Отговори
# 120
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ама е хубав

# 121
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ама е хубав

Пепи, чоок!! Heart Eyes
а ти къде се губиш, май не ти се пише много? Wink

днес е благодатен ден Blush
още едно клипче с по-хубаво к-во

виждат се и Джем и жена му

# 122
Айра, тук съм, но ремонта вече изисква и моята намеса. 🤣 Вечер съм скапана и имам сили само да гледам 😨
А на този клип в първия момент реших , че Къванч е мъжа със зелената риза и направо щях да падна колко му е пораснала косата за една седмица 😀
Като гледам как лежерно го карат, явно доста ще си почакаме, докато им изгостуват всички приятели и цялата рода.
А за вчерашната серия, вие сте засегнали почти всички моменти.На мен ми направи впечатление точно това, колко добре се познават Кадир и Вели, как си предусещат ходовете.. Оттук насетне ще трябва да се надлъгват, но всички събития по един или друг начин ще ги променят. Това, което си остава постоянна величина е доброто сърце на Кадир.
Хубав ден, момичета 😀
Искам вече новини 😣😓😭

# 123
Дружки, привет отново!

Айре, Пепи, Коте,
Благодаря ви за споделеното! 🌺
Отново не липсват интересни коментари, но освен всичко друго си имаме и нови снимки, че и клипче. ☺

Айре 😍,
Признавам те, джанъм! Искай си, искай си и ще получиш! 😂
Ей сега ще изгледам новите клипчета. Значи още почиват КБТ. Нека да почиват и после да избухнат с някакъв як проект, ето това искам. 😎

И новите Мави са чудни. Но те винаги са такива, де. 😍
Добре сме тия дни, все така да сме! 🙏

Оо, затова ли е паднал рейтинга на Вратата, а аз се чудя защо.
Иначе отново се порадвах на хубав епизод снощи, заслужаваше си онлайн гледането. Simple Smile)

Пепи 😍,
Надявам се вече да сте почти към края на ремонта. Simple Smile)

Коте 😍,
Аз си гледах фарингита в оригинал и се разбих от смях и кеф. 😎

Дружки, приятно гледане после! 😘

# 124
Привет, сладурки! Hug  Себи , Ире, Коте, Айре благодаря ви за пожеланията! Heart Дано ми е жив и здрав татко още дълги години! Hands Pray Благодаря ви за интересните коментари! Kiss
Айре Heart Eyes чудесни изненадки си ни сложила днес, благодаря! Kiss Много е хубав на снимките на Мави, много. И на клипчето косата си му е все така дълга.

Пепи Heart Eyes ох, уби ме Grinning сериозно ли този със зелената риза си го взела за Киво ? Flushed
Мелиса е гледала и тя снощния финал на ЗП

Коте Heart Eyes абсолютно!
Цитат
Значи сцената с ревнивкото Кадир и на половина не можа да ве развеселии така както в оригинала. Пълен провал братя дубльори! Аз ли оглушах но снощи така и не чух и подобие от ларингита на баш комсина . Добре че поне не беха изрязали погледите и физиономиите, та Киво като ревнив полицай  искрено ме развесели  
Цитат
Джемил и Перхидролчо . Искрено се смея на абдалската им натура л Тия блатни шарани решили че ше плуват в големия океан редом с дъртите акули .
Себи Heart Eyes
Хмм, това е интересно
Цитат
🔥 Ay Yapim и BKM ведут переговоры о создании новой компании

Ире Heart Eyes и аз като теб, гледах го няколко пъти и се хилих на ревнивкото Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Май на всички много ни допадна ревнуващият Кадир?! 😂😍 Много забавен беше с това кашляне и с физиономиите, които правеше и само как без думи каза на мъжа да си махне ръката от Зейнеп. Ха, много готина сцена. 😎
А за Адем още ме е яд - най- близкия до Къванч, а му заби нож в гърба... Но и той ще си го получи. В този живот всичко се връща!
И на мен ми е мъчно за Кадир ... поредния човек, на когото е вярвал го предаде Disappointed Изобщо не ми е мъчно за Адем, трябва да нямаш мозък, за да вярваш, че Кадир е виновен за смъртта на Пънар. Но, и той се усети, че Вели е виновен, защото ако наистина не се беше забъркал с мафията, щеше да е още живо семейството му. Той казваше, че мрази Кадир, но аз си мисля, че не беше точно така, ще видите защо мисля така по- нататък.

Приятно гледане! Hug Чакат ни много хубави моменти с двете ни сладки двойки.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 20:01 от queen_fenka

# 125
Пепи Hug ее дано сте към края на ремонта ви, много се проточи Wink
Цитат
Като гледам как лежерно го карат, явно доста ще си почакаме, докато им изгостуват всички приятели и цялата рода.
и аз си го помислих, бая лежерно го раздават Sunglasses
ОГМ в момента са ангажирани с 3 сезон на Атийе и с нов сериал за тв 8.
та евентуално новини да имаме към август, септември Hands Pray
Ире Kissing Heart
ами искам, да видим до кога ще е Laughing
чакам бг превод на Вратата, сигурно и на мен ще ми хареса:)
виж Wink
Скрит текст:

Фенче Kissing Heart благодаря ти за споделеното!!
не можем да се оплачем днес Stuck Out Tongue Winking Eye
и аз това забелязвам, още е с дълга коса Wink

тук е с Чанар

БКМ и АЯ заедно....хмм Thinking

да, хубава серия ни чака!!

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 20:48 от Airra

# 126
Айре Heart Eyes така е, желанията ни се изпълняват малко по малко, днес ни е щастлив ден Grinning Божеее, какво доживяхме, а ? Stuck Out Tongue Winking Eye Беше ни разглезил, това е истината, защото някои фенове са така в очакване да се появи снимка на любимеца им перманентно и без наличието на вирус, та ние сме си късметлийки все пак, нямаме право да се оплакваме. А дългата му коса ме кара да вярвам, че се готви за нещо, дано не се лъжа  Thinking  Но, когато тогава, стига да се показва по-често, все ще го преживеем някак чакането, нали ?
Днес са започнали май снимките на сериала на Елчин, да и пожелаем успех! Hands Plus1
Хайде да видим, дано не ме ядосат пак БТВ с днешната серия Hands Pray Само да посмеят да изрежат някой готин момент
Започва! Приятно гледане!

# 127
Ах, какъв хубав епизод.
Отново си имахме от всичко. Simple Smile)
Сцената с подаръка на Айлин беше много сладка. Керем беше много забавен. На всички им беше толкова хубаво, единствено Мерал развали картинката пак...🙄
А Кадир ме разплака на гробището...Кадир продължи на пред, въпреки огромната му загуба успя да продължи, защото той наистина е опора за толкова много хора. Много силни думи, много - сякаш на плещите си носи целия свят. 😭♥
Всеки прави грешки, всеки - Адем също допусна грешка, а дори и не подозираше за това. Има карма на този свят.
А разкритието на Адем ще е поредният удар под кръста за Кадир, атакуват го от всякъде.
Асийе вече е в “играта”. Вели е толкова противен, нямам думи просто. 😫
И Джемре и Керем бяха чудесни в сцената с мотора. Щастливци. 😍 Големи са сладури заедно.
Честно казано и аз не знам дали Зейнеп постъпва правилно, криейки от Кадир за срещите й с Вели. Кадир не случайно я попита дали Вели се е свръзал с нея. Знам, че тя го прави с цел да намери майката на Кадир, но си мисля, че трябваше да каже на Кадир. Един вид да действат заедно - Кадир да знае относно срещите им с Вели, но Вели да не знае. Друг е въпросът дали Кадир би разрешил. 🤔 Именно заради това  Зейнеп крие. Много сложен въпрос, чийто отговор аз лично не намирам. Но по- скоро бих предпочела Зейнеп да не крие нищо. Simple Smile)
Ах, колко хубави романтични моменти. ♥ Стоплиха ми сърчицето. Ама цветето на Кадир за Зейнеп беше топът! 😍😂
Ей такива моменти искам повече да има. Simple Smile)

Лека нощ от мен! ❤

# 128
Ирее Kissing Heart, кога успя да го напишеш тоя хубав коментар? Wink
мдаа, едни от най-вълнуващите моменти бяха в тая серия!! Heart
иска ни се още, но жанра не е ромком Laughing
цветето-дърво на Кадир беше супер сладко!!! Grinning
а това Кадир и Зейнеп да действат заедно-може, но за нуждите на сценария трябваше Зейно да крие и видяхме до какви последици доведе това....по-интересно е!!!
а и Кадир не би разрешил в никакъв случай, за това е непреклонен и Зейнеп го знаеше.

Фенче Kissing Heart
Цитат
Божеее, какво доживяхме, а ? Stuck Out Tongue Winking Eye Беше ни разглезил, това е истината, защото някои фенове са така в очакване да се появи снимка на любимеца им перманентно и без наличието на вирус, та ние сме си късметлийки все пак, нямаме право да се оплакваме.

нямаме, но по-добре е да се показва по-често, а най-добре ще е ако и Башак го показва Stuck Out Tongue Winking Eye
Пък и щом преживяхме пролетните 3 месеца, калени смеее!!! : )))

доволна съм, че дадоха цялата тая сцена с песента!!!/само на мен ли ми харесва това произведение на Сезен Аксу?? Wink

лекинка.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 23:25 от Airra

# 129
Ире Heart Eyes много беше хубава серията, да! За щастие не изрязаха нищо! Е, превода пак беше миш маш, ама се ядва Grinning Благодаря ти за страхотния коментар! Kiss Аз също и се ядосвах на Зейнеп, ако беше споделила с Кадир не само за майка му, ами и за баща му, щеше да им спести чоок страдания и на двамата, ама така го е замислил Али аби.
Айре Heart Eyes така е, дано да започне отново Башак да ни радва с фотки! Hands Pray
О, песента е страхотна! Такъв текст само има ...
"Запали ме! Запали се!
 Запали всичко!
 Виж, достатъчна ми е само една искра.
 Виж, готова съм!
 Ако искаш ме целувай, гали ме!
 Ако искаш, ме убий !
 За любовта трябва да се умре!
 Тогава любовта е любов!
 Вдишвах те на един дъх
 и ме изпълваше!
 Гърдите ми са клетка
 и сърцето в тях е оковано
 Ще изгорим и двамата в този огън
 Виж, достатъчна ми е една само искра!
 Тогава любовта е любов!
 Боже мой, боже мой!
 Вървя към пламъците!
 Боже мой, вървя с нарастваща болка
 и много любов!
 Изчерпа ме с копнежа си,
 изчерпа ме с любовта си
 Без любов е по-трудно и от раздяла
 Наранявай душата ми колкото си искаш!
 Ту си тук, ту те няма
 не ми е достатъчно!
 Запали ме! Запали се!
 Запали всичко!
 Виж, достатъчна ми е само една искра.
 Виж, готова съм!
 Ако искаш ме целувай, гали ме!
 Ако искаш, ме убий !
 Тогава любовта е любов!"

Отново много се смях с това дърво, което беше избрал Кадо за Зейно Grinning Много сладка сцена Smile
И така ... халката вече я няма, да видим Зейно кога ще забележи.
Лекинка! Hug

# 130
Айра, песента е страхотна, още на онлайна ми стана любима. Но много се ядосвам,че не ги превеждат, както и песента на майката на Кадир. Текстът им е много свързан със сценария .
А серията наистина беше много хубава. Първо Кадир символично се прости с Аслъ и Дениз,  живота продължава, но той няма да ги забрави, ще доведе и майката си, когато я намери. Цялата сцена беше много добро решение на сценариста и режисьора, за да може Кадир да продължи напред.
Ох, много и се ядосвам на Зейнеп, че лъжеше Кадир. Знам, че го правеше от любов, но моя жизнен опит ме е научил, че и най-благородната лъжа не води до нищо добро.
А сцената с цветето -дървото 😂....Зейнеп как само каза " дай си ми дървото", Кадир пък се засегна, но колко много го мисли какво цвете да купи, а те му се смеят. Къванч толкова добре го играе този Кадир. Сега гледайки по тв забелязвам наистина детайли ,на които преди не съм забелязала. Например походката на Кадир, отделни жестове, които не приличат на нито един друг негов герой.
Елчин си е хубавица, но днес много ми хареса. Фенче, мисля, че някъде от тази серия тя се отпусна и играта й започна много да ми харесва. Джемре и Керем  бяха много сладки , много добре им се получиха съвместните сцени.
Е, Вели има голям проблем, но както му каза Селим в миналата серия, мисълта за отмъщение ще го провали. Наистина има мислене на вманиачен човек .
А Адем нещо не мога да го разбера. Отбелязвам неговия образ като не напълно развит от сценариста, защото да убиеш жената, която обичаш , защото страшния Вели ти е заповядал , малко не ми е издържано.
Фени, пропуснах /извинявай/ да те поздравя. Да ти е жив и здрав татко ти, бъди му радост и подкрепа. 😍
Айра, ремонта скоро няма да приключи 🙄 в момента тече на първия етаж, предстои втори, покрив, изолация и двор. 🤣🤣🤣
Снимките от Мави са страхотни , но Башак наистина е  много неактивна напоследък . Папараците явно ги откриха къде са и сигурно ще има още.
Айра, не знам какви филми ще снимат от тази компания, но след Сблъсък, Елчин снима филм и сега почна сериал, Алперен снима сериал и четох, че почва нов, Мелиса и тя, само Къванч нищо. Е, не е честно 😜
Да отбележа, че сте качили много, много хубави снимки и гифчета 😍
Лека...🤗🤗🤗

# 131
Добро утро, Кивушки! 🦋

Желая ви от все сърце един добре прекаран ден!🙏

Айре 😍, Фенче 😍, Пепи 😍,
Благодаря и за вашите чудесни коментари! 🌺 С голямо удоволствие си коментираме. 😊

Айре 😍💋,
Амии успях да го напиша. По време на рекламите писах това, което ме беше впечатлило и накрая сглобих поста. Понякога съм много нетърпелива и затова така. 😀
Оо, песента е супер, благодаря, че я сподели! 🌺На мен и другата песен ми хареса, когато Керем возеше Джемре на мотора. Музиката е ключова, когато не е добре направена сякаш се губи нещо от картината и не може да ти въздейства добре, случващото се на екрана. Но няма такъв Кивов в проект с лоша музика. 😍 Тойгар е адски добър, другият, който много ме трогва е Айтекин Аташ, но вие вече знаете за него. 😊
Относно ромкомите - какво ме е прихванало, но съм само на такава вълна, с изключение на Сблъсък. И такива книги чета, в уносон с лятото. 😊

Фенче 😍💋,
Оо, благодаря за превода на песента! 🌺
Мда, за да има “интрига”, така да се каже, Зейнеп трябваше да крие от Кадир. Беше нужда на сценария. Но все пак може да се поучим от това. Аз също споделям мнението на Пепи, че дори и благородната лъжа има последствия.
Еха, много хубави гифчета и фотки си ни донесла. 😍

Красота.

Много си отиват тези двамата.

Много са готини тук.

За сега толкова от мен, че трябва да изчезвам.
ХайдИ, хубав ден! ♥

# 132
Привет, сладурки! Hug

Ире Heart Eyes Kiss
Hands Plus1 И аз мисля така, но за съжаление Зейно реши друго ... дори не попита Кадир дали е съгласен на всяка цена да намери майка му ... но, как иначе щяхме да видим всичко, на което са способни и двамата един за друг ?
Пепи Heart Eyes много хубав коментар! Flowers Hibiscus Благодаря ти, джанъм за пожеланията, иншалах! Kiss
Ооо, вие бая, бая ремонт сте започнали ... успех! Hands Ok Hand
Довечера ни чака много интересна серия. Ще разберете защо мисля, че все пак Адем не мразеше Кадир, напротив!

Хубав ден, милички! Hug

# 133
Привет следобедно!!! Hug

Фенче Kissing Heart, супер, че си постнала текста на тази много любима моя турска песен, наистина и текста е страхотен!!! Hands Ok Hand
Ире Kissing Heart CoffeeFlowers Hibiscus
Цитат
Относно ромкомите - какво ме е прихванало, но съм само на такава вълна, с изключение на Сблъсък. И такива книги чета, в уносон с лятото. 😊
май щото не си ходила още на море! Grinning Wink

Пепи Hug харесва ми да чета твои постове!!
за дървото- цвете, наистина Кадир се засегна, че не му взеха насериозно тоя подарък, който избира толкова дълго и със сигурност го направи с много дълбоки чувства!! Wink
Сега ми хрумна нещо-защо искаше цветето да е в саксия- с корени. Другите цветя увяхват и ги хвърляш, а това в саксията го поливаш и то расте и разцъфтява във времето-както иска да е тяхната любов със Зейнеп. Все пак е подарък за Денят на влюбените.
Цитат
Къванч толкова добре го играе този Кадир. Сега гледайки по тв забелязвам наистина детайли ,на които преди не съм забелязала. Например походката на Кадир, отделни жестове, които не приличат на нито един друг негов герой.
абсолютно е различен. Като Кадир освен движенията на тялото, походката...... и говора му е различен, говори по-бързо и някак насечено, а като пусне по някое време и Кадировия / Къванчов смях и си умираш от кеф : )))
за Адем -съгласна съм , малко е недомислен тоя персонаж. въпреки, че е много добър полицай-в същото време го показват и като кукла на конци в ръцете на Вели и като леко глупав и наивен.
Цитат
Айра, не знам какви филми ще снимат от тази компания, но след Сблъсък, Елчин снима филм и сега почна сериал, Алперен снима сериал и четох, че почва нов, Мелиса и тя, само Къванч нищо. Е, не е честно 😜
хич не е честно, ама и короната е виновна Confounded
а и Къванч е в такъв етап на кариерата си, че не може да се впуска от проект в проект/както Алперен/ трябва да е нещо наистина различно и да си заслужава. На Зейнеп филма така и не видя бял свят досега/пак заради вируса/, Мелиса почна сериал и също го отложиха за новия сезон.
а Башак...хич не е активна, да...има си и тя причини предполагам, които мога само да гадая.

обожавам го тоя момент Heart

а тук феновете се питаха, какво й каза в ухото нашия, че Елчин/Зейнеп так се изсмя Laughing

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 19:13 от Airra

# 134
Привет!
Айре Heart Eyes много хубав пост, мило, благодаря! Kiss
Каква красота! Heart

Hands Plus1
Цитат
за дървото- цвете, наистина Кадир се засегна, че не му взеха насериозно тоя подарък, който избира толкова дълго и със сигурност го направи с много дълбоки чувства!! Wink
Сега ми хрумна нещо-защо искаше цветето да е в саксия- с корени. Другите цветя увяхват и ги хвърляш, а това в саксията го поливаш и то расте и разцъвтява във времето-както иска да е тяхната любов със Зейнеп. Все пак е подарък за Денят на влюбените.
" Дай си ми дървото ... цветето! " Smile

Колкото до Къванч ... той във всяка роля сменя абсолютно всичко - говор, походка, жестове, не само за Кадир, та за това вече не обръщам внимание, свикнала съм да е съвсем различен.
Пепи Heart Eyes на времето Киво цели десет години снима сериал след сериал, без почивка, дори филмите си ги снима между двата сезона, сега е ред е на младоците, те трябва да се доказват.  Не е честно за нас, на него като гледам му е добре Smiley Неее, той обича да работи, така, че няма дълго да ни бави, просто така се получи този път. Дай боже да е по-скоро, де, много ми липсва!

Приятно гледане! Hug

Общи условия

Активация на акаунт