С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 35 261
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден, nessie!
Жива и здрава и много People Baby ! Hug

# 256
Честито на трите носителки на положителни тестове Simple Smile и на рожденичката Simple Smile

Много хубав старт на деня ни направихте, нека тази вълна от хубави новини да се множи ли множи Simple Smile

# 257
Ехееей като видях колко непрочетено имам надуших нещо хубаво и бебешко! Много поводи за честитки! Пожелах си вълна и действате!
На новобременните честита радост и до финал! Green Heart
На Маргото честита годишнина и на Меги, че заминавам скоро и може да ме няма на деня!
На Неси честит рожден ден! Тук пожеланията са ни ясни! Grinning
На Рейв честито 3Д почти полвин кило щастие!
А на момичетата във временен неуспех, идва идва, на всяка идва часът...чакам ви! Flowers Four Leaf Clover

# 258
  • София/Севлиево
Цели три страхотни теста-честито мили момичета!Лека бременност ви желая ❤️
Дрийм,честита сватба.И аз като другите викам"Таз година булка, догодина-люлка"При мен проработи навремето та се бъзикам с ММ дали да не повторим сватбата Simple Smile
Честити годишнини с малко закъснение на Марго и Борн.И ние ще празнуваме 13 години от сватбата през август(и 16 от както сме заедно),а вчера най-малката ми сестра отпразнува своята първа сватбена годишнина,но засега не планува деца.
Фре и Сий,съжалявам за отрицателните резултати.Другия месец ни зарадвайте и двете.
Неси-ч.р.д.с всички най-добри пожелания от мен!
При мен излязоха имунологиите (май миналия път писах),имам лечение,въпреки че само общия брой НК клетки е завишен и вчера се реших и се обадих в Надежда за запазване на час.Все още нямам подтвърден такъв,но ще направя поне консултация.В същото време днес или утре ще звънна и на Владимиров да изкоментираме направеното до тук и да подам документи за фонда...
Минавам под всичкия прашец,ще пробваме тоя месец и по по-хубавия начин,гледам че имам лека ЦС та кой знае...

# 259
Момичета, въпрос.
Тези от вас които са пили сироп за ЦС, колко дни преди О го почвате, кой сироп и как го пиете?

# 260
Честито на бременните момичета! Лека бременност до финал и бъдете спокойни, най-хубавото предстои Heart Ще се радвам ако споделите подробности как сте забременели, някаква промяна, витамини, симптоми... Blush
Nessie честита да си! Бъди жива и здрава и нека всичките ти желания се сбъдват с лекота.
Марго, Борнче честита годишнина на вас, обичайте се и се преоткривайте отново и отново всеки ден Heart Exl
Рейв прекрасно бебче изглежда, невероятно момиченце ще имаш, много се радвам за теб Heart Eyes

# 261
Хейййй една сутрин да закъснея да се включа иии колко хубави новини виждам - ще гледам да закъснявам по - често хах. Тааа на виделите две чертички, тихичко честито и до финал - безпроблемна бременност, наслаждавайте се на момента. Много ни зарадвахте момичета, вдъхнахте ми кураж /предполагам и на другите/, еи така като видя такива хубави новини и си казвам - "и ти ще се похвалиш някой ден". Confused Честито на Марго, Борнче  с годишнините, с цялото си сърце Ви пожелавам много здраве и сладки бебчета, заслужавате го и ще го получите, вярвам! Честит рожден ден на Nessie - бъди здрава, обичана и скоро бременна Flowers Hibiscus весел и хубав празник. Rave Heart Eyes чак се просълзих, прекрасна е, много се радвам Hug Минавам под пръшеца, чак се и завъртам, Оо да и от памперсите взимам. Усмихнахте деня ми, благодаря Ви. Heart

# 262
Nessie, честит рожден ден! Пожеланията ни са ясни, дано в най-скоро време имаш още поводи за радост! Весел празник!
Честити две чертички и на Вивка и Станислава, желая ви успешен финал и се надявам и до нас да стигне бебе-вируса, като е тръгнал да обикаля Grinning
Рейв, прекрасна е госпожицата, вземам от прашеца с пълни шепи Heartpulse
Ели, успех с опитите, нямаме какво да губим, а ако се получи по лесния начин още по-добре!
ggirl, не съм пробвала досега сиропи, не ми се е налагало, но знам, че трябва да е отхрачващ сиропът за кашлица, а не подтискащ или с антихистамини, защото те изсушават. Почва се в деня, в който забележиш лека ЦС и наближи овулацията, 2-3 пъти на ден.
Успешен ден на всички!

# 263
  • София
Честит рожден ден, Неси! Здраве и много поводи за усмивки да имаш възможно най-скоро!
Ggirl,предполагам че сиропът е с ацетил-цистеин /АЦЦ примерно/. Някакви смътни спомени имам,че повлиява ЦС. За приема Марго е написала Simple Smile

# 264
Благодаря ви момичета запожеланията дано се върнат на всички вас,при нас нищо специално не съм правила ,4 месеца след цикъл ползвах гелчетата на gynofit с млечна киселина за подобряване на флората уж,и вливанията  който май си свършиха ряботата ,не вярвах че ще стане очаквах да ми дойде и на почивката да съм в цикъл бьхме се настройли за море но не посмяхх да отида зятова пък дойдохме на велинград за 4 дни,успех момичета не се отказвайте истината е че след положителният тест идват тревогите,особено ако си загубил бебе,моля се този път господ да ни го остави 🥰😘

# 265
Честито и от мен на всички бременни дами! Минавам под прашеца и гледам позитивно напред за две чертички! Желая ви благословени бременности! Heart Heart Heart

# 266
Честито на всички бременелки 🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Желая Ви успех. Бъдете здрави и до финал❤.
Честито и на рожденичката, с пожелание скоро да бъде бременна 🍀.

Минавам под прашеца поне два пъти. Син или розов, никакви предпочитания, само да е здрав.

И сега да се оплача. 15 ден след блок инжекцията, М е мираж. А си мислех, че вчера ще почнем стимулация. Изписаха ми регулон 3х1 за да го предизвикат.
Док каза, че нещо яйчниците не функционират правилно, щом нямам цикъл още. С което направо ме прати в девета глуха..
и това от мен, стиснете по един палец, за идва лелката бързо, бързо, че едвам я чакам. Дано да ми е последна. И на мен и на всички, които е нагостила. ❤

# 267
  • София

*Penelope*: М - 14.07; О - 30.07;
Т - 13.08
Believe*: М - 02.07; О - 18.07;
Т - 03.08
Brandywine18: М - 27.07; О - 11.08;
Т - 25.08
Kikiriki23: М - 22.07; О - 06.08;
Т - 21.08
Knysna: М - 23.07; О - 05.08; Т - 18.08
margolotta: М - 11.07; О - 25.07;
Т - 09.08
TD03: М - 18.07; О - 01.08; Т - 15.08
Елислава: М - 16.07; О - 2.08; Т - 17.08

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 16:34 от rave

# 268
Охооооо.. Яката вълна от +++ 🤗
Браво момичета, честито и до финал 😍

Минавам под прашеца на всички ръсещи до момента, рейв много сладка малко муцунка 😍 пу пу

Записвам се в списъчето
М: 22.07 О: 06.08 Т: 21.08

Продължавайте да вадите тестовете, много яко се разведрява групата ❣️
Успех на всички с бебеправенето 💞

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 12:25 от Kikiriki23

# 269
Неси, честит рожден ден! Здраве, късмет и сбъднати мечти Hug

Виолетче, да ти кажа не знам как е станало. Имах БХ миналия месец, трябваше да пропуснем следващия, за да се възстановя психически. Ето защо уж пропуснахме плодовитите дни. И всеки пък ставах веднага да се мия. Бяхме започнали с ММ Прегнакеър за него и нея. Допълнително пиех вит.Е, CoQ10, Омега и понякога вит.Д. Имах терапия с дуфастон от 18-28 ден, но междувременно ходих на профилактични прегледи от работата,  където СУЕ ми излезе 19 при горна граница 20. Това 7 дни преди цикъл. Високо СУЕ съм имала само при бременност. И така на 28 ден направих тест преди до спра дуфастона и беше мноооого бледа черта. Съвсем не се виждаше. Затова направих кръвен и излезе положителен. И така не спрях дуфастона Simple Smile , а го смених с утрогестан вагинално + фраксипарин Blush

А като се сетя преди какви тестове, вдигане на крака и какво ли не правих... Joy

Общи условия

Активация на акаунт