Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 256
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Катастрофа.

# 286
Никой не могат да търпят. Аз съм прочела грешно.
Не е съвсем така, много сме дипломатични, но коварни.
Везните обикновено са харесвани от повечето хора.
Да, харесвана сме, но кои зодии са най - подходящи за нас?
Двете ми приятелки Везни са с мъже Водолей и Козирог. Нямат особени оплаквания.
Знам за щастлив брак с мъже Риби и Овен.

# 287
Единият ми син е риби, определям го като много труден за съжителстване. Другият ми син е дева и го определям като идеален. Сега това е мнение на майка, предполагам мнението на жена, която съжителства с него би било друго. Но аз много харесвам девите. Май ако имам нов мъж, ще търся дева.

# 288
Сестра ми е везни, много години вече е щастливо омъжена за телец. Но не знам дали е миродавно, защото други везни май май не познавам.

# 289
Сещам се за двама мъже Риби, с жени Скорпион. И двамата са много умни, амбициозни и с кариера. Но и двамата все работят в други градове, единият в чужбина даже беше. Нещо все гледат да забегнат. Едната жена Скорпион според мен е ужасна - капризна, манипулатор, командаджийка. Другата е миличка и за мен са идеалното семейство

# 290
  • София
Споделете нещо за мъж Стрелец. Единствения, който познавам добре е момче и ще стане на 16 сега, та не ми е критерии Grinning
От жени стрелци имам ужасни впечатления, може би са едни от най-дразнещите за мен наравно с козирожките.
Аз съм водолей.

# 291
Аз познавам двама стрелци. И двамата не изневеряват, ракът също не изневерява. Стрелецът обаче е с по-кофти характер на пръв поглед от рака. Ракът се прикрива много, те са по открити.

# 292
Най-анти са ми девите. Познавам двама като с единия имах връзка, разхвърлян, постоянно е изневерявал (това в последствие го разбрах). Другия е колега от работата, има си уж приятелка, живеят заедно, но заедно с нея има още 3 любовници като общо и от четирите точи пари, вечно няма и госпожите го издържат, залага на мачове, пие през ден, абе "мъж мечта". Да не говорим, че не чисти, не готви, с абсолютно нищо не помага в домакинството.

# 293
Аз познавам двама стрелци. И двамата не изневеряват, ракът също не изневерява. Стрелецът обаче е с по-кофти характер на пръв поглед от рака. Ракът се прикрива много, те са по открити.
Познавам и изневеряващи Стрелци, даже според мен са по-скоро такива, отколкото моногамни. Ракът рядко изневерява, но за мен Стрелците са с мнооооого по-лек характер.

Най-анти са ми девите. Познавам двама като с единия имах връзка, разхвърлян, постоянно е изневерявал (това в последствие го разбрах). Другия е колега от работата, има си уж приятелка, живеят заедно, но заедно с нея има още 3 любовници като общо и от четирите точи пари, вечно няма и госпожите го издържат, залага на мачове, пие през ден, абе "мъж мечта". Да не говорим, че не чисти, не готви, с абсолютно нищо не помага в домакинството.
УжЪс, за първи път чувам за такива Деви. Обикновено са маниаци за чистота и подреждане, имат пари и също рядко изневеряват.

# 294
Хаха да, а най-забавното е, че всичките му жени, любовници там са по-големи от него. Той е на 32 г, жената, с която живее е на 41, любовниците са над 50 годишни. Сбъркана работа от всякъде. И не говоря за засукани мадами, а за жени с наднормено тегло, не искам да се изразявам грубо, но са жени тип, които мъж не са виждали с години, и сега са като невидяли. Жени без самочувствие, то сигурно и затова си ги върти, както иска, чувала съм истории как се кара с приятелката нарочно, гони я, за да може да дойде любовницата в тях и на другия ден ходи да се извинява с цветя и празни приказки. Такова чудо да не ти е в къщата.

# 295
  • Пловдив
Девите да изневеряват рядко? Да не объркахте зодията? 😄

# 296
Рядко, ама грандиозно.Joy Най-фрапиращите семейни истории, мъж с три деца се развежда заради любовница, са двама познати Дева. Няма, няма и изненадат публиката. Те, както Рак и Козирог, уж не хойкат като Скорпион и Овен да речем,  но затова пък като го направят, лесно могат да хлътнат и да си загубят главата.

На другата крайност - други Деви знам, които си живеят самотно, отшелнически и аскетично, хич и не се занимават с жени.  Има и съвсем нормални семейни, дори образцови съпрузи Дева. Това външно поне.

# 297
  • София
Аз пък съм на мнение , че всеки един мъж изневерява в някакъв етап от връзката .
Без значение от зодията.
Мъжът е жената Дева са флиртаджии.

# 298
Не мисля така за всички мъже. Няма как да съм 100% сигурна, но за много познати съм убедена, че не са изневерявали.

# 299
  • BG
Раците не изневерявали? Хах, това е еб@си смешката...

Общи условия

Активация на акаунт