Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 231
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Ракът изневерява, и още как. Според мен обаче не е комерсиален, може да си вземе съвсем бедна и безперспективна жена, стига да е млада.

А развяват лозунги, колко държат на семейство си, Е това ако не е двуличие, аз не знам.
А и са едни обидчиви, то драми...то сополи, то чудо.... Имат женска енергия, аз се чувствам повече мъж.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 21:46 от happy doc

# 511
Мазници, приветливи и засмени. Родителите ми така и не разбраха защо се развеждам с такъв мъж.

# 512
  • Тра-ла-ла
В този момент по цял свят мъже Раци ги сърби д-то  Joy

Мъже, развяващите лозунги колко държат на семейството, а кръшкащи...има от всички зодии. Нали все пак никой не трябва да ги заподозре Bowtie

# 513
Раците не изневеряват, но са адски меркантилни, защото не им се работи и си търсят жена, която те няма да издържат,защото не могат да осигурят издръжка. За това и лаят колко държат на семейството, няма такова нещо, важно им е да им е спокойно, а някоя се опитва да им стъпи на врата, а са я изгонили с шут...

# 514
Раците не изневеряват, но са адски меркантилни, защото не им се работи и си търсят жена, която те няма да издържат,защото не могат да осигурят издръжка. За това и лаят колко държат на семейството, няма такова нещо, важно им е да им е спокойно, а някоя се опитва да им стъпи на врата, а са я изгонили с шут...
Много си права 👍 Но поне пък като не могат издръжка, да се издържат сами себе си. Бившия ми като видя, че мога да издържам и тримата нещо много взискателен стана за работа(нищо че аз в сферата си съм доста по образована и с опит, а ми се е налагало да работя и не по специалността, щото знам, че няма от къде). Лъжеше, че няма обяви никакви по неговата област, а аз отварях сторито на компа и виждах какво е гледал-филмчета. Много обичат тези раци да гледат телевизия.
Другите двама много близки раци същите. Единия се ожени за трудолюбива и по-простовата жена. Тя работи тежка работа всеки ден и издържа четирима. Той се прави на поет и с интелектуални дейности(от тях изкарва веднъж годишно нещичко) , пък даже се и хвали, че я е направил от селянка бизнес дама. 😂😂😂
Третия се ожени за жена от богато семейство. Не го гледа, но не се налага и той нея. Мисля, че има повече от него.
Раци да тропнат мъжки по масата и да гледат семейство, не познавам. Познавам и един роднина рак на 80г, съсипа жена си от изневери цял живот, но и обясняваше, че е от село и тя без него е нищо. Той я е създал, той командва.

# 515
Дам, могат да бъдат ужасно токсични, ако ги нападнеш, казват жестоки неща, много болезнени...за това ако все пак някоя жена е решена да съжителства с рак, бих я посъветвала да не го закача за нищо ..за да има мир и любов ...

# 516
Дам, могат да бъдат ужасно токсични, ако ги нападнеш, казват жестоки неща, много болезнени...за това ако все пак някоя жена е решена да съжителства с рак, бих я посъветвала да не го закача за нищо ..за да има мир и любов ...
И тук съм съгласна!
Но можеш ли да не закачаш за нищо мъжа до себе си? Е много точно определение даде. Не ги закачай за нищо, те си гледат собствения гъз, ти твоя, но неговия трябва да ти е на първо място 😂😂😂
Претенции имаш ли нормални към него - ужас, война, кой си ти и какво си въобразяваш 😂😂😂😂

# 517
Моите наблюдения за мъжките раци са същите. Хем мекотели, хем тиранични. Общо взето не могат да се почешат сами, цял живот трябва някой да им прислугва.
И много характерно за рака е, че вкъщи ползва скандалите като средство да те приучи да не го закачаш за нищо.
Искаш да си поеме задълженията - скандал.
Не му ходиш по г**а - скандал.
Нарушаваш му дзена и спокойствието, понеже изнемогваш - скандал.
Ако е някой хептен елементарен индивид може и до бой да се стигне.

# 518
  • София
Сега като се замисля, те и скорпионите са подобни на раците, само където поне привидно изявяват желание да помагат. Я да сготвят , я да почистят, да сглобят нещо , уж да са ти полезни.
Водните зодии са токсични , защото посредством чувства , емоции мислят , че могат да манипулират.
Щото не може да ги биеш в тази игра на емоции .

Иначе Девата е същият кретен, където си мисли, че едва ли не е създал жената до него, добре че бил той видиш ли. Това са сигурно всички мъже горките, където си въобразяват , че "създават" жената.

Миналият месец между другото , реших да се извиня на бившият , че съм си тръгнала. Ей така , защото сме хора ( не че той не знаеше, че си тръгвам , но когато стана не му се вярваше) Та , той седнал да ми казва, не аз съм си тръгнала, той ми бил "хвърлил" багажа. Дева това.
Значи , не може да седне като човек да оправи отношения, обаче може да живее в илюзия , че той е победител.
Победител в разпаднало се съжителтво.

ПП
Коя мъжка зодия мислите , че го играе жертвата винаги , и  толкова играе, че накрая наистина винаги е жертвата , мили, жив да го ожалиш?

# 519
Ракът, кой друг.

# 520
И аз съм за рака 👍. Това толкова години да му обясняваш мило и нежно, за да не го обидиш, че не може за всичко да си ти, а той да ти вади кирливите ризи от преди години и някви дребнави неща, че от буркана се е посипало захар, а ти не си го събрала. И накрая да е смъртно обиден, че ти си търсиш скандал и си ужасен човек!
Е няма такова животно! 😂😂😂

# 521
# 522
  • Тра-ла-ла
И Рибите са Драма Куин. Освен когато не са на другата крайност - да са вечно нахилени и с лъскави очички като пафкали тревица Joy

Реално погледното бая мъже се правят на жертва на жените си. Просто едни зодии го правят по-мъжествено като просто тропват по масата и отсичат, че са невинни и все жените се филмирали. А други зодии поразтеглят филма.

# 523
И Рибите са Драма Куин. Освен когато не са на другата крайност - да са вечно нахилени и с лъскави очички като пафкали тревица Joy

Реално погледното бая мъже се правят на жертва на жените си. Просто едни зодии го правят по-мъжествено като просто тропват по масата и отсичат, че са невинни и все жените се филмирали. А други зодии поразтеглят филма.
Дами,от опита Ви с мъже Риби,бихте ли ми изяснили една ситуация?!Моят в началото беше рицар на бял кон,летеше към мен с двеста,омая ме много стабилно.Отвреме навреме, обаче се затваря,не ме нарича с онези приятни думички, които галеха...Честно и директно,в очите, твърди че ме обича,но аз съм почти постоянно в някакъв филм.Че му е намалял интереса,че му идвам в повече,че му отнемам личното пространство.Важно е да отбележа,че и аз съм Риби😁(това,за да бъде ситуацията още по-комплицирана).

# 524
Аз освен драмата, не виждам и не съм открила никакви сходства в характерите между мъж рак и риби.
Даже и драмата им е от различен характер, при рака театрото се разиграва, за да те накара да се чувстваш виновна, а рибите просто по характер са много несигурни и сами си вкарват филма, че си ги пренебрегнал и си искал да ги нараниш. Просто трудно контактуват. Когато се научат да контактуват всичко е лесно, разбират, разговарят и се извиняват.

Общи условия

Активация на акаунт