С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 35 263
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да ви кажа като чета на Dragon girl разказа и си размишлявам как няколко такива истории имам напоследък на две  мои приятелки - от веднъж,при проблеми,едва ли не някакви не много идеални условия,а аз във филма - лежа,крака нагоре,чудя се овуто хващам ли /че нещо с тестовете не се справям/ и какво ли не. 😊
Иска ми се да не го мисля толкова и да се сещам за нея и за тези момичета....просто за спокойствие.

# 271
Момичета, минавам да ви по досаждам! Първо много се радвам за всички нови бремелинки, лека и безпроблемна бременност ви желая с прекрасен пухкав финал ❤
Гърл, аз си пийнах сироп за отхрачване в месеца, в който забременях, 2 пъти дневно 5 дни преди О.
Dragon girl, и аз след биохимична забременях и то в кофти условия, болнава на колдрекс и сироп за кашлица, следях О, но определено не седях с вдигнати крака във фертилните дни, защото ми беше лошо 😂

И накрая все пак да ви и поръся със седем месечно розовичко 💗

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 13:45 от Анонимен

# 272
Момичета много се радвам, че се записах при вас! Усеща се уют и положителна енергия в тази групичка! Пожелавам на всички да си родите живи и здрави дечица 🥰
Донесли сте ми късмет, днес това се появи на теста:

# 273
Ехее, ама какъв ден!
Честито, KolevaMP и до финал!
Днес явно е деня на положителните тестове, да си направя и аз един освен Grinning

# 274
KolevaMP Тихичко честито, безпроблемна до финал 🤰
Lira81 и на мен ми се иска да спра да го мисля, както писах няколко поста по назад, все си казвам че няма да го мисля обаче не ми се получава Sad
LiFi Благодаря ❤️ грабя си 🤗

# 275
Fre и sea,съжалявам за развоя при вас и вярвам,че накой ден вашето/нашето/моето чудо ще се появи.
Sea и при нас с дъщеря ми стана от първият път,без да съм следила О.Е,знаех долу-горе кои дни,но до там.Сега обаче е различно...,поне открих евентуалният проблем след изследване на половите хормони.
Тихичко Честито и на момичетата с + тест !!! 🤰🏼🤰🏼🤰🏼.Ха,дано да е заразно 🤩
Честито и на рожденичката!Пожеланията и без думи са ясни ❤

Аз да попитам нещо ...пък дано не ви се стори глупав въпроса ми.Че четох някакви неща из форума.
-За  приема на дуфастон и евентуална бременност.Вярно ли е ,че не е добре да се спира рязко при Б?В случай ,че трябва да се спре два дни например преди М и в повечето случай няма как да се отчете Б(ако има такава).....

# 276
  • София/Севлиево
Колева,честито,лека бременност до термин ти желая.
Ей сега ме амбицирахте довечера ще издевателствам над ММ и следващите няколко дни-може точно БХ да ми е трябвала за успеха.И понеже списъкът наистина е късметлийски ще се включа отново с горе-долу приблизителни дати-М 16.07,предполагаема О около 1-2.08,Т - 17.08
За дуфастон и утрогестан,които са прогестерон при бременност не се спират,понеже пазят от аборт,обаче пък ако няма Б трябва да се спрат,за да дойде Ц.

# 277
И аз това казвам, айде дано да ни заразят 🤰🤰🤰

За дуфастона и аз съм в същата чуденка, но ще направя тест утре или вдругиден и ако е - го спирам и ще се моля всичко да бъде наред. С днешният прием ми станаха 11 дни, а ми е изписан за 10. Обаче и мен ме е страх да го спра понеже и аз съм чела че не трябва при Б да се спира. Въпреки че нямам голяма надежда да се е получило. На 16ти ден ми казаха че ДФ е малък. Изписаха ми дуфастона и на 18ти ден БТ се покачи на 37,3, (и до сега е висока), тоест на следващият ден след прегледа да е била О? - не ми се вярва 🤷‍♀️
Днес ми е 27ми ден от Ц, принципно ми е 30-31 и все още се чудя какво да правя?
Fre и sea,съжалявам за развоя при вас и вярвам,че накой ден вашето/нашето/моето чудо ще се появи.
Sea и при нас с дъщеря ми стана от първият път,без да съм следила О.Е,знаех долу-горе кои дни,но до там.Сега обаче е различно...,поне открих евентуалният проблем след изследване на половите хормони.
Тихичко Честито и на момичетата с + тест !!! 🤰🏼🤰🏼🤰🏼.Ха,дано да е заразно 🤩
Честито и на рожденичката!Пожеланията и без думи са ясни ❤

Аз да попитам нещо ...пък дано не ви се стори глупав въпроса ми.Че четох някакви неща из форума.
-За  приема на дуфастон и евентуална бременност.Вярно ли е ,че не е добре да се спира рязко при Б?В случай ,че трябва да се спре два дни например преди М и в повечето случай няма как да се отчете Б(ако има такава).....

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 14:28 от Believe*

# 278
Честито и на Dragon GIRL и Koleva MP

Хайде още някой да се похвали

# 279
Честито Колева, хайде сега както е тръгнало до края на месеца всички да се изредят с +.

Честит рожден ден, nessie, хубав и слънчев ден и подаръците в положителни тестове Hug

# 280
  • София
Знам, че има отделна тема, четох и статии, но пак ми е трудно да се ориентирам, може ли някой с най-прости думи да ми обясни за БТ ( явно съм идиот и не схващам Grinning ) Интересува ме от кога започва да се мери и какви стойности трябва да покаже, за да покаже кога е овулацията.

# 281
И аз не съм много на ти с БТ Simple Smile .
Това което знам е че се мери ректално в един и същи час с един и същи термометър. Мери се от М до М в началото е под 37, след О над 37.
Надявам се по компетентни да изкажат мнение.

# 282
KolevaMP, честито и от мен и успешна бременност!

sea.sea, ето малко инфо от моя събран опит:
Скрит текст:
БТ се мери всеки ден по едно и също време с макс половин час разлика веднага след събуждане, преди да си станала или размърдала, за да е в покой тялото. Желателно е минимум 5 часа сън преди това, без алкохол или много късно лягане, по възможност при едни и същи условия (завивка, температура в спалнята).
Играчка е и трябва да се спазват всички условия, за да може да се получи реална оценка. За текущия месец на мерене не може да се ориентираш само от нея кога е О, тя по-скоро показва 3-4 дена след отминалата О, че изобщо е имало такава. При ползване на тестове за О, наблюдение на ЦС и следене на БТ след 10 месеца в материята аз долу горе мога да позная кога е, но пак със сигурност лъсва истината няколко дена след това.
може да се мери орално, вагинално или ректално. За най-точно се смята ректалното, там е и най-високата телесна температура в покой. Оралното е по-удобно, но ако спиш с отворена уста, слагаш на различно място в устата термометъра, или натиснеш с език по-различно, и се компроментират резултатите. Вагиналното е ок, но аз по време на М не бих могла да меря, а най-показателна е БТ ако се мери нонстоп през цикъла. На базата на температурата през цялата фоликуларна фаза се изчислява coverline, ако 4 дена стойностите на БТ са над тази линия значи е имало овулация. Аз не изчислявам сама, ползвам babyplan.ru за графиките си, за 10 месеца графики само веднъж се усъмних в разминаване, иначе много точно показва и няма нужда да търся Денис да ми я тълкува.
БТ може да се мери с живачен, галиев или дигитален термометър. При живачен и галиев се държи 10 минути, при дигиталния 3 минути. Има дигитални с едно или две деления, за мен най-добри са с двете деления, другите грубо закръглят стойностите, а понякога и съвсем малка разлика е от значение.
Звучи всичко сложно, но след един -два месеца ставаш спец и добиваш представа за нивото на хормоните и тялото си с минимум средства.

# 283
На мен док ми каза задължително да направя тест преди да спра дуфастона, защото не трябвало да се спира рязко. Но наистина ако просто е рано и не отчита теста... Единственият вариант смятам е бета ЧХГ.

# 284
  • София
Благодаря много Марго, вярно голяма играчка изглежда. Ще изчакам може би още малко, преди да пробвам. През седмицата ставам преди 7.00 за работа, така че уикендът се опитвам, колкото ми е възможно да наваксам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт