С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 34 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • София/Севлиево
Добро утро.
Чери,честито!Лека и безпроблемна бременност до края ❤️
Женевиев(май тъй е на бг ника) щом е 10 и нещо е положителен,за два дни 1000 няма да стане,но ти трябва поне удвояване,така че ти желая успех.
Мандария,много,много съжалявам мила.Това е най-ужасното,което може да ти се случи,два пъти минах през него(мисед след ЗЕТ) и още един път преди това след естествена бременност и само мога да ти кажа -кураж и не се отказвай.Ще стане!
А на мен днес ми дойде.То нямам огромни очаквания при положение,че не знам ММ с какъв точно материал е,но все се надявах да се получи без трета стимулация.Сега ми остава кротко да изчакам да ми се обадят от Надежда.Междувременно се опитвам да запиша консултация при д-р Станулов,но така и не намирам информация къде работи в момента.И за Сигридов сериозно съм се замислила,въпреки че не съм с добро мнение за него,но той също все още никъде не приема за преглед...

# 676
Благодаря ви момичета за подкрепата.За съжаление всичко завърши с менструация и захвърлени в кофата за боклук положителни тестове. Пожелавам много сила и кураж на всички,които се борят.

# 677
  • София
Благодаря за отговорите. Мandaria, съжалявам и аз. Sad

# 678
Чери, много се радвам, не си прави план, че ще се притесняваш, това с притесняването не епод наш контрол точно.
Мандария, видях в друга тема, че си писала, че на мисед отиват нещата, ама се надявах да не е това. Съжалявам!
Уинтър имаше едно интервю със Сигридов, където той каза, че с близнаци се забременява по-лесно - за забременяването не за износването. Та защо не Simple Smile Simple Smile
Ели, Станулов работи в болница Лозенец и един мц близо до Сточна Гара, ако се сетя името ще ти пиша.

# 679
Ели, от този месец д-р Станулов работи в МЦ Афродита. Часове се записват чрез рецепцията на клиниката.
Аз се насочих преди година към него съвсем интуитивно и съвсем не съжалявам. В момента съм бременна в 10гс след  първата и успешна процедура при него. Страхотен човек и професионалист!
Успех!

# 680
  • София
Гърлче,гуш! Познато....единият месец точно така бях направо убедена,че няма пропуск,всеееки ден 2 седмици  и накрая изненада,и то точно навръх Коледа.  Пълен сдух бях.
Стискам палци за следващия път❤

Съжалявам, mandaria Sad . Дано да се възстановиш скоро и следващия път да е до края и да е скоро.

Аз да ви кажа тоя месец много се депресирах, сега като ми дойде. Този опит сигурно е бил най - упорито дето сме "работили", и то не беше "работили", защото си бяхме на почивка и ни беше кеф. Даже не знаех кога точно ми е деня, тоест пропуск нямахме 1 седмица Sad

# 681
Женевиев, съжалявам! Изтупай се и намести короната! Трудно, но жената е силно същество!
Елислава, защо не харесваш Сигридов? Да, странен е, някои го определят за луд, но е помогнал на много момичета. Факт! Имай предвид, че той по-скоро се занимава с проблемна бременост, а не с проблеми със зачеването. Аз при него на фетални ходех. Доволна съм. Прилича ми на д-р Хаус по поведение Simple Smile Сега като не преглежда не знам къде ще запазвам.
Одри, за притеснението. След емоциите вчера, днес съм по-спокойна. Щом имам достатъчно търпение да изчакам поне 2 седмици за преглед. Simple Smile Някак съм се смирила. Зная, че каквото има да става, ще стане, няма смисъл да се напрягам излишно. Чакам си приятните симптоми в началото на Б и така... 
Щяхме да тръгваме на море тези дни, но сега сме в чуденка какво да правим. То на толкова ранен етап, каквото има да става ще стане и да лежа, но пък да идем и да почна с повръщането няма да ми е съвсем приятно. Ще го мислим.
Ggirl, това, че секса е бил много не е никаква гаранция ... все пак е нужен един единствен плувец. А и нали имаше нещо, че при чести контакти спермитата губят качество. Стягай се, чакам те другия месец!
🍒🍒🍒

# 682
  • София
Може и да няма повръщане, моето започна след 3-ия месец Grinning

# 683
Mandaria, много съжалявам. Надявам се скоро пак да си в редиците и да имаш успех!

За инвитрото...ние се чудихме 1 година след като разбрахме че сме за процедура. Първото беше успешно, но ето на...3г по-късно бебе вкъщи няма и ще трябва да мина през трето такова. Мисълта ми е че и то не винаги е панацея и то също е свързано с много битки и време, така че ако и на вас са казали че това е вашето решение вземете в предвид и това.

# 684
  • София/Севлиево
Чери,на една позната с едно детенце и с история сходна на моята ѝ се бе изсмял в очите и ѝ рекъл за какво ѝ е второ дете на нейните години(по-малка е от мен,аз съм 83,тя 86).Е,тя си тръгнала разревана и година по-късно роди.Освен това чисто интуитивно има нещо,което ми казва,че Сигридов не е моя лекар,а аз съм с много силна интуиция,която за жалост почти не слушам...За Станулов ако ида на място в Афродита дали ще ми запишат час,не е много далече от у дома,тамън ще се поразходя...И без това се колебая между него и Баев,защото същата тая интуиция ми казва,че и Надежда не е моята болница...

# 685
Джеси,разбира се че не е панацея инвитрото Sad Съмнявам се, че някой започва процедура с такава идея, то затова е трудно защото знаеш че това е просто един опит, свързан с много инжекции и тормоз над собствения ти организъм Sad При положение че опитите попринцип са свързани с удоволствие (с*кс), мен лично много ме тормози факта че трябва да опитвам по този начин и просто се надявам да е успешно и да стане, но знам че нищо сигурно няма....
Одри, позитивна както винаги, дано да е прав доктора и да се излъжат две Wink Hug

# 686
Днес видях и последния отрицателен тест за този месец и сега само се моля да ми дойде навреме, без да трябва да пия Дуфастон както стана миналия месец. И си седя и се чудя, този месец ли да правя хидротубацията, другия ли? Rolling Eyes Хем искам да знам дали всичко е наред, хем не искам да пропускам цял месец... Отделно ме е страх от самата процедура, имам запазен час при Юнакова за предварителна консултация, пък ще видя тя какво ще каже.
И знам че има хиляди неща които влияят на успешното забременяване, но след като този месец ходих на фоликулометрия през ден и имах потвърдена ову и последващо жълто тяло и се трудихме точно преди и в деня на самата ову и пак не стана Disappointed
Имате ли определени дни в които бебеправите? Знам, че по учебниците пише че оптималното през ден, но като знам кога е самата овулация не може да не пробваме два-три дни поред. Приемам съвети Simple Smile

# 687
Джеси,разбира се че не е панацея инвитрото Sad Съмнявам се, че някой започва процедура с такава идея, то затова е трудно защото знаеш че това е просто един опит, свързан с много инжекции и тормоз над собствения ти организъм Sad При положение че опитите попринцип са свързани с удоволствие (с*кс), мен лично много ме тормози факта че трябва да опитвам по този начин и просто се надявам да е успешно и да стане, но знам че нищо сигурно няма....
Одри, позитивна както винаги, дано да е прав доктора и да се излъжат две Wink Hug

И моята нагласа е едно към едно с твоята. Единственото, заради което мисля, че имаме шанс само с инвитро е, защото при нас спермитата умират супер бързо и няма за кога да стане оплождане и страхът ми от лошата морфология. При инвитрото ще изберат един здрав и ще оплодят с него, с което ще премахнем бариерата от бързото им умиране по пътя към яйцето, но си е един опит от където и да го погледнем. Настроила съм и ММ, че най-често става с до 4 процедури (по статистика), но има доста случаи да стане по-бързо или с повече опити.

# 688
Днес видях и последния отрицателен тест за този месец и сега само се моля да ми дойде навреме, без да трябва да пия Дуфастон както стана миналия месец. И си седя и се чудя, този месец ли да правя хидротубацията, другия ли? Rolling Eyes Хем искам да знам дали всичко е наред, хем не искам да пропускам цял месец... Отделно ме е страх от самата процедура, имам запазен час при Юнакова за предварителна консултация, пък ще видя тя какво ще каже.
И знам че има хиляди неща които влияят на успешното забременяване, но след като този месец ходих на фоликулометрия през ден и имах потвърдена ову и последващо жълто тяло и се трудихме точно преди и в деня на самата ову и пак не стана Disappointed
Имате ли определени дни в които бебеправите? Знам, че по учебниците пише че оптималното през ден, но като знам кога е самата овулация не може да не пробваме два-три дни поред. Приемам съвети Simple Smile
И аз съм при доц.Юнакова, много й вярвам и се надявам да не се разочаровам от нея. Като човек който е правил и цветна снимка и хидротубация, те съветвам да направиш цветна снимка, не се занимавай с хидротубация. Ако всичко е наред облъчването не е толкова много и като усещане е малко по-болезнено от хидротубацията, да не кажа че е същото като усещане. А разликата е огромна, ако на хидротубацията излезне някакво съмнение за запушване се започват едни догадки може да е спазъм, може и да не е запушена, може и да е запушена, после минава време докато събереш смелост да направиш цветна снимка. Поне аз загубих години с тая цветна снимка ще я правя няма да я правя, страх ме е не знам си какво и накрая ми казаха че тази хидротубация я правят само в Щерев и никъде не я признават за инсеминации и инвитро така че за мен е по-добре направо цветна снимка. Няма да си навредиш ако всичко е анред, но поне ще е сигурно че е наред или че има запушване, за мен хидротубацията е много ориентировъчна.

# 689
Mrs. Cherry честитоо и от мен! По-малко притеснения и всичко ще бъде наред.

Mandaria много съжалявам за случилото се. Дано това да е последния лош момент за теб, горе главата и скоро да ни покажеш двете чертички.

Общи условия

Активация на акаунт