Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 153
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Затова критериите към мъж, за съвместен живот са едни, а за любовника други.
AIDA, мойте недостатъци не си крия, виждат се отдалеч, но по - важно е да намериш мъж  който те обича с тях.

# 616
Чакай бе, моето Его е по- голямо от всички мъже взети заедно. И тогава какво правим?
Намираме си мъж без его.

Как какво правиш? Посъбираш си егото, за да остане място и за неговото. И после танцувате внимателно, за да не се сблъсквате често и да не се настъпвате по мазолите. Simple Smile
Няма мъж без его. А и да има, ще е егати подметката. Не виждам коя нормална жена ще се хване с такъв, освен ако не е някоя съвсем отчаяна комплексарка – за да може садистично да си го мачка.

# 617
Как Сййке, права си, и мъж без его не става, не е интересно, с подметка не бих живяла,  абсолютно съм съгласна, че мъжът трябва да си тежи на мястото...ама поне малко, моето Его да е над неговото. Компромисен вариант....
И аз мъже мекотели не понасям, мани ме кво пиша.

# 618
  • София
Точно за егото мислех
В любовта не може с его казват.
Истината е , че в любовта има его и е знак на внимание и грижа да си го пазим , за да има разбирателство.

Мен след 14 години с Девата , да си кажа ме вълнуваше . Но ме вълнуваше , защото имам богато въображение . За любов.

В скорпионската лпбов от друг страна, намерих нещо отдавана забравено , а именно как жена да се чувства жена.
Припомних си любовта . Но дотам 😀

# 619
А, искам някой огнен - Лъв или Овен. Земният го подарявам. Въздушни и водни изобщо да не ме доближават. Satisfied

Тия са царе в леглото, а и ако им влезеш под кожата и в живота ще те носят на ръце.

# 620
Да бе, особено Овена ... ще го носи тя.

# 621
За Лъва важи същото Joy Ще носи той някоя си... и да го видя няма да повярвам.

# 622
За овен имам близки наблюдения, че носи на ръце само себе си и е доста гаден и груб...рак е по-добре, не е чак толкова груб.

# 623
  • Далечният изток
Абе нищо не търся, само си фантазирам. Лъв гадже съм имала, наистина ме носеше на ръце и беше много грижовен. С Овен не съм била.

# 624
Може ... Лъвът е галант като ухажва. После като всички останали.
От огнените най-щурав е Стрелеца, той би носил ... докато не се чатне да пусне и офейка.

# 625
Що бе, мойте мъже ги нося, кой на гръб, кой на ръце, няма недоволни. Винаги се връщат за още.😀
Кристино,  с твоя рак направо ме отказа от мъжете завинаги....уби любовта в зародиш....
Поне в леглото ги бива..

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 17:51 от happy doc

# 626
  • Пловдив
Ха ха. С моя рак преди години щях и аз да ви откажа. От една зодия сме А коренно различни. Беше малък ад да живея с този мъж.

# 627
  • Тра-ла-ла
Ако някой си мисли, че мъжете Раци са инатливи...да се пробва например със зодиите с рога и копита. После да се върне и да каже къде е по-зле Stuck Out Tongue Winking Eye

# 628
Мен рак ме е обичал най-силно и много се стараеше за моето задоволяване Laughing
Не мрънкаше чак много, привързан към мама и семейството като цяло. Немотивиран, малко флегматичен, бездеен и неамбициозен. Обичаше диван и телевизор, и спокойствие,  но ми угаждаше за театър, излизане и т.н.

Лъв...имам цяло стадо около мен, наистина (8+2 на приятелка). Еднакви. Еднакви реплики, които сякаш четат от една и съща книга.
Липсва ми дълбочина при тях, много са ми повърхностни. Много силно сексуални.
Хубавото е, че поне хоби имат (Рачо и това нямаше, ако не броим любовта към мързелуването и почивката).
Редактирам се и добавям за Лъвовете : Не съм сигурна,  че тази порода може да обича друг, освен себе си. Егоисти, макар по някакъв начин да успяват да демонстрират и грижовност. Много бързо казват "Обичам те", но ми се струва, че е защото някъде са чули/прочели, че е хубаво да се казва, а не защото разбират какво е това или го изпитват наистина.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 19:58 от Витаминче_

# 629
Ако някой си мисли, че мъжете Раци са инатливи...да се пробва например със зодиите с рога и копита. После да се върне и да каже къде е по-зле Stuck Out Tongue Winking Eye

Тия съм ги отписала завинаги ,много отдавна
Понеже, на мен трудно ми отърва един, ще си направя от трима идеалния.

Общи условия

Активация на акаунт