С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 34 750
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Mandaria, много съжалявам. Кураж и сили ти пожелавам.

# 661
Мила Sea Sea - не се притеснявай изобщо, просто кажи, че е вероятно да си бременна и ще използват специална упойка. След снимката, която си правих като бременна, последователно ми се развалиха много зъби и ходих няколко пъти на зъболекар и ми слагаха поне 3 пъти упойка. Гинекологът ми също ме успокояваше, че упойката е специална и всичко ще е наред!
Първото ми бебе, чакано с години, как му треперех, но всичко беше наред!!! 😘😘😘

# 662
Мандариа ... много съжалявам!
Първи мисед ли ти е това?

# 663
  • София
Mandaria,съжалявам! Много сила желая и се надявам да си в добри ръце в този момент. Преживях го и това,което мога да кажа е,че поне физически бързо се възстановява организма /аз бях в края на трети месец/.

# 664
Много съжалявам за загубата Disappointed Relieved дано мине леко и да се възстановиш бързо. Не се обвинявай, не си "се докарала дотук", просто така се е случило. Аз като от 25 годишна искам бебе и правя изследвания, та на 33 още нямам. Все повече млади хора имат проблеми и не всичко е във възрастта. Иначе съм съгласна за изследванията. Следващия път ще е вашето бебе. Flowers Four Leaf Clover

# 665
Мандария, ех, колко се радвахме тук за теб ... Съжалявам, че така е било писано! Кураж и сили! И не се отказвай от мечтата си никога!

# 666
Mandaria, съжалявам!
Бъди силна и не се предавай! Желая скорошно забременяване и до финал!

# 667
Mandaria Hug много много съжалявам, да минава бързо възстановяването ти и с нови сили да продължите напред до успешен финал, вярвам/й няма да е все така Flowers Hibiscus

# 668
Здравейте момичета,
Ето го и моят отчет, вчера правих тест от тези американските, които уж показват резултат до 6 дни по-рано...Еми на 12ти ден след овулацията нямаше и помен от чертичка, пък била тя и бледа. Sad Утре сутрин смятам да направя още един и да приключа за този месец. Шансовете са нищожни, а и още повече ме е яд че след менструацията ми която предстои съм на хидротубация, тоест още един пропуснат месец... Даже не ми е тъжно, друга е емоцията - яд примесен с раздразнение...Sad
Mrs. Cherry, честито за прекрасната новина и все така до края.
Mandarina, съжалявам много, пращам ти една силна, виртуална прегръдка!

# 669
Мандариа много Съжалявам за случилото се.
Пожелавам ти бързо да се възстановиш и скоро да ни зарадваш. 🍀

# 670
Чери, честити чертички. До финал да са! Сега най-важно е да си спокойна и да мислиш позитивно. Можеш да си пуснеш 1 прогестерон докато чакаш за преглед. Успех Hug

Mandaria, много съжалявам за случилото се. Знам, че няма как да те успокоя в момента. И аз съм минала през 4 такива, не става по-лесно. Даже съм в яка депресия и затова не пиша. Не искам да натоварвам темата. Моят медикаментозен мина много добре. Поне това стана лесно и не се наложи пак кюретаж. Ако мога с нещо да съм полезна - насреща съм. Сили и кураж Kissing Heart

# 671
Много ви благодаря за подкрепата, момичета! Страхотни сте!
Психически го преглътнах вече. Разбрах за миседа ден след 39-тия ми РД. Поне за празника все още хвърчах в облаците. Само се моля и физически да мине всичко както трябва, и да действаме по план. Горе главите, всички царички! Не е важно колко пъти ще паднеш, важното е да се изправиш. Споделяла ли съм, че съм родена 1,5 кг и една малоумна санитарка казвала на майка ми, че от мен човек няма да стане, докато тя горката треперела пред гледката в кувьоза. Ами по трудния начин, но ще стане!

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 10:40 от Mandaria

# 672
Момичета незнам дали да пиша тук в темата,но ако някой може да помогне може  да се включи.Преди само 2 дни видях две чертички на тест престо.Незнам дали са верни и направих и втория имаше пак 2 черти. В същия ден направих и кръвен тест,на който стойността беше ниска (преди закъснение на менструацията) беше 10.80. Някъде четох,че такава стойност е неопределена,но в лабораторията ме увериха че е положителен.Толкова много се зарадвахме. Днес реално трябваше да ми дойде и за мой най голям ужас вечерта имаше кафеникаво розовеещо течение. Знам за имплантационно кървене,но то доколкото знам би трябвало да се появи дни преди очаквана менструация или по скоро преди да има някаква стойност на ЧХГ. Имам леки болки от дясната страна и много се притеснявам от извънматочна бременност. Утре ще повторя кръвния тест и ще отида на лекар, но се съмнявам стойността за 2 дни да стане от 10 на 1000 и да може да ми каже нещо лекаря. Кафеникаво то течение продължи не повече от 40 Мин и то не беше постоянно или обилно,но със сигурност го имаше. Моля някой ако знае нещо по въпроса да се включи,защото страшно се притеснявам.Благодаря ви

# 673
Mandaria,толкова съжалявам Sad Прегръщам те силно и ти се възхищавам за силата и борбеността ти Hug Браво момиче и кураж Flowers Four Leaf Clover Ти наистина ще успееш и го заслужаваш, желая ти бързо възстановяване и да вървите по план Flowers Four Leaf Clover
Чери, тихичко честито и до финал Hug
Кристи и аз заради хормоните и от страх да не ми навредят не го исках инвитрото, но вече май съм опитала всичко друго.... И си мисля че нямам друг вариант...не знам просто се надявам и искам да забременея...и аз искам да се захванат двечки, даже се бъзикам с ММ, че гладна кокошка просо сънува, защото едно не става, а аз за две мечтая... Дано и на двете ни се захванат двечки и на всички останали момичета, дано успеем, нека всички да сме бременни, всяка по своя път накрая към отчетни Hands Pray 🤰🤰🤰🤰

# 674
Съжалявам, mandaria Sad . Дано да се възстановиш скоро и следващия път да е до края и да е скоро.

Аз да ви кажа тоя месец много се депресирах, сега като ми дойде. Този опит сигурно е бил най - упорито дето сме "работили", и то не беше "работили", защото си бяхме на почивка и ни беше кеф. Даже не знаех кога точно ми е деня, тоест пропуск нямахме 1 седмица Sad

Общи условия

Активация на акаунт