С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 34 760
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Eй ама целнах момента да влезна и аз. Покрай морета и почивки малко поизгубих форумските дири, но влизам направо за теста на ЧЕРИ!
Честито! Не я мисли чертата още си е рано, на някои жени са черни 2 дена закъснение, на други бледи... ако ти е притеснено в повече отколкото ти понася може да си пуснеш чхг пред 2 дни. Но ще се насити тази черта. Моята за снимката за спомен сигурно я чаках до 8гс бременна за да е хубава и тъмна, смятай...
Хайдее повлечи черешки и други момичета да последват! Flowers Cherries

# 646
Чери, честито и скоро тази втора чертичка да започне да тупка в теб Heart
От няколко дена си мислех какво затишие на нови бременни е настанало в темата, чак потискащо. Ама те , на ! Чери Чери Лейди разцепи тишината Simple Smile
Аз пък съм в овулация днес мисля и снощи се вихрихме , че даже имАхме време и да се скараме след това - интензивна вечер беше ! За днес не знам дали ще имаме очи да се боднем пак (както казва Амадор от Новите съседи , aka Капитан Салам) , ама то така или иначе е тръгнало яйцето преди часове през нощта Simple Smile

# 647
Чееериииии, честито! По учебник зацапване Heart според мен, чертичката си доста добра за 2 дни закъснение! Дай Боже, да ни пишеш след 9 месеца с бебун в ръце People Baby.

Kalestia, аз с 10 ръце гласувам за Калчев, да, чакаш 2-3 месеца за първичен преглед, но това е страхотно време, което ако не си направила базови изследвания да се пуснат. Отделно смятам, че по-добре да чакаш за среща, отколкото да те вземе някой псевдо доктор, който с 5 минути преглед да ти кажа: "Ми няма шанс, за ин витро си само", което се случи при мен. Има и много други страхотни доктори, които ще ти препоръчат момичетата.

Аз с ръка на сърцето със сегашното си мислене, ако в паралелен свят мой мъж започне да се дърпа за СГ ще го изритам в топките Grinning . Вече изпитвам непоносимост към това нещо. Чаках моя левент известно време, не много, слава Богу, но пък му прощавам, защото за операция се реши на секундата и легна под ножа след това. Но не мога да уважа и разбера страха на хората, да отидат на доктор, видиш ли  да не  разберат, че нещо не е наред. Визирам и моите родители тук, не целя да обиждам  мъжете ви, говоря кардинално за човешката психика. И ми е мъчно, че така егоистично нараняват близки хора. Жената очаква, надява се, бори се, а друг се страхува да направи нещо малко.... та чак се и цупи.... като говоря за това и се натъжавам чак.
Не ги щадете, мили мои, не може цялата тежест да е на вашите рамена! Не е редно!
Поздрави от мен!

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 12:49 от Лиилоо

# 648
Благодаря, момичета! Наистина сте много мили! Иде ми да си изпиша имената на всяка една от вас на обратната страна на обувката ми, както правят някои булки Simple Smile
Още не мога да осъзная, че се случва наистина! Зная, че тази Б няма да е като предните. Ще треперя през цялото време, но още зная, че всичко, всичко! си заслужава!
Рокси, единствено зацапването ме усъмни. Абсолютно нищо друго. Гърдите започнаха да ме болят след О мисля, както обикновено. Даже в момента не ги усещам чак прекалено болезнени, някой път не мога да ги докосна преди М. Но пък и този месец, както казах, не съм се вглеждала толкова. Вчера синът ми стана на 7 и даже мислех вчера да правя теста, че ми беше датата за М. Но партито беше на басейн, занимавах се с организацията - превоза на децата до там, украсата, тортата и в цялата какафония не остана време и за тест. Даже сега малко ми е гузно, че се претоварих, но пък стана мега якото парти и всички се забавляваха на макс. А и никой не успя да се удави, слава Богу 😆

# 649
Чери, честито и от мен! Лека бременност и успешен финал! 👣💞
 Повличай крак и нека първи да са тези, които се заседяха тук много дълго време! 🍀

# 650
Чери, честито и от мен!
Желая лека, безпроблемна бременност и един сладичък и пухкав финал Heart

# 651
Cherry, ех че хубава новина! Тихичко честито, колкото по-малко се вглеждаш в началото, по-добре. Идеална Е чертичката. Пожелавам ти лека и безпроблемно бременност, да мине като миг в празнични емоции и партита, така както и започна.

# 652
Лека бременност и една сладка госпожица през май догодина ти желая.

# 653
Честито Чери! Хайде да е най-прекрасната бременност!
kalestia, просто тези които се задържат в темата обикновено са хора на които не им се получава бързо и имат някой друг проблем. Според мен е много важно да си намерите вашият лекар.
Тук често препоръчват др Калчев, но аз смятам че той е за "напреднали". При него е много динамично и не се обяснява много и ако за първи път се сблъскваш с тези неща, може да останеш объркан или разочарован. Бих посъветвала да се видите поне с двама лекари и да прецените кой ви допада и при кой ще сте по-спокойни. Моят съвет е само да не ходите в Щерев, защото там ще сте просто касичка и може и да ви съсипят здравето (и психическото такова)

# 654
Честито плюсче, Чери! Много ползотворно сте се отдали на ваканцията, браво! Успешно да я докараш до край!
Аз за съжаление влизам с лошо, перфектно изглеждащата ми на УЗ бременност, с чудесен плод и супер  плацента приключи с мисед в осма. Без ясна причина. Утре отивам за предписания за медикаментозен аборт. Ще търся проблем в имунологията и ще се надявам пак да видя положителен резултат някога. Засега мисля да не правя изследване на ембриона, пускам го да си ходи и се надявам да не се повтаря. По темата за изследванията - колкото по-рано, толкова по-добре според мен. Бих калпака до 36, дори не го мислих това със забременяването, и ето докъде се докарах - до донори и аборти. Действайте, колкото повече знаете за себе си, толкова по-лесно ще е!

# 655
Ех mandaria, много много съжалявам Sad дано мине бързо и скоро пак да се получи и този път до финал! Много сили и прегръдки!

# 656
Mandaria много съжалявам Sad Пожелавам скоро да се похвалиш и този път до финал! Стискам палци 🙏
При мен няма нищо ново за това не съм писала. Надявам се да не ми дойде на 01.09 🍀, че ще станат 2 години без успех 🙄

# 657
  • София
Момичета, съжалявам, че ви занимавам пак с моите зъбни проблеми, ама нещо хич не ми харесват нещата и според мен вървим към процедури, лекарства, упойки и т.н. Знам, че вече има процедури, които са ок и за бременни, но все пак преди снимката и останалите неща да съм сигурна на 100 % дали съм бременна или не. И тук ми идва въпросът - първи ден на последен цикъл на 27.07, доказана овулация с тест - 12.08, цикълът на 24.08 го очаквам (не очаквам Grinning) кога кръвен тест най-рано би доказал със сигурност наличие или липса на бременност, в случай че няма ми се ще възможно най-скоро да си оправя зъба. Как ги мразя тези мъдреци...

# 658
Mandaria, съжалявам Sad Бъди силна и гледай само напред! Пробвай да запишеш час при доц. Русев.

# 659
Mandaria, много съжалявам, че и ти трябва да минеш през това. Все си мислех, че с ДЯ по-рядко се случва Cry
Желая ти бързо възстановяване и скоро пак да можеш да се похвалиш!
sea.sea, ако положителния тест за О е бил на 12.8, О може да е била на 13.8, кръвен може би 9-10 дена след това би показал, не знам по-рано дали би имало смисъл - яйцеклетката трябва да се оплоди, да почне да се дели, да се закрепи и чак тогава почва отделянето на ЧХГ в кръвта.

Общи условия

Активация на акаунт