С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 35 264
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, за пореден път моля датите за списъчето да са на ЛС.
Няма как да следя тук.

Колева, честито !
Несси, ЧРД ! Tada Birthday
Бъди здрава и скоро бременна ! People Baby

# 286
sea.sea, свиква се, но трябва наистина дисциплина. И аз ставам през седмицата в 5:30, събота и неделя алармата звъни в 5:30, меря, обръщам се и продължавам да спя (ако мога Joy ). Ако си бях в България не знам дали щях да си играя да я меря, тук трудно стигам до АГто, фоликуметрията ми е мираж, и не мога да си пускам кръвни изследвания когато и за каквото искам, та затова започнах като компромисен вариант. Сега директно си разпечатвам графиките и ги нося на гинеколожката. За мен меренето на БТ е за hardcore бебеправещите, на 3 месеца опити не знам дали бих се навила Joy

# 287
  • София
Определено на този етап мисля, че липсата на сън би ми се отразила много по-зле от немеренето на Т. Grinning

# 288
Момичета благодаря ви за хубавите пожелания! Да ви се връща тъпкано ! ❤
Честит рожден ден Неси бъди здрава и много щастлива! 🎂
Честито и на момичетата видели 2-те чертички ,пожелавам ви лека и спокойна бременност ! 💗
рейви много сладка госпожица си имате , да се роди жива и здрава и много послушна ! Грабя с шепи от розовкото !
❤❤❤❤

# 289
Ей, изпозабремяхте се ! 😂 Честито, честито, честито и пак честито на четирите ни момичета ! Бъдете здрави и щастливи мами Simple Smile
Неси, честит рожден ден ! Много сбъднати желания, най-вече едно специално !
Рейви Heart Ама много сладка и фотогенична тая твоя принцеса !

За БТ, аз не съм толкова стриктна като Марго, но пак имам яснота какво се случва що годе. Особено този месец почти нямам дето да меря в един и същи час или пък да не съм се въртяла/ставала през нощта.
От меренето до тук, най-важното, което разбрах е , че след като мине О, трябва да има три поредни дни покачване на БТ или скок в температурата от 0.3 градуса. Примерно от 36.5 да стане 36.8. След това като мине О е хубаво да се движи около 37. Не е нужно да има имплантационен спад. Аз и с двете забременявания нямах. Ето прикачвам моята от сегашния месец как се движи.
Скрит текст:

# 290
Благодаря ви много, момичета! Бъдете здрави, нека пожеланията ви се връщат стократно! ❤

# 291
Честита да е рожденничката!
Здраве, любов, късмет , успехи, много поводи за радост и сбъдване на всички желания!
Извинявам се , покрай +++ съм   пропуснала   поста 😐

# 292
  • София
Като видях 73 непрочетени и ококорих очите! Grin
Честито на 4те бременелки- да сте успешни до пухкавите си финали - хубава вълна заформихте и пожелавам като морските вълни да бъде последвана от следваща и следваща!
nessie честит рожден ден - тази година да ти донесе чакания подарък!
margo честита годишнина - нека преди 14та сте вече щастливо 3ма(4ма)!
Стискам палци за всички!

# 293
Честито на бременните ни момичета! Да сте много здрави, спокойни, щастливи мами и да имате успешна бременност и здрави и пухкави бебчета на финала! Heart

# 294
Момичета- малко не по темата точно.Съжалявам ама колкото повече мисля, толкова повече глупости измислям Grinning
Искам да питам вие ползвате ли интимен гел и какъв? Може ли той по някакъв начин да промени средата във влагалището и да умират бойците?
Аз ползвам лактацид, но сега го спрях от 1 седмица да видя как ще ми се отрази, честно казано не виждам разлика.
Ето казах ви, само глупости мисля Joy

# 295
ggirl, аз от над 4 години ползвам само интимния лосион Вагизан с естествена млечна киселина и екстракт от лайка. АГ ми го препоръча. Много съм доволна. Забременявала съм 4 пъти с него, така че явно не ги убива Smirk

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 22:25 от Dragon Girl

# 296
Моята лекарка ми забрани да ползвам каквото и да е, понеже често имах инфекции. Само топла вода, добро подсушаване и без ежедневни превръзки/по-възможност памучно белцо. Откакто я послушах не съм имала проблеми.

# 297
+1 за мнението на Knysna, и моята така казва. По изключение от време на време ползвам Себамед, но е достя радко, основно само вода.

# 298
  • София
Аз съм с Гинексид пяна доста време вече.  Много съм доволна! По време на бременност също е разрешена. Не ми е нарушавала флората до момента,а и с моя хроничен цистит ми беше важно да си намеря продукта.
Simple Smile

# 299
  • София
И аз знам, че не се препоръчват, от последния ( за съжаление не помня марката) получих обрив даже, а никога от нищо не съм се обривала и не съм получавала алергия през живота си. Grinning Сега дали влияят на зачеването - не знам... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт