Ама е хубав

)
)
Себи , Ире, Коте, Айре благодаря ви за пожеланията!
Дано ми е жив и здрав татко още дълги години!
Благодаря ви за интересните коментари! 
чудесни изненадки си ни сложила днес, благодаря!
Много е хубав на снимките на Мави, много. И на клипчето косата си му е все така дълга.

ох, уби ме
сериозно ли този със зелената риза си го взела за Киво ? 

абсолютно!

и аз като теб, гледах го няколко пъти и се хилих на ревнивкото 
Изобщо не ми е мъчно за Адем, трябва да нямаш мозък, за да вярваш, че Кадир е виновен за смъртта на Пънар. Но, и той се усети, че Вели е виновен, защото ако наистина не се беше забъркал с мафията, щеше да е още живо семейството му. Той казваше, че мрази Кадир, но аз си мисля, че не беше точно така, ще видите защо мисля така по- нататък.
Чакат ни много хубави моменти с двете ни сладки двойки.
ее дано сте към края на ремонта ви, много се проточи 

благодаря ти за споделеното!! 

така е, желанията ни се изпълняват малко по малко, днес ни е щастлив ден
Божеее, какво доживяхме, а ?
Беше ни разглезил, това е истината, защото някои фенове са така в очакване да се появи снимка на любимеца им перманентно и без наличието на вирус, та ние сме си късметлийки все пак, нямаме право да се оплакваме. А дългата му коса ме кара да вярвам, че се готви за нещо, дано не се лъжа
Но, когато тогава, стига да се показва по-често, все ще го преживеем някак чакането, нали ?
Само да посмеят да изрежат някой готин момент
)
)
)
, кога успя да го напишеш тоя хубав коментар? 

много беше хубава серията, да! За щастие не изрязаха нищо! Е, превода пак беше миш маш, ама се ядва
Благодаря ти за страхотния коментар!
Аз също и се ядосвах на Зейнеп, ако беше споделила с Кадир не само за майка му, ами и за баща му, щеше да им спести чоок страдания и на двамата, ама така го е замислил Али аби.
така е, дано да започне отново Башак да ни радва с фотки! 

Много сладка сцена 

И аз мисля така, но за съжаление Зейно реши друго ... дори не попита Кадир дали е съгласен на всяка цена да намери майка му ... но, как иначе щяхме да видим всичко, на което са способни и двамата един за друг ?
много хубав коментар!
Благодаря ти, джанъм за пожеланията, иншалах! 

, супер, че си постнала текста на тази много любима моя турска песен, наистина и текста е страхотен!!! 

харесва ми да чета твои постове!!

много хубав пост, мило, благодаря! 

на времето Киво цели десет години снима сериал след сериал, без почивка, дори филмите си ги снима между двата сезона, сега е ред е на младоците, те трябва да се доказват. Не е честно за нас, на него като гледам му е добре
Неее, той обича да работи, така, че няма дълго да ни бави, просто така се получи този път. Дай боже да е по-скоро, де, много ми липсва!