Отговори
# 135
Фенче Kissing Heart
Цитат
Колкото до Къванч ... той във всяка роля сменя абсолютно всичко - говор, походка, жестове, не само за Кадир,
е това го знам Wink
Цитат
Не е честно за нас, на него като гледам му е добре......
на последното видео ми се стори леко отегчен Smirk
мисля, че леко му е омръзнало да почива....дано това, което желае да се сбъдне по-скоро!!! Flowers Four Leaf Clover

хихи от американките Smile

"по една снимка на ден, държи лекаря далеко"

приятно гледане!
нещо бая ни намаля компанията, сигурно е от жегата Pensive

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 20:14 от Airra

# 136
Айре Heart Eyes е, знам, написах го по-скоро за Пепи Heart Eyes че това превъплащение на Киво, което и е направило впечатление в ролята му на Кадир не ме учудва никак, отдавна съм го забелязала. Не случайно го наричат хамелеона на турското кино. Наистина няма друг техен актьор, който да го прави по този начин от - до.
Ами прави са американките Grinning И те горките вече се изчакаха , също като нас.
На мен не ми се видя отегчен, та той е на любимото море. Но, се надявам и аз, че вече му се работи много!
Еха! Финалната серия на ЗП е на първо място по гледане! Прочетох те, че рейтинга му бил над 3 %, но не знаех, че новите сериали са толкова след него. Вай бе, след толкова години и след повтарянето му всяка година ... е, това е сериал легенда! Heart

# 137
Скрит текст:
Айре Heart Eyes е, знам, написах го по-скоро за Пепи Heart Eyes че това превъплащение на Киво, което и е направило впечатление в ролята му на Кадир не ме учудва никак, отдавна съм го забелязала. Не случайно го наричат хамелеона на турското кино. Наистина няма друг техен актьор, който да го прави по този начин от - до.
Ами прави са американките Grinning И те горките вече се изчакаха , също като нас.
На мен не ми се видя отегчен, та той е на любимото море. Но, се надявам и аз, че вече му се работи много!
Еха! Финалната серия на ЗП е на първо място по гледане! Прочетох те, че рейтинга му бил над 3 %, но не знаех, че новите сериали са толкова след него. Вай бе, след толкова години и след повтарянето му всяка година ... е, това е сериал легенда! Heart

да внеса уточнение Wink
първата класация е на повторения-старите сериали + повторенията на новите, които ги излъчват по тв. и ЗП е с най-висок рейт.
иначе новите ромкоми в момента са с по-висок, като Вратата е с 7,8.
а втората класация е на Сомера - соц. рейт/слагах я вече:)/ там вече ЗП  е на първо място за деня, в който го излъчваха!!! беше и в международния ТТ тренд, освен на първо място в турския!!

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 20:53 от Airra

# 138
И в четвъртък пак 😂

Вчера брат му беше качил в сторито си в ИГ видео от морето, сигурно са били на риболов.
Прочетох още нещо, но за сега ще се въздържа от коментар.
Хайди, остава малко 😀

# 139
И в четвъртък пак 😂

Вчера брат му беше качил в сторито си в ИГ видео от морето, сигурно са били на риболов.
Прочетох още нещо, но за сега ще се въздържа от коментар.
Хайди, остава малко 😀
знам какво си прочела Wink
искам снимки на Киво с риби  и това лятооо!!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
Айре Heart Eyes  ааа, ясно! извинявам се, че чела недочела бързах да се изкефя Grinning Ама дори и на повторение да е, пак си е впечатляващо Hands Plus1 Ами дано Джем ни зарадва с някоя и друга снимка Hands Pray
Пепи Heart Eyes и аз знам какво си прочела, но шшшшшт, няма да коментираме! Smirk
Хайди, приятно гледане!

# 141
ехоо имаме си ново видео!!!! GrinningHeart Eyes

много му е дълга косата!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Фенче Kissing Heart, ами то си е успех!! Wink

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 22:14 от Airra

# 142
Ехааа, сладури! Heart Благодаря, че го донесе Айре Heart Eyes Kiss Каптан Къванч е супер готин!
Ех, Зейнеп, Зейнеп ... какво разочарование само ще причиниш на Кадир
А тази невестулка Мералката е крайно време да я изхвърлят, то па бива да са добряци, ама тя им се качи на ушите, нагла твар Rage
И Джемре изобщо не знае все още какъв горд човек е Керем ...

# 143
Ехааа, сладури! <3 Благодаря, че го донесе Айре Heart Eyes Kiss Каптан Къванч е супер готин!
Скрит текст:
Ех, Зейнеп, Зейнеп ... какво разочарование само ще причиниш на Кадир
А тази невестулка Мералката е крайно време да я изхвърлят, то па бива да са добряци, ама тя им се качи на ушите, нагла твар Rage
И Джемре изобщо не знае все още какъв горд човек е Керем ...
много готиин!! и с тая бяла риза!! Heart Eyes
за споделеното по серията!!! Hands Plus1
Зейно и Кадир...след това сдобряването им ще е още по-сладко!! Stuck Out Tongue Winking Eye

един хубав Кадир  Heart

за лека нощ Nature First Quarter Moon With Face

# 144
Капитан Къванч 😀 май вече трудно ще се скрият или просто са решили, че е време да напомнят за себе си.  Айра, косата му наистина е много пораснала, как ли издържа в тая жега. На Башак също като, че ли също доста е пораснала.
Много са хубави.
Днес пак имаше много сладки моменти с Керем и Джемре.
А Зейнеп започна да затъва в лъжата си. Мъчно ми е за нея, защото това е огромна вътрешна борба , да лъжеш човек, който обичаш, за да осъществиш неговата мечта. И много  думите на Кадир "Зейнеп само на теб вярвам" - много силен момент.
Лека, момичета 😀

# 145
Хубава събота!!! Nature High Brightness

Пепи Hug Hands Plus1
и на Башак е пораснала косата! но за Къванч е по-необичайно, все пак си ходи с къса Wink

Хе, толкова много снимки, голям кеф Heart Eyes, компенсираха ни за цялата суша!! Yum

...............................

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 10:04 от Airra

# 146
Привеет! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Вярно, голям кеф! Много ми липсваха такива снимки ...
Вай, бе ... страхотен е! Heart

И са толкова сладки един до друг, много хубаво семейство са, да са живи и здрави и все така да се обичат! Heart

А косата Киво не я пуска случайно, ще ни изненада ми се струва Thinking

# 147
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Много,много хубави снимки и видео получихме. Както непрекъснато си повтаряме мотото на Сблъсък,"любовта лекува всяка рана" бих перифразирала "любовта премахва всички прегради ". Като знам какви гадости съм чела за Башак....Но любовта на Къванч и Башак е толкова очевидна, че едва ли някой вече има съмнения. ❤ Пу-пу-пу ....

Хубав ден на всички 🤗

# 148
Здравейте!
Леле, колко хубави снимки! Големи сладури са, да са живи и здрави, много са ми симпатични, това е една от най- лъчезарните звездни двойки (поне за мен) в световен мащаб!

Тъй като вървя с един епизод назад, имам малко коментари по този от четвъртък:

Първо, сега се сетих защо Кадир и Зейнеб ми бяха по- любимата двойка по време на онлайна - ами Керем много се изложи! Да позволява бившата му да го прави на пумпал пред настоящата изобщо не ми е мъжко...Големи грижи, голямо нещо за Мерал! А тя на нашенския принцип: "Подай му пръст,да ти отхапе цялата ръка"! То не бяха възглавници, не беше чай, вода от ледник и препикано от бяла
мечка!  Но най ме ядоса не толков Мералката, че си искаше вниманието, а
Керем, че и го отделяше за сметка на нервите на Джемре! Че чак и имаше наглостта да я попита на какво се ядосвала, че Мерал това искала! Ясно, че трябва филм да става, обаче тези дреболии ми развалят усещането за тази двойка.. Значи Керем раздава пердах на ляво и на дясно в затвора, изтръшка половината криминален контингент с голи ръце, обаче пред Мерал трепери дали възглавничките са достатъчно високи, да не вземе принцесата на махленския ъндърграунд да си простуди голото кръстче...

Кадир си е друга работа, мъж на място! И ларингитът му се обажда винаги на време, и цветето му - дърво! Даже не разбрах какво се засмяха всички на романтичния му жест - дръвцето си изглеждаше супер и говореше много повече за посланието на жеста от всяка евентуална банална червена роза! Общо взето, при Кадир всеки дребен жест напълно кореспондира на цялостния образ, който са изградили сценаристи и Къванч заедно!
Харесва ми прозорливостта му и усета за детайлите - при срещата с фалшивата майка аз нито за момент не трепнах от вълнението, което предизвиква сцената на всяка  среща с Асие ханъм. При проследяването на Адем болката от осъзнатото предателство проникна в мен до мозъка на костите.

Най- голямото  разочаривание обаче отново се оказа Адем. Вместо да ми се размята с тези червени карамфили по гробовете на хората, които е убил, да беше се опомнил за толкова години, да беше теглил една майна на Вели, на Джасъс, на Джанзиз и всичките му производни и да беше започнал на чисто. Животът му даде втори шанс да обича, а той го погуби със собствените си ръце. Че даже имаше и безочието да рони крокодилски сълзи...

# 149
Пепи Hug, хубаво си го казала!! Heart 🧿
Фенче Kissing Heart, аз вече почнах да си го представям с тая прическа в нова роля!!! Wink

спретнах 2 гифчета

американките бяха превели това видео
как са затворили по-рано парламента им/турския:))/, в деня на финала на ЗП

Полии Hug, радвам се да те видя, сега ще те прочета!!:)
охх много ме изкефи коментара ти!! Blush
а Керемчо си е такъв-добра душа, аз го разбирам!!
Цитат
да не вземе принцесата на махленския ъндърграунд да си простуди голото кръстче...
...................
И ларингитът му се обажда винаги на време, и цветето му - дърво!
Joy Joy

Цитат
Общо взето, при Кадир всеки дребен жест напълно кореспондира на цялостния образ, който са изградили сценаристи и Къванч заедно!
Hands Plus1
Цитат
Че даже имаше и безочието да рони крокодилски сълзи...
ужас Expressionless голямо разочарование е Адем, а влезе доста силно като персонаж.

лека вечер!!

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 20:25 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт