С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 35 181
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Влез в групата за хормоните.
Да желателно е и половите и тези на

щитовидната. Тях можеш да ги пуснеш в Рамус. Аг и ендокринолог мигат да ти дадат направления за повечето. Но имай в предвид, че се изледват по различно време на цикъла. Едни на 2 ри ден от М

Ц. Прогестерона на 21 ден( или на 7 ден след овулация)
Щитояидната на чист ден. И още и още има.
Успех 🍀🍀🍀

БЛАГОДАРЯ! Аз нещо не намирам темата за хормоните,нещо явно не се ориентирам,но нищо ще изчакам Ц и когато ми ги пуснат ще се поразровя още!

# 721
Йоанка, реколтата наистина е много добра. Може ли да споделиш с какво те стимулираха и как се чувстваше по време на стимулацията, защото мен много ме е страх само като си го представя. Желая ти много късмет, от сърце, успешен трансфер и да се захванат поне две, даже и три ако искаш Stuck Out Tongue Winking Eye Flowers Four Leaf Clover
Hug

# 722
Стимулираха ме само с Гонал и то от 3 ти ден на МЦ. Понеже се бях отказала от инвитро в тази клиника.
Аз съм УЖ с поликистоза.
Започнаха с доза 150 едвници гонал. Така 5 поредни дни. И на 6 ден фоликулите бяха със същите размери като на 5 ден и ми вдигнаха дозата на 200. Така още 4 дни и последният 250. Вечерта след 250 еденици сложих Овитрел( не знам дали така се казва) един ден почивка и на следващият в 7 ч за пункция. Фоликулите ми преди пункция бяха с р р 22 21 20 19 и 18мм предимно. Имах и 3 4 по 12мм.
Последните дни се чувствах ужасно, болешеме корема, не можех да спя на една страна, само по гръб.
След пункцията такава лекота, пак ме боли, но е като мускулна треска и само при резки движения и то само около пъпа.
Естрадиола на последният ден инжекция нямаше и 600. Доктота ме готвеше за пълен провал. Каза, че на тези фоликули трябва да е над 5000 за да не надявам на хубава реколта.
Но оправдах мнението, че не всичко е като по учебник някой път и пак се случват нещата.

Всичко се забравя, каза тя след 1 ден от пункцията 😂😂😂
Няма от какво да се притесняваш, не мисля, че нито бременнеенето, нито раждането ще бъдат по леки, така че горе главата 🤰🏻🤰🏻❤

# 723
Йо, имаш силно стиснати палци от мен! Наистина силно вярвам, че всичко ще приключи с една здрава и успешна бременост. Вярвай и ти! 🍀

# 724
  • София/Севлиево
И на мен днес доктора ми каза,че ще ме стимулира само с Гонал.Йо даваш ми огромна надежда,че ще съм с добър резултат.А и той каза,че 18 са много и ще гони бройка 10-12(и по-добре,че и двата пъти бях с леко свръхстимулиране)...

# 725
Ели това е идеалната бройка. Масово момичетата с които чаках, правеха такива бройки.
Но явно аз наистина съм с поликистоза и за това така изригнах.
Не разбирам от дози Гонал, но доктора твърди, че това е минималното, което е можел да сложи и до последно не е искал да ми увеличава дозите, но се е наложило.
Сега другата ми тревожност е лигавицат, цели 15 мм на пункцията.....
Ама тя всеки месец до овулация става такава.
Доктора каза, че съм феномен, на такъв нисък естрадиол отговаряла лигавица до 10мм и малко яйчица а аз пълна аномалия.
Дано да е за хубаво.

Чери благодаря за палците, изключително нужни са ми.
Стискам палци и на теб за успешна и лека бременност ❤❤❤🤰🏻

# 726
Йоанка, Елислава, от сърце ви пожелавам успех този път Heart скоро да галите бременни тумбаци! Както и всички тук, разбира се!
Назад в темата четох за цервикалната слуз - много добре действа чист инозитол. Аз пиех на прах, поръчват го от чужбина и отделно си вземах мета фолиева киселина заради мутации. Иначе двете ги има в комбиниран препарат, но за жени с неусвояване на обикновена фолиева киселина не е подходящ. Освен това дозата на инозитол трябва да бъде 2по2грама дневно. Помага и за обмяната на въглехидратите, следователно и при полилистоза  Simple Smile
Хубав уикенд, дами! Използвайте го ползотворно!

# 727
Ели, успех и на теб! Нещо съм изпуснала, че толкова скоро пак ще правите асистиран опит! Успех! Хайде, стягай багажа! Време ти е за преместване! 🍀🍀🍀

# 728
  • София/Севлиево
О,хич не е скоро,стимулацията и пункцията ми бяха март 2018.Аз имам много отложени подготовки за ЗЕТ и сега планът е до следващия ми рожден ден поне да съм бременна (имам 11 месеца).Както бях писала и преди-изведнъж усетих как ми се включи биологичния часовник, точно около този ми р.д.А и имах поставена граница до 36 ,вече съм на 37 и някак си не си се представям на 40 тепърва с бебе и с 15-годишен тийн...Та дано сега успея.Иначе ще се откажа.Преди бях готова да се огранича до две стимулации и пункции,сега съм готова на още една,но дотам.Знам какви могат да са последствията за мен в по-късен план и не искам да усложнявам нещата повече...

# 729
Момичета, не съм се включвала отдавна и честно да си кажа съм изтървала последната тема.
Прочетох последните 2-3 страници от тази и искам да пожелая успех на Ели и Йоанка Heart
По-късно ще прочета темата назад и се надявам да открия много + тестове на успели да забременеят момичета.
Ще ви следя и стискам палци на всички.
За тези, които ме помнят, аз съм добре. Пълня 27 г.с. и започвам подготвката за малкият човек Blush

# 730
mandaria Съжалявам Sad Желая ти късмет и дано да се случи чудото по-скоро.
Чери Честито Heart. Желая ти много, много късмет и успешен финал.
Йо и Ели Стискам ви палци момичета, дано има положителни чертички още следващата тема.

# 731
Здравейте, не знам дали пиша в правилната тема. Правя опити от 4 месеца. Цикълът ми е редовен. Последният ми цикъл беше на 26 юли. Пред 5 дни вечерта забелязах много слабо бледо розово зацапване. И друг път ми се е случвало цикълът ми да започва така. Да, но от тогава до сега няма никакво течение, абсолютно нищо. Пред цикъл обикновено ме болят гърдите, сега нямам никакви симптоми. От какво може да е това зацапване?

# 732
Наскоро споменах, че заради бебеправенето не приемем вит.А, понеже е опасен по време на бременност и последваха въпроси, на които тогава нямах време да отговоря. По-специално опасен е този вит.А, от животински произход и който съдържат хранителните добавки (ретинол), а този от растителни източници е безопасен (бетакаротен). Ето една хубава статия по въпроса:
 https://medpedia.framar.bg/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8% … 0%B8%D0%BD-%D0%B0

# 733
Здравейте при мен няма нищо ново все още съм застой .Само искам да ви кажа че вчера станах за 3 път кръстница на момиченце .Първата е инвитро следващите 2 не очаквани така че винаги има надежда .Не се отказвайте. И моят тинейджър ще прави 14 г да ми е жив и здрав и каквото стане .

# 734
  • София
Не знам дали изобщо се вижда нещо. Имам втора много бледа черта, ден преди датата за цикъл. Трудно ми е да повярвам. Не смея и да се зарадвам. За пръв път ползвам такъв тип тест, дано са достоверни. Утре, ако пусна кръвен ще покаже, ако има бременност нали. ММ мисля, че е по-ошашевен и от мен. Първо каза, че нямало 2-ра черта, после каза, че така си било и преди да го напишкам. 😆 Може би наистина не се вижда на снимката, но бледа черта категорично има, не съм толкова луда. Ох, не мога да го осъзная изобщо...

Общи условия

Активация на акаунт