Ох , и аз имах причина да се загубя тези дни, но повода е хубав и ще ме извините 😀
Но ви четох набързо, та съм в крак с новините. И в главата ми идват едни "исторически" мисли за тоталитарните лидери. Първо правило , овладей медиите, второ правило ,създай си враг.
За Света София не искам да коментирам, но за съжаление това решение ме кара мисля, че тяхното министерство няма да отстъпи.
Много обичам една мисъл "Човек не знае какво печели,когато губи и какво губи,когато печели " Искам да вярвам,че Къванч , а и ние ще спечелим от цялата ситуация. Преди време,Дивето беше написала,че Нетфликс няма как да избяга на Къванч и аз съм се хванала за тези нейни думи. От вас знам, че КСШ е бил с нисък рейтинг в Турция, но пък точно този сериал е направил Къванч известнен в САЩ, така че всяко зло за добро.
А серията в петък беше много хубава. Спомням си, че по време на онлайна, следях едни рускини в ИГ и те полудяха тогава по Керем и Джемре. Сега от дистанцията на времето си мисля, че акцента върху техните отношения може и да е било донякъде нарочно,за да не останат в сянката на Кадир и Зейнеп. /по-скоро Мелиса и Алперен,от Къванч и Елчин/. И не защото младите не са добри актьори, просто Къванч и Елчин са класа от горе и това се видя съвсем ясно.
Как само се промени цялото излъчване на Кадир,когато разказваше приказката на Айлин.
Всъщност единствения начин да да излекува душата си, беше да даде любов на хората около себе си . Поиска помощ от Зейнеп да го научи пак да обича, но тя много точно му каза, че той знае как.
Знам, че ни чакат тежки моменти,но чакам с нетърпение да дойде утре.
Лека, момичета 🤗

благодаря за свежарския пост, зареди ме от сутринта с добро настроение! 

Ми нарочно ще да е, не му е харесала нещо кройката 
А за играта на актьорите и защо никой не може да ми хареса повече в сериал, в който играе Къванч, ще си позволя да цитирам думите на една любима дружка - Светле 

...искам да е по-скороо! 

/на любимите ни АЯ и Едже
/

Неее, специалист съм само по детска психология, джанъм