Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, обсъждани във форума?
Какви са основните видове подкрепа, предлагани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват пожелания за успешни бременности, споделяне на лични преживявания и препоръки за лечение на различни здравословни проблеми като уреаплазма и дефицит на витамини. Форумът също обсъжда методи за забременяване, резултати от лечението и подкрепа за участниците в процеса на опитваме се да забременеем.
-
Какви са основните предизвикателства, обсъждани във форума?
-
Какви са основните видове подкрепа, предлагани във форума?
-
Как се справяте със стреса и страха от посещение при зъболекар?
-
Какви са процедурите за изследване на уреаплазма и хламидия?
чета ви и бих искала да се включа по някои теми.
Мислите ли, че е време да се обърна към репродуктивен специалист? Може би проверка на тръбите? Имала съм едно възпаление на десен яйчник преди 6 години, лекувах се с антибиотик, после ми казаха, че всичко е наред. Чудя се дали има проблем с дясната тръбата, защото като за "късмет" последните няколко месеца само от десния яйчник излиза доминантният фоликул. Знаете ли, дали може по някакъв начин да се стимулира левия яйчник, за да пробваме от него и неговата тръба и тогава да мисля за снимки и лапароскопии? Ясно ми, че тези въпроси са за лекуващия лекар, но той иска да се чуем и видим или при закъснение и положителен тест за бременност, или ако ми дойде новия цикъла на 7ми ден. Днес ми е 19 ден от цикъла при доказана овулация на 9ти ден, направих си тест сутринта и беше отрицателен. Вярно че е доста рано, но все мисля, че щеше да покаже бледа черта ако имаше нещо, все пак са минали 10 дни би трябвало да се е имплантирало. Стреса ми оказва доста влияния вече в ежедневието и реших да се обърна към хора с подобни истории, защото при всичките ми познати се получаваше много бързо и безпроблемно.