Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 218
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Народопсихология е това. Балкански манталитет на неспособен мързелан с претенции.
Нищо общо със зодии, не се лъжете.

# 526
  • Бургас
И Рибите са Драма Куин. Освен когато не са на другата крайност - да са вечно нахилени и с лъскави очички като пафкали тревица Joy

Реално погледното бая мъже се правят на жертва на жените си. Просто едни зодии го правят по-мъжествено като просто тропват по масата и отсичат, че са невинни и все жените се филмирали. А други зодии поразтеглят филма.
Дами,от опита Ви с мъже Риби,бихте ли ми изяснили една ситуация?!Моят в началото беше рицар на бял кон,летеше към мен с двеста,омая ме много стабилно.Отвреме навреме, обаче се затваря,не ме нарича с онези приятни думички, които галеха...Честно и директно,в очите, твърди че ме обича,но аз съм почти постоянно в някакъв филм.Че му е намалял интереса,че му идвам в повече,че му отнемам личното пространство.Важно е да отбележа,че и аз съм Риби😁(това,за да бъде ситуацията още по-комплицирана).

Свиквай Laughing Щом и ти си Риба би трябвало да знаеш, че Рибите имат нужда да се уединяват и да се крият редовно.Умеят да очароват, но после си показват и другата страна.

# 527
За мен най- отвратителната зодия за мъж е Козирог,  властно, себично, ревниво същество ,мислещо,че си му собственост.

# 528
Според мен, най - гадната зодия за мъж е Близнаци. Манипулативни всезнайковци и всички според мен са с БАР.

# 529
Ми естествено, нали са Близнаци 😃

# 530
Ревността е болестта на плебеите, не на Боговете Кози. Wink Ти трябва да се въртиш около орбитата му, а не той в твоята. Чак пък толкова внимание да ти отдава ....
Близнаците, мда, смахната работа.

# 531
Мъже Дева и Козирог не съм допускала по- близо в живота ми. Отдалече не ме кефят.

# 532
Най-щедрият, грижовен и свестен мъж в живота ми - Дева.
Най-добрият ми приятел Козирогче, вярно непоносимо мрънкало, но като се озверя и влиза в пътя.
Най-кошмарен за мен се оказа Стрелецът.

# 533
Евче, ти си теле, нали?

# 534
Аз нямам много опит с мъжете ( само с рак), но пред овенът предпочитам ракът. Овен е братът на мъжа ми, според мен ракът направо е поносим пред овенът.
Синовете ми са риби и Дева, девата е за предпочитане - по чисти, по подредени, Абе по-приятни...

# 535
Кристина, малко съм разочарован от теб. Бива ли да фаворизираш един от двамата си сина и то по зодии?
 Wink

# 536
Джеймс, с единият се разбирам малко по-добре отколкото с другия. Нали говорим за най-гадната зодия за мъж...аз с мъже извън семейството не контактувам и нямам идея какви са, но споделям личните си наблюдения от моята женска гледна точка...
Иначе, това с деленето на децата и прочие женски селски простотии - не почвай и ти...тая досада съм в Чела н- сет пъти у форума, дотегнало ми е..

# 537
Криси, време е да усетиш темперамента и на другите зодии.
За мен овенът си остава най - страстния мъж,но за съжителство е трудно.

# 538
  • София
Везните усещат адски добре партньорката в интимен план.
За мен са пред скорпион и овен 😀

# 539
Хепи, аз не съм много страстна натура, на мен ми дай сладък живот и скитане, сексът не ми е от първостепенно значение ..

Общи условия

Активация на акаунт