Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Най-гадната зодия за мъж! - 3

 • 29 201
 • 761
 •   1
Отговори

Анкета

Избирате ли мъжа/партньора според зодията?

Опции:

* Гласуването приключено: вт, 13 окт 2020, 14:50
* Може да изберете максимум 2 опции.

# 30
 • Мнения: 1 127
Мъж да се интересува от зодии, че и да се зарадва на определена точно. И ризата щял да сваля в кафе, гол ли щеше да седи там после? Anguished Що за маниери?
А гаджето ти там ли беше, Джулая, през това време? Как му се стори всичко това?
 Не знам за зодия, един единствен младеж знам аз , който поназнавайше по нещо за зодии, и то преди 100години, беше везнянко.

# 31
 • Мнения: 19 837
Зодия „селяндур“ е този, много дърварска свалка. Нещо ме съмнява да е чак такъв плейбой, каквато слава му се носи. Или лъже, или жените около него са съвсем закъсали и без никакви претенции.

# 32
 • Мнения: 7 790
Това не е зодия, съгласна съм, нито е сваляч. Просто е човек без елементарни социални умения. Не знам кое ме срази най-много от всичко, но това, че се е извинявал после и отчитал пред останалите, бе гвоздея в програмата.
Джулая, съболезнования, че е трябвало да изтърпиш това. Що не му тегли ножа от раз, по Скорпионски?Smile

# 33
 • Мнения: 2 069
Щом се е зарадвал на зодията ти, значи  е бил твоята.
 Ако ти самата си Скорпион, както разбирам от Дез, може да е  Скорпион?

# 34
 • Мнения: 7 790
Джулая мисля, беше с Асц. Скорпион. Аз съм Скорпион с Асц. Рак.

Имах една куриозна случка на работа преди 2 години.
Дойде да си говори с мен един господин, с който сме говорили бегло няколко пъти. Седяхме, водихме много приятен разговор на различни житейски общи теми....и по едно време направи завой, и ми представи финансовото си и имотно резюме, издръжката на дъщеря си, размер на къщата, градината, беседката, и как има място за всичките ми деца....
Много прибързано и директно, и прескочи всички възможни фази човека....
Тъкмо бях започнала да излизам с негов колега, Скорпион, и веднага се усъмних, че ми кроят нещо.....Мен интуицията (параноята Joy) здраво ме тресе.
Вечерта ми писа и ме покани да излезем, аз отказах учтиво, и това беше.

Не се разсърди, писа, че разбира, и от тогава ми се усмихва щастливо и открито на работа, няма драма.
Не бих излязла с него въпреки всичко, и грам не ме е привличал никога с нищо. Къщи и имоти не помагат, и не ме блазнят, и аз си имам. Друго търся.

Коя ли зодия ще е? Или Марс в Козирог?
МП е с Марс в Козирог, и сложи картите на масата от самото начало, но не така дърварски.
И той избърза обаче, а аз избягах. Крих се 1 година, появих се пак. "Бавно, бавно" стана новото му мото....Blush
Абе гадна зодия е Скорпиона. Страхлив до безобразие, като се приближиш прекалено бързо, хапе (или потъва в дън гори тилилейски, ако е с Асц. Рак като мен).

Страх ме е, че ще ме контролира, командва, и променя, защото това е амплоато на мъжката енергия. Тотален контрол.  Харесвам си автономията, постигната на тези ми години. Как ли пък не.
Първата ми ментална реакция към господина с голямата къща беше "Аз това няма да го чистя!"Joy

Скорпиончо, с който излизах кратко тогава, ми беше споделил страха си, че цитирам дословно "Няма да му давам да излиза с приятелите си". Аз не искам да съм ти майка, душа!
Научих си урока, и повече не се занимавам с много млади мъже. На 21 беше, не знам къде ми е бил акъла.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 11:17 от Dez

# 35
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 18 833
Плейбоят е Скорпион Bowtie Колегите му знаят историите. Пък и браншът "ражда" доста палавници. Аз съм Рак и нямам нищо Скорпионско в натала, освен един МЦ(медиум цели). Асцендентът ми е Козирог.

Те мъжете уж не се интересуват от зодии. Пък знаят своята, на приятелката си, на роднините. Че и коя с коя си подхожда и с коя не. Иначе не вярват в зодии Joy

Account
Скрит текст:
Приятелят ми видя само това с ризата. Дори финалната реакция у тях не видя/чу. Но го е усетил, че ме сваля. Знае, че съм голямо момиче. Вижда, че не кълва на евтини номера от всякакво естество, добре разпознавам хората и мога сама да се oправям. Каза, че е щял да се намеси, ако плейбоят си бил позволил повече. Не, че аз щях да го допусна

# 36
 • Мнения: 8 438
Джу, много си свежа за рак. Аз раците /и мъжете и жените/ дето ги познавам са много смотани. Моля форума да не се обижда, аз си говоря за моите познати

# 37
 • Мнения: 3 558
Джулия, бях сигурна, че си Рак. Жените, а и мъжете Рак, си мислят, че всички флиртуват с тях и ги свалят.

# 38
 • Мнения: 1 127
Не знам точно за свалянето, обачееее, каквото и да се случи по големият свят и в чуждите животи, също често се приема лично от раците, което на мен ми е налудничаво.
Сваляли са ме скорпиони, страшно е!!! Scream Но пък мен, ако не ме сваля някакъв такъв, по такъв агресивен
 начин, може и никога да не разбера, че съм "сваляна" всъщност. Затова и съм фен на огнените май.
Единия с абсолютна цел да изневери на приятелката си. Не по този начин описан от Джулая, но цял свят разбра какво му се иска.

# 39
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 18 833
Джулия, бях сигурна, че си Рак. Жените, а и мъжете Рак, си мислят, че всички флиртуват с тях и ги свалят.
Покана за душ у тях какво да е?! Bowtie Самоотверженото предложение да си даде ризата на ближната и да остане гол по нощите?! Сигурно е бил от кавалерите с възпитание от едно време Joy Трябваше да не я отказвам тази риза и да видя какво ще стане Joy Че тия мъже, дето много се дуят....като опре ножа до кокала и бият отбой Joy

Истина е, че на Рачетата (женските) много ни се лепят. В повечето случай - странни и нечитави типажи. Bowtie Явно изглеждаме добрички и лесни...на пръв поглед Joy

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 13:39 от Джулая

# 40
 • София
 • Мнения: 12 322
Джулия, бях сигурна, че си Рак. Жените, а и мъжете Рак, си мислят, че всички флиртуват с тях и ги свалят.
Joy Joy Има нещо такова. Особено мъжете са много центрирани и се обичкат.

Девите са сухари, но и аз съм чувала, че са много неверни. Плюс това, за разлика от жените, са много дисбалансирани като личности. Не познавам дева, която няма някакъв порок/мания. Понякога дори положителни наглед неща се превръщат в порок при тях. Не знам как го правят. Но са много точни иначе и много "земни хора" Laughing. Определено могат да ти импонират и опонират по интелект.
Кажете за рибите, май не водят в класацията за гадняри.

Засмях се здраво на хипер- трипер полигамни, макар че може да не е било pun intended. Но аз близнаците - и мъже, и жени, ги виждам точно като персонификация на един трипер. Имам чувството, че не подбират и не могат да си седят на задника. Joy

# 41
 • Мнения: 3 558
Аз рибите ги обичам.Heart
Най- деликатните хора, без да са мекотели. Жените са чаровници.

# 42
 • Мнения: 9 977
Скорпионите са директни. Могат да бъдат  и очарователни. Ако нямаше гадже в картинката, може би евентуално щеше да го огрее? Smiley Или не?

# 43
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 18 833
Ако нямаше гадже в картинката, може би евентуално щеше да го огрее? Smiley Или не?
Ти като Раче би ли му пуснала на такъв?! Bowtie

# 44
 • Мнения: 9 977
По принцип не бих се забъркала със Скорпион, дори да не е „такъв”, а по-друг. Simple Smile Но съм виждала Скорпионския чар в действие и е впечатляващо. Smile

Общи условия

Активация на акаунт