Отговори
# 60
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ох , и аз имах причина да  се загубя тези дни, но повода е хубав и ще ме извините 😀
Но ви четох набързо,  та съм в крак с новините. И в главата ми идват едни "исторически" мисли за тоталитарните лидери. Първо правило , овладей медиите, второ правило ,създай си враг.
За Света София не искам да коментирам, но за съжаление това решение ме кара мисля, че тяхното министерство няма да отстъпи.
Много обичам една мисъл "Човек не знае какво печели,когато губи и какво губи,когато печели " Искам да вярвам,че Къванч , а и ние ще спечелим от  цялата ситуация. Преди време,Дивето беше написала,че Нетфликс няма как да избяга на Къванч и аз съм се хванала за тези нейни думи. От вас знам, че КСШ е бил с нисък рейтинг в Турция, но пък точно този сериал е направил Къванч известнен в САЩ, така че всяко зло за добро.
А серията в петък беше много хубава. Спомням си, че по време на онлайна, следях едни рускини в ИГ и те полудяха тогава по Керем и Джемре. Сега от дистанцията на времето си мисля, че акцента върху техните отношения може и да е било донякъде нарочно,за да не останат в сянката на Кадир и Зейнеп. /по-скоро Мелиса и Алперен,от Къванч и Елчин/. И не защото младите не са добри актьори, просто Къванч и Елчин са класа от горе и това се видя съвсем ясно.
Как само се промени цялото излъчване на Кадир,когато разказваше приказката на Айлин.
Всъщност единствения начин да да излекува душата си, беше да даде любов на хората около себе си . Поиска помощ от Зейнеп да го научи пак да обича, но тя много точно му каза, че той знае как.
Знам, че ни чакат тежки моменти,но чакам с нетърпение да дойде утре.
Лека, момичета 🤗

# 61
Добро утро! 🦋
Да започнем деня с вкусно кафе, има за всички! 🤗

Благодаря ви за коментарите, Айре 😍, Пепи 😍, Марки 🤗! 🌺
Аз ще имам възможност да пиша повече довечера.

Затова сега ви пожелавам щастлив понеделник! 💛
Нека новата седмица бъде добра за всички ни! ❤

# 62
Добро утро в понеделник, дружки! Hug

Поли Kissing Heart благодаря за свежарския пост, зареди ме от сутринта с добро настроение! Kiss
Ире Heart Eyes Kiss Hands Plus1
Цитат
Нормално е да се чудим и да се притесняваме какво ще се случи с Къванч и проекта му. Ако не се състои много ще ме е яд, защото сто процента щеше да е нещо различно. Но каквото е писано, това ще стане. Аз наистина вярвам, че нещата ще се наредят по най- добрия начин. Най- важното е да бъдат живи и здрави КБТ, пък всичко ще им се нареди!
Айре Heart Eyes така е, дано! Но, каквото и да стане, вярвам, че ще си гледаме нашето момче все някъде Kiss
Ох, за спойлера Stuck Out Tongue Closed Eyes Ми нарочно ще да е, не му е харесала нещо кройката  Grinning
Маркито Hug благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus Hands Plus1
Цитат
от всичко по малко-любов, екшън, интриги.
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
КСШ може да не се хареса на турците, но пък го обичат по цял свят, особено американките още са луди по този сериал. Не мисля, че това е причината
Цитат
акцента върху техните отношения може и да е било донякъде нарочно,за да не останат в сянката на Кадир и Зейнеп. /по-скоро Мелиса и Алперен,от Къванч и Елчин/. И не защото младите не са добри актьори, просто Къванч и Елчин са класа от горе и това се видя съвсем ясно.
На мен именно това ми хареса в този сериал, всяка история си имаше своето място в него, не отделиха повече време за едните, за сметка на другите. Колкото до харесването повече или по-малко на едната от двойките ни, ами ... някои обичат торта, други сладолед, това е Smile А за играта на актьорите и защо никой не може да ми хареса повече в сериал, в който играе Къванч, ще си позволя да цитирам думите на една любима дружка - Светле Hug нарде си ?
Цитат
За последната серия искам да кажа, че най-много ме стисна за гърлото един мъъъничък момент - когато Зейнеб обясняваше на Кадир, че заедно ще намерят майка му, тя ще му помогне, както той е помогнал да си върне Айлин.И започна да изрежда какво още ще направят заедно. И когато му каза, че ще го научи отново да обича, погледът му омекна, разтопи се и очите му сякаш станаха по-сини. Ей заради такива моменти гледам аз - страхотна игра! В една секунда и без да променя нищо, нито трепна дори, само с поглед изигра цял филм той и просто си представих цялото им бъдеще щастие.

И на Поли Kissing Heart
Цитат
Абсолютно 100-процентово превъплащение!  Има защо той да е в главната роля! Няма поза, няма измислица, няма преиграване, няма имитация  - има един Кадир в един Къванч, който в момента сам е забравил името и самоличността си. Край!
Hands Plus1
Цитат
Как само се промени цялото излъчване на Кадир,когато разказваше приказката на Айлин.
Всъщност единствения начин да да излекува душата си, беше да даде любов на хората около себе си . Поиска помощ от Зейнеп да го научи пак да обича, но тя много точно му каза, че той знае как.
Знам, че ни чакат тежки моменти,но чакам с нетърпение да дойде утре.
Ирка Heart Eyes благодаря! Kiss

Хубав ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

# 63
Привет!!! Nature Sunny

Ире Kissing Heart, благодаря за кафенцето! Coffee
Скрит текст:
и на теб спорна и лека седмица Flowers Four Leaf Clover

Фенче Kissing Heart, ехх някога, някъде ще го гледаме Wink...искам да е по-скороо!
Коментарите от архива са!! Hands Plus1Hands Ok Hand
Светлето я засичам във форума, гледа летните сериали.
май почнах да разбирам хората, които релаксират с ромкоми : ))
а ние тук се мъчим с Велювци и подобни Laughing
но аз си харесвам драмите!!
Пепи Hug радвам се, че се появи...и че повода ти е хубав!! Blush
ще видим  какво ще стане с казуса Нетфликс, в момента не смея да гадая.
Мелиса и Алперен са също главни герои, тяхната история е различна, нормално да акцентират и в/у нея, на някои им беше по-интересна, всеки с вкуса си и предпочитанията.
Цитат
Hands Plus1

на мен в серията от петък ми беше много сладка сцената, в която разглеждаха жилището и още повече се приближаваха един към друг - с думи и със спомени от миналото!! Heart
Кадир правеше такива милички физиономии........

Smile

Успешна нова седмица Flowers Four Leaf Clover
Дано имаме и нови снимки с КБТ!!! Hearts

# 64
Hi, момичета!

Относно изместването на фокуса от Кадир и Зейнеп - да, наистина се получи така. Дори лично за мен връзката на Кадир и Зейнеп не ми е така вълнуваща. Но причината е, защото я няма онази тръпка от първите трепети, от пеперудите в стомаха. При тях е една дълга любов, която е претърпяла много и се е доказала много през годините. Непоклатимата, сигурна любов, която се е превърлана в обич и уважение, в заимно доверие и споделяне на един дълъг и нелек път. И както всяка такава любов в живота тя някак по-рутинна, по-сигурна, по-предсказуема. Но не и по-малко красива.
Докато при Керем и Джемре са първите тръпки, страха дали човекът отсреща изпитва същото, дали е точния, дали ще ти отвърне. Вълнението да получиш обаджане, съобщение, да те гледа в очите. Нетърпението от първата целувка. А всеки знае, че тези моменти са най-вълнуващи в една връзка. Поне аз така виждам нещата.
Разбира се и двете двойки са прекрасни по различен начин.

# 65
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!

Да затворим вратата за онези мисли,
които ни тревожат и да я отворим за всичко онова, което ни прави щастливи!

Няма значение,какъв е бил вчерашният ден.
Това,което има значение е,
че днес е нов ден и
всичко започва отначало!
Нова седмица, нов късмет! 🐞 🍀

Благодаря за споделеното!

# 66
Hi, момичета!

Относно изместването на фокуса от Кадир и Зейнеп - да, наистина се получи така. Дори лично за мен връзката на Кадир и Зейнеп не ми е така вълнуваща. Но причината е, защото я няма онази тръпка от първите трепети, от пеперудите в стомаха. При тях е една дълга любов, която е претърпяла много и се е доказала много през годините. Непоклатимата, сигурна любов, която се е превърлана в обич и уважение, в заимно доверие и споделяне на един дълъг и нелек път. И както всяка такава любов в живота тя някак по-рутинна, по-сигурна, по-предсказуема. Но не и по-малко красива.
Докато при Керем и Джемре са първите тръпки, страха дали човекът отсреща изпитва същото, дали е точния, дали ще ти отвърне. Вълнението да получиш обаджане, съобщение, да те гледа в очите. Нетърпението от първата целувка. А всеки знае, че тези моменти са най-вълнуващи в една връзка. Поне аз така виждам нещата.
Разбира се и двете двойки са прекрасни по различен начин.
много хубав коментар! Flowers Cherry Blossom
радвай се на любимата си двойка, както бях казала и преди ще имат хепиенд...минавайки и те през своите трудности, за които не се съмняваш, нали? Grinning
но и при Зейкад е своебразно ново начало-преоткриване, нови емоции надграждани над старата им силна и красива любов Revolving Hearts

Алинка! Kissing Heart Flowers Rose

и новината от днес>>
🆕 В отговор на вълна от възмущение в социалните мрежи заместник-председателят на управляващата Партия на справедливостта и развитието на АК бившият министър на културата Махир Унал публикува съобщение, в което се казва, че ръководството на Netflix Turkey не се е срещало нито с представителите на партията, нито с представители на Министерството на културата. Той не разбира защо те трябва да напуснат Турция и смята, че Netflix трябва да бъде по-внимателен към турската култура и изкуство. Той се надява за по-активно сътрудничество с Netflix в бъдеще 👍

превода е от ВК, но Ранини е писала в сайта си:
http://www.ranini.tv/haber/41233/1/netflixten-resmi-aciklama-geldi

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 15:20 от Airra

# 67
Как сте, прекрасни, в този прекрасен понеделник? Алинка ме зареди с позитивизъм с поста си!!!

Ире, аз взимам чистото кафенце, пу за мен!
Фенче, довърши ме, честно... Как ги изнамираш тези цитати, които най- точно ми отразяват мнението и състоянието на духа??? Признай си, да нямаш второ висше психология, подозирам те???

Поздрави и на Светлето, ако ни чете!

Айре, съвсем забравих да ти благодаря за новата тема и така си нахълтах набързо! Благодаря за всички усилия!
Предполагам цитираното означава, че нищо не е сигурно и информациите до тук са непотвърдени? Надяват се на сътрудничество, но и очакват компромиси и съобразвване от другата страна? Озадъчена съм.

Силвето много хубаво е описала тръпката при различните  видове любов, благодаря за което.
Аз лично не мога да кажа, че съм привърженик на единия или другия вид, но от житейската си позиция започвам да  се вглеждам все повече в историите за проверената във времето и по- продължителната любов, може би от чист интерес и от страхопочитание. Сигурно е нормално. Обичам да вярвам в чувствата, неподвластни на времето и промените, които настъпват във всичко около нас и най- много в нас самите. Иска ми се да виждам доказателства, че любовта става само по- прекрасна и по- силна с годините, напук на всичко друго, което ни отнема времето. Сигурно затова харесвам историите за "преродената любов"! А когато е и пресъздадена по подходящ начин, удоволствието ми е несравнимо. Не е лесно да се изиграе новото избухване на пожар, който всички са смятали за потушен. Моите уважения към всички актьори, които са приковавали вниманието ми във времето, но това ми изглежда дори по- трудно от изиграването на гняв, страх или бурна романтика. Някак първичното трябва да се маскира умело така, че хем да изглежда контролирано, хем да владее цялата същност на персонажа...

Аз много харесах плановете за нов дом на Кадир и Зейнеб, стремежът към всичко ново, стъпило на здравите основи на предишните копнежи. Кадир си мисли, че трябва да се научи отново да обича, но на всекиго е ясно, че той съвсем не е забравил това. Всъщност никой от тях не е забравил нищо, просто дълбоко е скривал чувствата си, за да не го унищожат в стихийния си порив на повърхността.
Колкото до Керем и Джемре - на първо гледане тяхната история не ме докосна особено, може би заради детайлността на целия съжет, който ме беше погълнал, но сега откривам редица достойнства и красоти от техния свят, който задържат интереса ми!

Хубав ден!

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 16:12 от Polina_

# 68
Как сте, прекрасни, в този прекрасен понеделник? Алинка ме зареди с позитивизъм с поста си!!!

Ире, аз взимам чистото кафенце, пу за мен!
Фенче, довърши ме, честно... Как ги изнамираш тези цитати, които най- точно ми отразяват мнението и състоянието на духа??? Признай си, да нямаш второ висше психология, подозирам те???

Поздрави и на Светлето, ако ни чете!

Айре, предполагам цитираното.означава, че нищо не е сигурно и информациите до тук са непотвърдени? Надяват се на сътрудничество, но и очакват компромиси и съобразвване от другата страна?

Скрит текст:
Силвето много хубаво е описала тръпката при различните  видове любов, благодаря за което.
Аз лично не мога да кажа, че съм привърженик на единия или другия вид, но от житейската си позиция започвам да  се вглеждам все повече в историите за проверената във времето и по- продължителната любов, може би от чист интерес и от страхопочитание. Сигурно е нормално. Обичам да вярвам в чувствата, неподвластни на времето и промените, които настъпват във всичко около нас и най- много в нас самите. Иска ми се да виждам доказателства, че любовта става само по- прекрасна и по- силна с годините, напук на всичко друго, което ни отнема времето. Сигурно затова харесвам историите за "преродената любов"! А когато е и пресъздадена по подходящ начин, удоволствието ми е несравнимо. Аз много харесах плановете за нов дом на Кадир и Зейнеб, стремежът към всичко ново, стъпило на здравите основи на предишните копнежи. Кадир си мисли, че трябва да се научи отново да обича, но на всекиго е ясно, че той съвсем не е забравил това. Всъщност никой от тях не е забравил нищо, просто дълбоко е скривал чувствата си, за да не го унищожат в стихийния си порив на повърхността.
Колкото до Керем и Джемре - на първо гледане тяхната история не ме докосна особено, може би заради детайлността на целия съжет, който ме беше погълнал, но сега откривам редица достойнства и красоти от техния свят, който задържат интереса ми!

Хубав ден!
ами  не напротив, уж е сигурно според тоя турски политик, че Нетфликс си остават в Турция и ще правят местни продукции,  но му се искало да се обърне  повече внимание на турското изкуство и култура. / съгласна съм!/
Друг е въпроса, че явно турците са доста чувствителни на тема хомосексуализъм...и според новините има един спрян проект заради това Thinking/на любимите ни АЯ и Едже Neutral Face/

Охх много хубав коментар за " за проверената във времето и по- продължителната любов, може би от чист интерес и от страхопочитание. " и за Зейкад !!
радвам се, че се върна!!! Kiss
поздрав с тоя клип, който според мен не си гледала Wink

аз Фенка Kissing Heart я подозирам в деловодство Laughing

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 16:14 от Airra

# 69
Айре, мерси за разяснението! Аз много фаталистично си го изтълкувах, че ако не направят компромис са аут...пфу!

Редактирах си коментара, защото забравих да ти благодаря вчера за темата!

Хубав следобед!

# 70
Здравейте отново! 🦋

Айре, Фенче, Алинче, Поли, Силве,
Благодаря ви, че и днес сте отделили от врвмето си, за да ни поднесете тези интересни размисли. 🌺❤🌺

И аз си признавам, че на първото гледане не обърнах много внимание на двойката Джемре и Керем, просто центърът в моите очи е винаги героят на Къванч. 😀 Но сега определно забелязвам неща, които преди съм пропуснала. Много се радвам, че го излъчват бТВ, защото е много приятно да си го гледам отново. 😊

Айре 😍,
Цитат
май почнах да разбирам хората, които релаксират с ромкоми : ))
а ние тук се мъчим с Велювци и подобни Laughing
но аз си харесвам драмите!!
И аз така!!! 😂
Но няма да се откажа от драмите. Сега за лятото Вратата е едно нещо.
Скрит текст:
Много се радвам, че ти харесва сериалчето и ще го гледаш. Аз вече тръпна в очакване за трети епизод. 😍

Ох, тази ситуация с Нетфликс нещо много се обърка. Сега пък излиза, че няма никакви проблеми... Дано накрая наистина се разбере какво ще се случи и дано наистина няма проблеми и продължават да си работят.

Дано имаме нещо новичко, свързано с Къванч. Някаква яснота поне, дано! 🤗🙏

Приятно гледане после! 😘

# 71
Ире Kissing Heart
ами уж е официално инфото, то стана всяко чудо за 3 дена с тоя Нетфликс, голям ПР му направиха : ))
но и на мен ми се иска да имаме новини и за любимеца ни!!! Hands Pray
за Вратата
Скрит текст:
хехе тия двамата ще станат гаджета и в реала!! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ханде се раздели преди 3 седм. с приятеля си - бившия мъж на Мерве Болуур/Зейнеб от КГ/ която пък беше много хепи и го изрази в СМ. А Керем от доста време е разделен със Сера, която пък го замени с Джем Йълмаз Money
нали гледа това видео
какви са тия целувки-коментарите наоколо-шок, шок Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=pacAQStED3o

приятно гледане!!

# 72
Привет, дружки! Hug Радвам се, че има какво да си чета, благодаря на всички ви за прекрасните коментари! Kiss
Айре Heart Eyes дано наистина Нетфликс да продължат съвместната си дейност с Турция.Hands Pray
Да не мислиш, че аз не искам да си го гледам по-скоро Киво ? Ама ... ще стане, каквото е писано, дано имаме късмет. Благодаря за споделеното! Kiss Много сладки муцки правеше Кадир, да Heart

Силве Hug много хубав коментар, благодаря ти! Kiss Аз не мисля, че е изместен фокуса от Зейнеп и Кадир, но може и да си права за причините, които породиха голям интерес към двойката Джемре - Керем. Пък и си паснаха идеално. Аз също си ги обичам, но също като Поли Kissing Heart
Цитат
харесвам историите за "преродената любов"! А когато е и пресъздадена по подходящ начин, удоволствието ми е несравнимо. Не е лесно да се изиграе новото избухване на пожар, който всички са смятали за потушен. Моите уважения към всички актьори, които са приковавали вниманието ми във времето, но това ми изглежда дори по- трудно от изиграването на гняв, страх или бурна романтика. Някак първичното трябва да се маскира умело така, че хем да изглежда контролирано, хем да владее цялата същност на персонажа...
Не знам, но и сега тяхната любов и история ме вълнуват повече, особено като зная историята до край.
Поли Kissing Heart Satisfied Неее, специалист съм само по детска психология, джанъм  Stuck Out Tongue Winking Eye Просто се върнах в архива и си вадя неща, които харесвам, заслужава си да се прочетат отново. Много се радвам, че се върна при нас, ужасно ми липсваше, особено свежото ти чувство за хумор Heart Де и Фифа да се върне ... и Котето Kissing Heart  е тук и ще настане отново такъв купон ...
Алинка Heart Eyes Kiss Ирка Heart Eyes Kiss
Приятно гледане! Hug

# 73
  • София
Това полицайката ли беше? Мръсница!

# 74
Полицайката! И още как ! Дали тя е къртицата  ?Не  постъпи ли скоро в полицията! Като стажант.

Общи условия

Активация на акаунт