваше прееклампсия и се случи-37 Г.с. И 4 дни.
Всичко мина добре Simple Smile
Пожелавам успех на всички, които чакат !

# 116
  • София
Честито на всички майчета! Да са ви живи и здрави бебчетата, а на вас бързо възстановяване! Hug

За обезболяване на нас ни даваха течен омалгин, но не е кой знае какво.

sweet_lady, ти при д-р Василева ли ще си последно?

# 117
Бонди, Как е твоето детенце? мина ли на някакъв режим? През нощта спи ли?

Не, няма режим, като вресне ако не е ял в последния час - давам пак Simple Smile Нощем от два дни прави по-голяма пауза, дано така се задържи.

# 118
Честито на новите мами! Бъдете много здрави и щастливи и бързо възстановяване Hug
За обезболяване на мен ми слагаха доста инжекции и помагаха донякъде. Но тегави  са първите 24ч, после всеки изминал ден става по-добре. Истината е както една акушерка ми каза- да минат тези първи 24ч, трябва да се изтърпят болките и после е друго. И мен много ме болеше, само от едното обезболяващо ме отпусна и поспах малко. Така че кураж, мами. Ще мине Simple Smile

Дали гърбът на бебето е вляво или вдясно няма особено значение. Водят го че по-често е вляво, но за раждането мисля че няма такова значение.
Все пак всичко е индивидуално.  Simple Smile

# 119

sweet_lady, ти при д-р Василева ли ще си последно?
Да, при д-р Василева, че нали д-р Стоянова ме отряза и мен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт