Отговори
# 150
Айре Heart Eyes благодаря за прекрасните гифчета, супер са! Kiss Ох, и аз! Grinning Иншалах!
Не мога да му се нарадвам на нашето момче, толкова е готин Heart

Ух, че е хубава Елчинка ... успех и желая! Heart
Пепи Heart Eyes така е, дори е очеизвадна! Но, бъди сигурна, че има все още такива, които не я виждат и отричат Grinning
Поли Kissing Heart благодаря ти за прекрасния коментар! Kiss Ох, че хубаво си го казала ...
Цитат
Леле, колко хубави снимки! Големи сладури са, да са живи и здрави, много са ми симпатични, това е една от най- лъчезарните звездни двойки (поне за мен) в световен мащаб!
И с тези твои размисли съм съгласна Hands Plus1
Цитат
Първо, сега се сетих защо Кадир и Зейнеб ми бяха по- любимата двойка по време на онлайна - ами Керем много се изложи! Да позволява бившата му да го прави на пумпал пред настоящата изобщо не ми е мъжко...Големи грижи, голямо нещо за Мерал! А тя на нашенския принцип: "Подай му пръст,да ти отхапе цялата ръка"! То не бяха възглавници, не беше чай, вода от ледник и препикано от бяла
мечка!
Цитат
Кадир си е друга работа, мъж на място! И ларингитът му се обажда винаги на време, и цветето му - дърво! Даже не разбрах какво се засмяха всички на романтичния му жест - дръвцето си изглеждаше супер и говореше много повече за посланието на жеста от всяка евентуална банална червена роза! Общо взето, при Кадир всеки дребен жест напълно кореспондира на цялостния образ, който са изградили сценаристи и Къванч заедно!
Цитат
Най- голямото  разочаривание обаче отново се оказа Адем. Вместо да ми се размята с тези червени карамфили по гробовете на хората, които е убил, да беше се опомнил за толкова години, да беше теглил една майна на Вели, на Джасъс, на Джанзиз и всичките му производни и да беше започнал на чисто. Животът му даде втори шанс да обича, а той го погуби със собствените си ръце. Че даже имаше и безочието да рони крокодилски сълзи...
И една много хубава новина / поне за мен / за Сонгюл. Желая и много щастие! Heart
Цитат
💫В понедельник 27 июля Сонгуль Оден выйдет замуж за своего возлюбленного Армана Бичакчи. Пара встречается уже три года.

Да и пожелаем и на Мелиса успех в новия и сериал!

Лека вечер, дружки! Hug

# 151
Момичета, добро да е утрото ви! 🦋

На всички ви благодаря за чудесните постове! 🙏🌺🙏
Имаме си нови снимки и то доста, а и клипче също. Много се радвам, че ги видяхме. Simple Smile)

И двамата са големи сладури и си личи колко много се обичат. 😍 А Къванч отдавна е доказал, че е истински джентълмен. Късметлии са и двамата, че се имат един друг. 🤗

Дано се окажат верни предположенията ви, че дългата му коса не е случайност. И аз си мисля същото. Надявам се скоро Къванч “да ни взриви” всички с новината му за стратирането на проект! 🙏

И другата вест ме зарадва - сватбата на Сонгюл. Супер, дано бъдат много щастливи! ❤Надявам се да видим Сонгюл като булка. 😊

На Елчин пожелавам успех в новия проект! 🙏 Вие смятате ли да го гледате? Simple Smile)
Толкова от мен за сега, дружки!
Прекарайте чудесно неделния си ден! 😍

# 152
Добро утро, дружки! Hug

Ире Heart Eyes благодаря! Kiss Страхотни са ни КБТ да! Heart И дано скоро се случи това, което си пожелала! Flowers Four Leaf Clover
Знаех , че и ти ще се зарадваш за Сонгюлчето! Най-после и тя си намери човека, който я прави щастлива. Дано видим снимки от сватбата.
Аз непременно ще погледна новия сериал и на Елчин и на Мелиса. Дано имат късмет и двете!

Хубава неделя! Hug

# 153
Хубава неделя Hug

Фенче Kissing Heart, Ире Kissing Heart, заредили сте кафенца Coffee, благодаря ви за споделеното!! Kiss
Радвам се за Сонгюл, дано е намерила своята половинка! /не знаех, че има гадже от 3 год/ Предполагам ще видим снимки от сватбата, която щяла да бъде доста скромна.
Също бих погледнала новите сериали на Мелиса и Елчин.
Той и Алперен се готви за ново дизи с евентуална партньорка-Алина Боз.

За нашия нов проект, от толкова надежди и повтаряне ми се появява едно такова странно, притеснено чувство и май аз няма да го споменавам повече, докато нямаме нещо официално.

КБТ Heart

още едно клипче
Скрит текст:

от което извадих тоя гиф Wink Heart Eyes
накрая махна шапката, че сигурно му се е изпържила главата от жега: ))

и нещо за настроение!!
смяла съм се с глас JoyJoy
https://twitter.com/oGkwWe2dDpu2zBm/status/1286637960780111873

Доста дружки липсват, дано да са добре!!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 11:42 от Airra

# 154
Ох, бе, Поли...!!!

"Кадир си е друга работа, мъж на място! И ларингитът му се обажда винаги на време, и цветето му - дърво! "

Разсмя ме от сърце!

И аз се учудих на това:

"Даже не разбрах какво се засмяха всички на романтичния му жест - дръвцето си изглеждаше супер и говореше много повече за посланието на жеста от всяка евентуална банална червена роза! " 

И  за жеста  с баналната червена роза си права! Така си е!

Керемчо си е добър, така си е, но си е и малко глупавичък! От към отношения мъже-жени. Но пък е много откровен. Като образовано, но и по природа добро момиче, Джемре разбира и харесва това. Но все пак е жена, ще поревнува малко. Въпреки, че усеща жалките женски номерца на Мерал. Номерца на първосигнално ниво.

В петък  не можах да  гледам. При децата съм за  3-4 дни. Върнах се у дома си за малко и влизам да си чета двете-трите теми, които следя, донякъде.

Радвам се на хубавите новини: За щастието на Сонгюл; Че Мелиса снима сериал след сериал. Добра, млада актриса е тя. Алперен също - с много силна, нашумяла млада актриса ще снима.

Харесаха ми и снимките на Татлътутови. Тази година населението не пътува много-много по света. А за дългата коса... и аз си помислих дали не е за нова роля наесен. Крайно време е. За цялата индустрия, не само за него.

Ире,

И двамата са големи сладури и си личи колко много се обичат. 😍 А Къванч отдавна е доказал, че е истински джентълмен. Късметлии са и двамата, че се имат един друг. 🤗"

Големи са сладури, така си е!

Та накрая да ви кажа и здравейте и чао, милички! Не знам кога пак ще се появя. Но си ви чета ако не всеки ден, почти. Но чета всичко.

# 155
вижте каква снимка е споделил Ръза
явно са се засекли на морето! Blush

Добра сестра красива колежка @imoykukarayel 👊✌️🙏 #kuzeyguney #cems #ali #kuzey

Орси Hug

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 17:09 от Airra

# 156
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за интересните постове, новините
и поддържането на формата!!!
Чета ви с интерес по Ирония на съдбата.
Така си и останах до 15-та серия.
Започнаха да ги качват с много лошо качество,
на места даже без звук и съм до там.
Може би ще продължа след време, но няма да е същото.
За коментарите давам златна роза със златно перо
на Поли за "баналната червена роза".
Забранила съм да ми подаряват такива баналности,
но всяка година все се намира някой, който не е разбрал.
В градината си имам три дървета с камелии.
Колкото до нов проект на Къванч не съм нетърпелива.
Мави все още е равно на Къванч.

# 157
още едно ново клипче!!! Grinning

с Джем и Бурджу  Simple Smile

Диве Hug привеет, радвам се, че си наминала!
хубав колаж!! Blue Heart

охх много готин с тая шапка, прическа и очилата!!! Heart Eyes

но ми се иска да го видя и на нормална непапарашка снимка Wink

приятна вечер!!

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 00:51 от Airra

# 158
Здравейте отново! 🦋

Наистина доста момичета липсват, Айре 😍, надявам се и аз да са добре.
Скрит текст:
За мен си знаете, че много рядко отсъствам, сега се случиха кофти неща и нямах желание за абсолютно нищо, та затова така...но пак съм тук и съм щастлива. 😊

Вай, бе, още едно клипче. Бая са ги поснимали журналистите. Позарадваха ни с новите снимки и клипчета. Определено си прекарват добре с най - близките им хора. 😍
Благодаря за гифчетата, Айре 😍🌺!
И мен ме разсмя това в спойлера. 😂
А ти изгледа ли трети епизод на Вратата? 🤗

Фенче 😍,
Даа, наистина много се зарадвах за Сонгюлчето, заслужава да бъде щастлива и обичана.
Аз май няма да гледам сериалите с Мелиса и Елчин, че нямам време, но вие може да споделите как ви са се видели. 😊

Криси 😍,
Радвам се, че си успяла да пишеш. Ще си знаем, че когато не пишеш, ни четеш и си с нас.

Диве 😍,
Абсолютно - за мен Мави винаги ще е Къванч. Няма да е същото без него.

Аз гледах в петък и съм съгласна със споделеното от вас. 🤗

А Йойкю и Ръза са споделили много сладка снимка, хареса ми. 😊

Аз не си бях представяла Къванч като султан, но някои фенове явно го правят. 😂 Ама пък му отива,де!

Приятна и спокойна вечеер!

# 159
Ире,

"Криси 😍,
Радвам се, че си успяла да пишеш. Ще си знаем, че когато не пишеш, ни четеш и си с нас. "

Благодаря, Ире, за тези думи! Наистина съм с вас! И бъди щастлива! Не се влияй от негативни обстоятелства. Заинати им се! Yum

А за Мави - те са фирма с късмет. Имат една голяма, дълга синя ера - ерата на Къванч!

Отива му на Къванч да е султан, има осанка! Bowtie

Лека ви!

# 160
Привет в понеделник!
Искрено се надявам новата седмица да бъде благодатна, спокойна и щастлива за всички ни! Heart
Хайде да ви почерпя и с едно обедно кафенце. Simple Smile)

Дружки,
Ама къде сте? :/

Башак най - после е качила снимка в ИГ профила й. Дано следващата е с Къванч. Simple Smile)

Криси Heart Eyes ,
Цитат
И бъди щастлива! Не се влияй от негативни обстоятелства. Заинати им се!
Благодаря ти, мила! :*
Така и смятам да направя, няма да им се дам. Simple Smile)

Щастлив понеделник! Heart

# 161
Привеет! Hug

Ире Kissing Heart, благодаря ти за кафенцето и подобно за пожеланията!!! Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
за другото, говорихме си на ЛС Kissing Heart
Аз се чудя Фенка къде се загуби Thinking, дано е добре!!

Башак е сложила тая черно бяла снимка-във връзка с инициатива-против насилието над жените в СМ.
с Къванч не очаквам Wink
и Елчин - с нейната черно бяла снимка

като съм почнала с колежките
една прекрасна ФЕ Heartpulse

страхотен колаж от гръцка фенка

# 162
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Айре Heart Eyes тук съм, джанъм, ама няколко дни се бях отдала на сериален маратон с ИН! Невероятен сериал, не можах да се откъсна от него ... Ипек Билгин и Аслъ Енвер ме съсипаха просто! Казвала съм ви, че друг освен Киво не може да ме разплаче лесно, но с тези двете ревах като магаре, великолепни актриси! Чок, чок ми хареса този сериал! Съжалявам, че не го гледах по-рано, прекрасен е. Но, се чудя как сте чакали всяка серия, аз не успях... докато не го глътнах целия не успях да се откъсна  Grinning А такива сериали /за мен поне / се броят на пръстите на едната ми ръка. Така, излях се ...
Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко, което си споделила с нас! И на новото видео прочетох при подругите, че са казали, че Къванч се готви за новата си роля. Иншаллах! Но, всички като нас смятат, че пуска косата си именно заради роля. Да им се порадваме отново

Иренце Heart Eyes всичко лошо и неприятно да остане зад гърба ти, джанъм! Heart
Орси Kissing Heart Kiss
И какво ? Супер, че днес отново си чакаме серийка и то каква!

Ама наистина къде се загубиха всички ? Никоя от новите дружки не иска да сподели впечатления от сериала ... Вярно, че е лято и сигурно всеки е поел нанякъде, та ...
Хубав понеделник и щастлива нова седмица! Дано имаме някакви новини междувременно Hands Pray

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 13:48 от queen_fenka

# 163
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Айре Heart Eyes тук съм, джанъм, ама няколко дни се бях отдала на сериален маратон с ИН! Невероятен сериал, не можах да се откъсна от него ... Ипек Билгин и Аслъ Енвер ме съсипаха просто! Казвала съм ви, че друг освен Киво не може да ме разплаче лесно, но с тези двете ревах като магаре, великолепни актриси! Чок, чок ми хареса този сериал! Съжалявам, че не го гледах по-рано, прекрасен е. Но, се чудя как сте чакали всяка серия, аз не успях... докато не го глътнах целия не успях да се откъсна  Grinning А такива сериали /за мен поне / се броят на пръстите на едната ми ръка. Така, излях се ...

ох така ли джанъмке? Grinning е днес не си ли на работа?? : )
мдаа, ИН е един от най стойностните ТР сериали, евър!!!
и продуцента му е Онур Гювенатам....с който евентуално ще работи.....
на мен не ми пречеше да чакам всяка седмица серия, пък и не мога да гледам  на маратон като теб.
за актьорската игра на Ипек и Аслъ!! Hands Clap аз няма да имам против, ако Къванч играе с Аслъ в бъдеще!!

Ире Kissing Heart, това е за теб.......
Скрит текст:

Алперен, нова Smile

снощи даваха Титаник, гледах го с едно око, но бях забравила, че реж. му е Джеймс Камерън.
та се сетих, че Къванч е взимал интервю от него
коя друга турска звезда може да се похвали с нещо подбно а, А??? Stuck Out Tongue Winking Eye

а тая седмица ни чакат доста интересни и инфарктни моменти с Иронията!!

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 15:51 от Airra

# 164
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Да си пожелаем щастлива нова седмица 😍
Дааа , лято е и хората сигурно почиват, а аз вчера бях на абитуриентска вечер .Е и това става посред лято, ама годината си е такава.
Ире, миличка надявам се,че си добре ❤ То , нали знаеш и хубавото, и лошото за хората се хваща, но доколкото съм те опознала ти си много позитивен човек и всичко ще мине. Но ако имаш нужда от помощ ,съвет и просто да споделиш може да пишеш 🤗❤ Прегръщам те силно 🤗
Фени и на мен много ми харесва ИН. И когато се заговори, че Къванч може да снима по книга от същата писателка /доколкото си спомням беше психолог/ много се зарадвах. Честно казано Аслъ съм я гледала и преди, както и мъжа й във сериала/как му беше името 🤔/ но тук за пръв път ми харесаха как играят , особено той. Но наистина много теми са засегнати, много поуки могат да се извлекат. А Ипек Билгин до сега не съм я гледала, но е превъзходна. Но най-голямата ми слабост е психоложката в сериала и по-точно това, което казва.
Фени, ама ти няма ли да излизаш отпуск?
Айра, направо си върха, как всичко ново ни поднасяш на готово 😀 но съм ти много благодарна. Добре, че поне папараците ги изловиха...Капитан Къванч. Сетих се, че и миналата година имаше снимки с бяла риза от яхтата.
Башак е чудесна, много и се възхищавам на тази жена, много.
Диве 🤗, Орси 🤗
Маркито, къде се изгуби...чакам твоя коментар довечера 😀
Поли, дано имаш повече време да пишеш,
много съм впечатлена😀
Хубав ден и успешна нова седмица на всички и на пишещите, и на четящите 🤗

Общи условия

Активация на акаунт