Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 266
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Никой не могат да търпят. Аз съм прочела грешно.
Не е съвсем така, много сме дипломатични, но коварни.

# 271
Везните обикновено са харесвани от повечето хора.

# 272
Съгласна съм, въобще не съм казала, че със сигурност е сродната й душа. Но много време отнема да се разгледат всички аспекти.
Иначе съм мислила по този въпрос, който поставяш, Джулая. Тя не се е сближила с всички от този възрастов диапазон, а с конкретния човек. Това значи нещо.
О, моята сродна душа съм намерила отдавна и това е една от добрите ми приятелки. 🤗😍🤩
В личен план за интимен партньор търсих някой който да разсъждава като мен за фундаменталните неща. И да има страст между нас.  И за да подкрепя тезата на Лорелада, преди когато да се запозная с ММ,  излизах на първи срещи с няколко типа, родени през неговата година и даже с неговата зодия ( водолей).  Не мога да кажа лоши неща, само добри за тях, но на неговият фон, те изглеждаха посредствени и липсваше химия ( и физическа и ментална, така да кажа).  Е доволна съм от изборът си, ама се оказа че е важно и това какви филми харесваме, защото той като скорпион  ( асц) харесва всички с ужаси, а аз като телец -леките лежерни дедективски филми. Е, признавам, че ако като мен гледаше всичко, май щеше да ме отблъсне. 🤔 Ама то и сега ме отблъсква с тези ужаси, които иска да гледа.... 🤭

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 21:39 от Vicky_P

# 273
  • BG
Абе къде са тия мъже дето обичат филми на ужасите-я ги дайте насам Wink П.С. И да не слушат чалга също Wink

# 274
А за това какво ще кажете? По-скоро, интересно ми е чисто визуално като ъгли и т.н., които коментирахте по-нагоре.
Скрит текст:
Иначе в този конкретен сайт имаше обяснения кое какво значи, вече колко са верни - не знам.

https://astro.btp-enterprise.com/chart/

# 275
Абе къде са тия мъже дето обичат филми на ужасите-я ги дайте насам Wink П.С. И да не слушат чалга също Wink
абе не слуша, ама го превъзпитавам, за негов ужас, така че нямаш шанс 😜😀🤪😅

# 276
  • BG
Е бива ли така да разваляш добрия човек Wink въпреки че за мен лично водолеите стават за приятелчета, обаче за партьори-мне, не бих се обвързала с такъв за сериозно. И аз съм волна душа, обаче те са ту мач дори и за мен.

# 277
  • София
Аз прощавам , забравям и продължавам
Всъщност сега мисля, каква прошка по дяволите 😀
Да не е бъркал/а .

Аз съм такава добра Девичка , нещо като описанието за рибите.
Харесвам риби и мъже и жени, най-рядко с тях имам срещи
Около мен все въздух, огън и скорпиони .
Със земни зодии между другото трудно се разбирам в чисто интимен план.

# 278
Е бива ли така да разваляш добрия човек Wink въпреки че за мен лично водолеите стават за приятелчета, обаче за партьори-мне, не бих се обвързала с такъв за сериозно. И аз съм волна душа, обаче те са ту мач дори и за мен.
Той не е чист водолей. Повечето  му планети са в Скорпион и Козирог, има  и малко, но важно поставен  Лъв. Така, че всъщност е по-малко от водолей, от всеки друг водолей. 🤭🤗🤭

# 279
Да, харесвана сме, но кои зодии са най - подходящи за нас?

# 280
Да, харесвана сме, но кои зодии са най - подходящи за нас?
Близнаци, Овен и Водолей.

# 281
Аз прощавам , забравям и продължавам
Всъщност сега мисля, каква прошка по дяволите 😀
Да не е бъркал/а .

Аз съм такава добра Девичка , нещо като описанието за рибите.
Харесвам риби и мъже и жени, най-рядко с тях имам срещи
Около мен все въздух, огън и скорпиони .
Със земни зодии между другото трудно се разбирам в чисто интимен план.
Моя много добра приятелка е Дева. Пасваше си най-добре с телец; страда от лъв; с мен, като приятелка - скорпион, сме идеална комбинация Grinning Така че аз нее бих задраскала мъжа Скорпи за теб. И лично мое мнение - мразя риби - депресирани сдуханяци, без трепет за живот. Simple Smile

# 282
  • Бургас
Скрит текст:
А за това какво ще кажете? По-скоро, интересно ми е чисто визуално като ъгли и т.н., които коментирахте по-нагоре.
Скрит текст:
Иначе в този конкретен сайт имаше обяснения кое какво значи, вече колко са верни - не знам.

https://astro.btp-enterprise.com/chart/
Погледнах за себе си, в голяма степен ми отговаря.
По мои наблюдения, когато човек има маркирани ъглови домове се откроява с по-силен, необичаен характер.В случая мисля, че става въпрос за харизматичен човек, но какво се крие под повърхността е интересно.Определено няма да е лесен.

# 283
Аз съм везни, живея с рак и смятам, че тази комбинация не е подходяща. Аз съм амбициозна, искам да пътувам, да излизам, живее ми се. Той иска да си стои у дома, да си почива, мрази да харчи пари, не е амбициозен, съответно и не ги изкарва. Други проблеми нямаме, но аз съм несериозна въздухарка, а той не и ни е много трудно. Той е влюбен в семейството си / не нашето, а неговото от преди да се ожени/, аз не мога да ги трая. Абе идилия.
Но пък от друга страна не знам какво е мъж да те трови, да те подтиска. Моят не го прави или и да каже нещо, характера ми е толкова въздухарски, че не го отразявам, а само се чудя къде да скитосваме с някоя приятелка. То май аз не ставам за семейство, не той.

# 284
Момичета кажете нещо за жена лъв и мъж дева Grinning

Общи условия

Активация на акаунт