Ох, тая сцена с пижамката на Дениз май липсва, нали? 😫

да, страхотни сцени бяха изрязани отново или пък може би ще ги дадат по - късно, знам ли, така кълцат, лепят ...Снощната серия започна от никъде... Момичета, които не сте го гледали - гледайте си оригиналните серии, ако можете, защото на мен лично и смисъла и логиката в сценария ми избяга отдавна по тв - то 

Ире

много хубав коментар, благодаря!
Пиши по-често, ако имаш възможност!

)
айнен! За това казвам, гледай си го в оригинал.

, благодаря, ама не съм аз много по такива коментари, само ако ме развълнува видяното до такава степен, че да ми дойде музата 
охх да, този разговор м/у Селим и Кадир беше много як!! 
, интересен сън си сънувала 
както виждаш сериала ни е доста тежичък, така, че и съдбата на майката на Кадир не е от най-леките, нищо че изглежда добре. А това, че знае от Вели, че синът й е мъртъв....без коментар 
, благодаря ти за пожеланията.... чакам си и твоите размисли.....!!!

.

. Умрях си от кеф просто. Във всяка мимика и жест на Кадир, все усещах самата същност и характер на Киво! Така е, разпознаваме се астралните близнаци
! Горкия не е забравил за миг майка си, и как би могъл. Та нали цял живот я чака! Само една дума на Вели и отново зрънцето на надеждата да намери майка си отново се зароди в съзнанието му! Мило ми е да го виждам как опитва да предразположи Айлин към себе си, че въпреки видяното той не е лошия батко. А и той се страхува от рязката промяна която настъпи в живота му - а именно присъствието на Айлин и майка й в дома му, в стаята на дъщеря му...

точно!