Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 223
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Скрит текст:
Юпитер ми е в 10Дом, но вече е влязъл в Овен. Иначе голямата част от МЦ ми е в Риби, като управителя е в Д6, което може би обяснява  работата в чужбина, и и то пак с чужденци.

Скрит текст:
Много е силен, но ти май си знаеш.

# 226
Стрелец? Девети дом или друга планета?

При мен ли?
Водолей ми е 9Дом,  празен,  транзитният Сатурн ще ми направи опозиция с наталния в Лъв .
Нептун ми е в Д6, Стрелец, Луната е в Д6, но в следващия знак, Кoзирог (при неговия Марс).
работата ти дали странна и необикновена, свързана с творчество и пътуване? Не за друго ама ми стана интересно....🙃

# 227
Галчудо, не знам колко силен ми е Юпитер, всъщност. Подозирам, че е също толкова, колкото Сатурн, но все още не съм наясно. Бос начинаещ съм все още.

Vicky, професията ми не беше странна, но се занимавах с изкуство, да.
...(едит)
На 5 си я избрах, за да мога да пътувам,  да видя свят, и да си говоря с хората. 🙂

Но и когато спрях да се занимавам професионално ( Сатурн ми мина през Асцендента и всичко се промени), пак животът ме вкара в мултинационална среда.
И пак започнах да пътувам в чужбина заради работа, но Короната се намеси, и спрях. Не че пътувах много, но се случи.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 06:53 от Dez

# 228
Всеки си има 12 дома с по 10 планети и всички 12 зодии представени. Друг е въпросът как са представени и кои са силни и кои са слаби. Зависи от РД и часът на раждане.

# 229
Водолеите за маса са намбър 1. Ама за вкъщи...

Живея с водолей от 17 години, имат много трески за дялане,но досега е бил верен и отдаден на семейството си.Това не ми пречи да имам желание да го убия поне 2 пъти дневно. Аз съм лъв.

# 230
  • София
Лъв и водолей е много сполучлива комбинация.

# 231
То при мен е силно застъпен лъвът, със слънчева зодия Телец , а ММ е водолей и със скорпионски асцедент. И на мен два пъти на ден ми идва да го убия, и 4 пъти на ден да му се метна на връта за да го задуша от прегръдки.
Познавам друга двойка лъв и водолей. Изглеждат така сякаш се налагат един на друг. Което май май е и като  между нас😜

# 232
Лъв и водолей е много сполучлива комбинация.

Ха ха ,примерът е пред вас .

# 233
  • Тра-ла-ла
Такъв ли е масовият образ на мъжа Водолей?! Студен, странен, прекалено свободолюбив и запънат на сериозния любовен фронт?! С нереалистично високи изисквания за Жената, които никоя клетница не успява да покрие Joy?! Ясно, че зависи и от други планети.

Сещам се на прима виста за някои известни бг личности - Георги Христов. Мартин Карбовски, проф. Юлиян Вучков, Драго Чая...видни ергени.
Скрит текст:
Че и някой ги спрягат за гей или би

# 234
И аз на прима виста се сещам за двама познати Водолеи, които са си ергенчета от край време, а вече на 40+.

# 235
Такъв ли е масовият образ на мъжа Водолей?! Студен, странен, прекалено свободолюбив и запънат на сериозния любовен фронт?! С нереалистично високи изисквания за Жената, които никоя клетница не успява да покрие Joy?! Ясно, че зависи и от други планети.

Сещам се на прима виста за някои известни бг личности - Георги Христов. Мартин Карбовски, проф. Юлиян Вучков, Драго Чая...видни ергени.
Скрит текст:
Че и някой ги спрягат за гей или би
Карбовски се е женил един-два пъти и има син.

Аз се сещам за един ерген Водолей 40+ годишен и си е много свестен човек. Е, вярно, че доскоро живееше с мама, която му намираше и работа, но нещо се е еманципирал, замина за София и май живее с гадже.

# 236
има ли зодия, от която да няма никога незадомявани мъже или жени над средна възраст?

# 237
  • Тра-ла-ла
има ли зодия, от която да няма никога незадомявани мъже или жени над средна възраст?
Някои зодии дават повече количество ергени/стари моми.

# 238
Според мен най- много стари ергени са зодия рак. Много са чувствителни и си ти е страх да не се минат.
Най-лесно се развежда стрелецът, защото не може да търпи.

# 239
  • Агент под прикритие
Тринадесетата (Змиеносец), но тя още не е проучена добре. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт