С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 34 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Simple Smile чета ви и бих искала да се включа по някои теми.
Честито на всички видели двете чертички! Желая ви всичко да бъде наред и да гушкате здрави бебоци на термин  Heart
Mandria, съжалявам за случилото се. Прегръщам те и ти желая скоро да се сбъдне твоето чудо!
За цветната снимка имайте предвид че и при нея резултатите не са 100%достоверни, може да се получи спазъм особено ако се прави без упойка. Хидротубацията наистина не се признава от фонда. Аз лично оправих ExEmFoam и съм доволна, но само в Адела го правят. Simple Smile

За гела- ами аз си купих 1 опаковка Prefert и забременях докато свърши опаковката Simple Smile така че смело слагайте Hug

# 691
Здравейте, току що се регистрирах след дълго четене във форума, за да пиша в тази тема. На 29 години съм, мъжа ми на 26. От 6 месеца правим опити за бебе. Последните 2 месеца ходих на фоликулометрия. Имам по-къс цикъл средно 25 дни (последните 2 месеца - 24 дни) и съответно се доказа (както сама предполагах) че имам и по-ранна овулация. Един път 9ти и един път 10ти ден доказано на ехограф. Всичко на ехограф  изглежда наред. Пусках хормони по време на цикъл и след доказаната на ехограф овулация, отново всичко наред. Правихме спермограма и тя беше наред, но бебето не се получава Sad Мислите ли, че е време да се обърна към репродуктивен специалист? Може би проверка на тръбите? Имала съм едно възпаление на десен яйчник преди 6 години, лекувах се с антибиотик, после ми казаха, че всичко е наред. Чудя се дали има проблем с дясната тръбата, защото като за "късмет" последните няколко месеца само от десния яйчник излиза доминантният фоликул. Знаете ли, дали може по някакъв начин да се стимулира левия яйчник, за да пробваме от него и неговата тръба и тогава да мисля за снимки и лапароскопии? Ясно ми, че тези въпроси са за лекуващия лекар, но той иска да се чуем и видим или при закъснение и положителен тест за бременност, или ако ми дойде новия цикъла на 7ми ден. Днес ми е 19 ден от цикъла при доказана овулация на 9ти ден, направих си тест сутринта и беше отрицателен. Вярно че е доста рано, но все мисля, че щеше да покаже бледа черта ако имаше нещо, все пак са минали 10 дни би трябвало да се е имплантирало. Стреса ми оказва доста влияния вече в ежедневието и реших да се обърна към хора с подобни истории, защото при всичките ми познати се получаваше много бързо и безпроблемно.

# 692
Здравейте и от мен Simple Smile Нямате изчитане, затова накратко и за мен и се връщам да чета. На 25г.съм , мъжът ми на 28г.и имаме детенце на 2г.и10м.Правим опити вече 3ти месец за второ дете като първия месец беше след овулация така че май не го броя. Според мъжът ми трябва поне 2 дни мъжът да не е свършвал за да се получат нещата, тази седмица съм в овулация пък ще видим. Надявам се скоро и аз да се похваля с две чертички Simple Smile

# 693
Аз лично оправих ExEmFoam и съм доволна, но само в Адела го правят. Simple Smile

Peoney много ти благодаря че се отзова на въпроса ми. Сега разучих малко повече за тази опция и ми се струва перфектен вариант - първо по-малко болезнен и без облъчване и по-важното, може да се правят опити след процедурата, тоест не се губи целия месец заради нея. Видях, че цената е малко по-солена, но какво пък, според мен си заслужава.
Имам няколко въпроса, ще се радвам ако имаш време да ми отговориш:
- Какви предварителни изследвания ти искаха?
- Как протече при теб от гледна точка на болката?
- Много ли се чака за час? Тъй като Калчев не ми е лекар, а знам че графика му е натоварен се притеснявам да не изпусна времето за манипулацията. Rolling Eyes
- Имаше ли някакви оплаквания в часовете/дните последващи процедурата?

Благодаря отново 🤗

# 694
Здравейте,момичета! Голямо честито на всички,които са видяли две чертички и много кураж на останалите..като мен! Имах големи надежди за този месец,но вчера ми дойде,бях на работа,е,поплаках си затворена в тоалетната:pensive: Обръщам се към вас с молба да ми препоръчате къде в Търново да си пусна изследвания на хормони,а мъжът ми спермограма и съответно кадърен лекар в областа? Или пък някой в Плевен.Ще съм ви много благодарна,защото ме е обвзело вече отчаянието.На 30 съм,от 8 месеца правим опити.

# 695
Чери, честото! Лека и успешна до финал!
Насочваме се към Надежда за сега, някой може ли да ми препоръча АГ там? Притесненията ми са, че е възможно като в Щерев да ни гледат като касичка ...
Този месец става една година опити за нас и по повод годишнината господинът има час за СГ Astonished

# 696
  • София/Севлиево
Айви в Плевен хормони може в Цибалаб.В Търново нямахте ли Рамус?Мисля че и те са читави.За СГ обаче не знам.Ние когато живеехме в Плевен ММ идва в София в Щерев да прави СГ.За лекар АГ не мога да помогна,евентуално в КИРМ ,даже там може всички изследвания да направите(или иначе казано болница Св.Елисавета в Плевен,че КИРМ не всеки знае какво е).

# 697
  • София
А по принцип как се случват нещата със СГ? Знам само, че е хубаво да се направи в репродуктивна кликника и до там. Трябва да си запишеш час за лекар или в самата лаборатория и вече след като излязат резултатите да отидеш на лекар ? Някой, ако може на две, на три да ми разкаже как трябва да се процедира ще съм много благодарна.
 Иначе определено ще го пробвам и аз този гел- толкова хубави отзиви четох. Simple Smile

# 698
sea.sea, точно така! Записвате час в някоя репродуктивна клиника. Дава материал, обикновено до 1-2 часа са готови резултатите. След това е добре да се консултирате с АГ или андролог (ако има проблем в СГ).

# 699
Sea sea, запазваш час за СГ, отивате на място и преди изследването казвате с какви параметри да бъде-обикновена, разширена, с SDI, с тест за 24 часова преживяемост, ние последно правихме 2 в 1 разширена и SDI. Виж в клиниката, която изберете за СГ, как са описани и какво включват вариантите. Цените са сходни май в репро клиниките. След това получаване на резултатите на място, в нашата клиника 2 дни е срока. Bubblezz, ние отпразнувахме годишнината от сватбата в пълно въздържание, пред пункция, но за сметка на това с успешна пункция Simple Smile))

# 700
  • София
Благодаря ви, ние може би ще изчакаме още някой и друг месец, но все пак събирам информация аз. А според вас кой тип е най-добре да се пусне, разширена ли?

# 701
Според мен най-добре да е разширена (по Крюгер) за да видите и морфологията как е.

Добре дошли на новите момичета и успех!

# 702
  • София
Добре, благодаря за информацията!

# 703
Здравейте,бях на преглед и ми казаха че нямам лигавица,т.е ми обясниха,че не се произвеждат хормони и затова ми няма Ц.Назначиха ми да си пусна хормони,ще прикача снимка,ако някой е имал проблеми с тези хормони,моля да сподели г-д колко време им трябва да влезнат в норма, Благодаря!

# 704
Здравейте,момичета! Голямо честито на всички,които са видяли две чертички и много кураж на останалите..като мен! Имах големи надежди за този месец,но вчера ми дойде,бях на работа,е,поплаках си затворена в тоалетната:pensive: Обръщам се към вас с молба да ми препоръчате къде в Търново да си пусна изследвания на хормони,а мъжът ми спермограма и съответно кадърен лекар в областа? Или пък някой в Плевен.Ще съм ви много благодарна,защото ме е обвзело вече отчаянието.На 30 съм,от 8 месеца правим опити.
Отдавна не съм писала, но понеже и аз съм от града, препоръчвам ти да отидете до София. Нито имаме читави лаборатории тук, нито читави лекари. Особено за СГ, трябва да е в репродуктивна клиника, а не просто в някоя лаборатория. А така и така, ако ще пътувате, по-добре София, а не Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт