Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 277
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Мързи ги и не им се занимава, къде по-лесно е да лежиш на дивана пред телевизора... Пък и са темерути и няма голям наплив от жени към тях, които да ги изкушават.

# 301
Мързи ги и не им се занимава, къде по-лесно е да лежиш на дивана пред телевизора... Пък и са темерути и няма голям наплив от жени към тях, които да ги изкушават.

Това е и моето мнение за рака. За да изневерят, някоя трябва да им дойде на крака и да ги моли. Което си е почти невъзможно. Отделно са и стиснати. Абе раците като цяло ни една жена ги не ще.

# 302
  • Тра-ла-ла
В интерес на истината познавам мъже, които изглеждат некръшкащи. Семейните отношения са за пример. Те не напират да изневеряват, но нямат нищо против да им се случи. Амиии...намират се жени зорлем да им се метнат и успяват. Така, че....мързел, темерутщина, ама като ти се нанижат - няма да викаш "Не, не искам" Joy 1 път да e - халал да е Joy Има жени, които също са семейни, нямат време да се развяват по ресторанти, не им се рискува по хотели. И всичко се случва без особени емоционални и финасови напъни за мъжа....в някоя отбивка....

Единият е Овен. Другият е Телец.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:24 от Джулая

# 303
  • София
Имаше едно меме
То семейни хора , с по 2 деца , работа на пълен работен ден и 2 кредита , намират време да изневеряват , а ти не може да се видиш с мен на кафе 😀

Изневярата е лесна . Само в началото на връзката има може би монотомност
После всичко що хвърчи 😀

Но достигнах до извод , една жена е склонна заради друг мъж да зареже всичко , но пък мъжете не .
Независимо от зодията

# 304
Сещам се за една любовна двойчица – и двамата раци, които активно изневеряваха на половинките си. Иначе много държаха на семействата си, да.
Аз за тези неща не бих залагала на зодия. Въпрос на индивидуалност, но най-вече на желание и възможности...

# 305
Сещам се за една любовна двойчица – и двамата раци, които активно изневеряваха на половинките си. Иначе много държаха на семействата си, да.
Аз за тези неща не бих залагала на зодия. Въпрос на индивидуалност, но най-вече на желание и възможности...
Сийке, ти ме подсети за този разказ на Чудомир:
https://chitanka.info/text/14514-dopustimo

# 306
Горе-долу същото. Simple Smile

# 307
Споделете нещо за мъж Стрелец. Единствения, който познавам добре е момче и ще стане на 16 сега, та не ми е критерии Grinning
От жени стрелци имам ужасни впечатления, може би са едни от най-дразнещите за мен наравно с козирожките.
Аз съм водолей.
Аз съм Водолей,омъжена за Стрелец от 25 години, питай нещо конкретно. Лек характер както каза някой,но на младини,сега е все по-голямо мрънкало,трябва да умееш да си го пускаш край ушите и ще вървят нещата. Много обича компания,хора,събирания,което на мен ми е в повече, аз обичайно съм си самодостатъчна и никога не скучая,докато той постоянно има нужда да е с някого. Логореята им е пословична, разказва истории дълго,преувеличено и театрално. Винаги иска да съм с него,ако върши  нещо в дома задължително да съм край него,ако ще и само за компания, което адски ме дразни и  вече 25 години не мога да го изкореня. Положителните качества са,че изобщо не е стиснат,не ми прави проблеми за пари,пътуваме там,където аз избера,щедър е и извън семейството,обичлив и гушлив е.
Ако имаш др. въпроси,давай 👍.

# 308
най-лош опит имам с момчета Везни и Стрелец
просто след известно /кратко/ време не можем да се "дишаме"

# 309
  • София
С бавни, но сигурни стъпки слагам на масата за най-гадна зодия и един скорпион
И не , не заради страста ( ох тя изгасва до пълен егоизъм)
Бих казала, че дори моята търпимост не може да се справи с вечните претенции , очаквания (срещу реалност)
Празни приказки за любов на която не могат да се насладят , нормални едва Когато са в добро настроение , живеещи в зона на комфорт , непосилни да направят героизъм , да се наслаждават на това , което имат докато го имат.
Уморих се да ви кажа.
Тук даже тайно се прокрадва меланхолия към студената мъжка Дева , която ти дава пълна свобода и приемане на личността.

Нищо лично , но дори и сексът не си струва, Защото очаквано , всички стават еднакви егоисти и пасивни , които чакат жената да ги дърпа нанякъде.

Кой ли ще е мой партньор, не знам 😀

# 310
Ако ти е залипсвала пълната свобода, може би никакъв партньор не ти е затрябвал. Пълна свобода си я представям точно като пълна свобода, сама. Сигурно различните хора по различен начин си я представят. За мен тези пълни свободи във връзка са осъществими единствено за едната страна, докато единият си живее с пълната си свобода,другият тегли, била съм този, който тегли, че и с бебе, ами освободих свобидният, че адски много ми тежеше неговата свобода. 😂😂😂

# 311
Дева дава свобода? Странно ми е. Тя обича свободата за себе си, работохолик, и понякога е с много красива вънщност. Нооо......

# 312
Девата създава илюзията за пълна свобода, защото кафезът е по-голям и интересен. Докато се усетиш, резето е паднало, и получаваш изключителната привилегия да поддържаш кафеза в перфектен вид.

# 313
Странни неща пишете за Девите. Почвам да се плаша.

# 314
Защо да се плашиш, все пак с хумор да се чете.

Общи условия

Активация на акаунт