Отговори
# 75
Полицайката е едната къртица, има и втора!! Wink

Браво на Мералката, веднъж да има полза от нея!! но смело постъпи де!!!

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 21:57 от Airra

# 76
  • София
Полицайката е едната къртица, има и втора!! Wink

Е, стига де!
Брей, тази Мерал ще ми захареса.

# 77
  • Благоевград
Здравейте момичета!
Тази гадинка я подозирах още от самото начало. Другата къртица мисля, че е Адем.
Много тежка серия. Толкова напрегната и сърцераздирателна. Това дете вида толкова много пистолети и стрес, че не знам как не й се отразяват.
Ще изглеждам серията и ще пиша после.

# 78
Здравейте момичета!
Тази гадинка я подозирах още от самото начало. Другата къртица мисля, че е Адем.
Много тежка серия. Толкова напрегната и сърцераздирателна. Това дете вида толкова много пистолети и стрес, че не знам как не й се отразяват.
Ще изглеждам серията и ще пиша после.
охх тя е много силна, като Зейнеп! /пък и гледаме само кино:))/
А Кадир избра Тях пред майка си....!!

................
Фенче Kissing Heart
от Тийми

Цитат
⚡🦊🎬 Будут ли продолжены съемки сериалов Нетфликс Дар, Любовь 101, 50 м2? Будет ли Нетфликс продолжать работать в Турции или же покинет страну? Мы получили, наконец, однозначный ответ от руководства компании!

После того как сериал телекомпании Ay Yapım Если бы мы знали то, что знаем / Şimdiki Aklım Olsaydı был отменен интернет-платформой Нетфликс в день начала съемок, в социальных сетях Турции началась паника. Дошло до того, что в сеть попало сфотошопленное заявление Нетфликс о том, что они якобы покидают Турцию.

В ответ на волну негодования в социальных сетях заместитель председателя правящей партии справедливости и развития AK, бывший министр культуры Махир Унал разместил сообщение о том, что не понимает зачем Нетфликсу покидать Турцию. Наоборот, сотрудничество с платформой, которая внимательно относится к турецкой культуре и искусству, будет продолжено и расширено.

Вслед за этим интернет-платформа Нетфликс выпустила специальное заявление. В нем выражается глубокая приверженность участникам съемочного процесса и творческому сообществу в Турции. Нетфликс гордится талантливыми именами, с которыми работает платформа. Они очень рады проектам, которые находятся в стадии производства или скоро начнутся и с нетерпением ждут возможности поделиться этими историями с подписчиками во всех уголках мира.

Таким образом, кризис преодолен, государственные органы и руководство телекомпании смогли договориться, работа над сериалами будет продолжена. Съемочные группы сериалов Любовь 102 (именно так будет называться новый сезон сериала Нетфликс Любовь 101) и Дар готовятся выйти на съемки уже на этой неделе, съемки сериала 50 м2 подходят к концу, съемки сериала Клуб также начнутся в самое ближайшее время.

лекинка.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 22:51 от Airra

# 79
Ох, покрай серията от петък съвсем забравих колко инферктен може да бъде този сериал.
А Мерал аха,аха и да заприлича на човешко същество, ама ако много си затвориш очите. Само че при нея зад всяко действие има користен мотив и план. Дори и да я видя да пуска бели гълъби пред някоя църква в кадър, пак няма да ми хареса. И въпреки по- нататъшното развие на нещата, може би неведнъж съм казвала, че не вярвам в моралната реабилитация. Никога няма да ме вземат да работя в някой затвор.

Кадир и Зейнеб отново ми напълниха душата...а за Джемре ми стана истински гадно, когато Мералката я измести от подслона на искреността и надеждата, кокто беше намерила в дома на Кадир. Тя определено не заслужава ролята в мръсните игри на баща си и на Вели, нито тази на спусъка на ревността, опрян в сбърканата глава на Мерал.

Искам много неща още  да коментирам, но ще го направя по- късно. Лека на всички

# 80
Да, Мералката един път да постъпи както трябва, ама хич не безкористно. Но, няма значение, важното е, че спаси майката на Керем. Тепърва ще ми лази по нервите тази нагла коза Satisfied
Малко ми беше неадекватно на мен поведението на Айлин да ви кажа  ... след всичко, което преживя, чу гласа на Вели, който заплашваше майка и по телефона  и хоооп, след ден отново му се радва Thinking Вярно е, че е още малка, но не чак толкова, за да не се ориентира вече кое е добро и кое зло. Но, сериал да става.
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Значи всичко е наред, радвам се! Hands Plus1
Цитат
Ще продължат ли снимките за Нетфликс на Дар, Любов 101, 50 m2 ? Ще продължи ли Нетфликс да работи в Турция или ще напусне страната? Най-накрая получихме категоричен отговор от ръководството на компанията!

След като телевизионния сериал на „Ай Япъм“ Ако знаехме какво знаем / Şimdiki Aklım Olsaydı беше отменен от интернет платформата Нетфликс в деня, в който започнаха снимките, в социалните мрежи на Турция избухна паника. Стигна се дотам, че в мрежата попадна фотошоп с изявление на Нетфликс, че  уж напускат Турция.

В отговор на вълната от възмущение в социалните медии заместник-председателят на управляващата партия АК, бившият министър на културата Махир Унал, публикува съобщение, че не разбира защо Нетфликс трябва да напусне Турция. Напротив, сътрудничеството с платформата, която се отнася внимателно към турската култура и изкуство, ще бъде продължена и разширена.

В следствие на това интернет платформата Нетфликс пусна специално съобщение. В него се изразява дълбока ангажираност към участниците в снимачния процес и творческата общност в Турция. Нетфликс се гордее с талантливите имена, с които работи платформата. Те са много развълнувани от проекти, които са в процес на производство или предстои да започнат и с нетърпение очакват да споделят тези истории с абонатите си от цял ​​свят.

Така кризата беше преодоляна, държавните органи и ръководството на телевизионната компания успяха да се споразумеят, работата по сериалите ще продължи. Снимачната група на Любов 102 (така ще се казва новият сезон на сериала на Нетфликс Любов 101) и Дар се готвят да снимат тази седмица, снимките на сериала 50 m2 са към своя край, снимките на сериала Клуб също ще започнат в най - близко време.
Поли Kissing Heart и аз като теб не я дишам Мералката, горката Джемре колко сълзи ще пролее заради нея Rage
Много готини бяха Зейно и Кадир, да Heart

Много ми хареса коментара ти за тази сцена някога
Цитат
Уау! Знам, че трябва да съчувствам на Керем и да съм потресена от това, което преживява...и до първите 5 секунди бях!  Керем троши и връхлита с подпухнали очи!
Но  в мига, в който се появява Кадир с поглед на покровител и започва да крещи: "Успокой се, ще я намерим" и край - вниманието ми и съзнанието ми са приковани към него! Вече искам да следя всичко през очите на неговия герой!

А Керем не знае на кого се репчи, този Демир е толкова плашещо жесток, че ...

Лекинка, дружки! Hug

# 81
Привет,момичета  🤗
А аз много харесах думите на Серпил към Вели и Демир, напълни ми душата. Вели като всяка дребна душичка се оправда с това,което е преживял, но и Кадир преживя същото, а е готов да обича и помага на всички.
А колко красиви бяха Кадир и Зейнеп в края на епизода ❤
Мерал прояви някаква любов, но знаем какви още ще ги забърка.
Фени, дааа точно плачещия Керем леко ми идваше в повече още на онлайна. Затова и преди време написах , че само Къванч може да ми бръкне в душата.
Керем и Джемре са много сладки и наистина предадоха много красиво първите трепети на тяхната любов. При Кадир и Зейнеп нещата са доста по -сложни. Те се обичат това е ясно, но първо са били приятели в детството си, а и са разчитали един на друг,защото са си нямали никой. В някакъв момент са се влюбили, те се обичат, но всъщност обяснението в Любов все още липса. Очи в очи признанието все още не е направено и тук наистина виждам огромния талант на Къванч да изрази цялата палитра от чувства, които носи в себе си по отношение на Зейнеп.
И тези негови Очи, много хубаво сте го описалали, спомена неговата Дениз и цялата му болка беше изписана само в погледа.
Днес в когато Вели и Зейнеп разговаряха,  превода беше "Вели, ти си ненормален ", но в оригинал Зейнеп му каза маниак и това е най-точното определение.
 Радвам се на новини за Нетфликс, Айра време е пак да мрънкаш😀 имам чувството, че всички актьори в Турция вече имат проекти, само Къванч се е покрил дълбоко.
Кога свършва ретроградния Меркурий , може това да чака да отмине 🤣
Лека, момичета 😀

# 82
Добро утро, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes абсолютно!
Цитат
дааа точно плачещия Керем леко ми идваше в повече още на онлайна.Затова и преди време написах , че само Къванч може да ми бръкне в душата.
Алперен ми преигра и на мен в този момент, не успя да ме накара да му повярвам. Но, след това, когато видя майка си го направи.
Цитат
Керем и Джемре са много сладки и наистина предадоха много красиво първите трепети на тяхната любов. При Кадир и Зейнеп нещата са доста по -сложни. Те се обичат това е ясно, но първо са били приятели в детството си, а и са разчитали един на друг,защото са си нямали никой. В някакъв момент са се влюбили, те се обичат, но всъщност обяснението в Любов все още липса. Очи в очи признанието все още не е направено и тук наистина виждам огромния талант на Къванч да изрази цялата палитра от чувства, които носи в себе си по отношение на Зейнеп.
И тези негови Очи, много хубаво сте го описалали, спомена неговата Дениз и цялата му болка беше изписана само в погледа.
Така е, само с очи умее да каже всичко ... и в това отношение е единствен по рода си за мен.
Цитат
А колко красиви бяха Кадир и Зейнеп в края на епизода ❤
Да! Heart

Хайди, до после! Hug

# 83
Добро утро и днес, момичета! 🦋
Ще прибавя още едно кафе към това на Фенчето 😍, заповядайте. 🤗

Благодаря ви за коментарите! 🌺

Поредният тежък епизод. Вели така ги разиграваше, сякаш това е някаква детска игра. Побърка ги всички.
Леле, Къванч само как пресъздаде гнева на Кадир, когато разбра, че го трябва да избира между майка си и Зейнеп. Направо почервеня Къванч, толкова истинско го направи. Голям майстор е, играта му е наслада за очите.
Да си празная, че и на мен Керем на някои моменти ми преиграва, но още е зелен, ще се справи. Играе си добре момчето, спор няма. Просто в този сериал героите наистина изпитват всичките цветове от палитрата от чувства и на актьорите определено не им лесно, но пък те са изключително добри.
Вели отново показа ужасните си склонности - втрещи ме като каза, че убиването вече му харесвало, видиш ли, доставяло удоволствие... Има нещо сбъркано в него - липса на любов.
А Мерал определено за пореден път показа каква гадинка е, извърши много добро дело, но след това се изложи тотално. Жалко, че и тя все още се лута в двете крайности и не може да избере правилния път.
Много точни думи каза Серпил на Вели, ударът беше право в десятката. То и затова Вели веднага получи пристъп, някъде дълбоко в себе си той осъзна, че Серпил казва истината...
Сцената между Кадир и Зейнеп ме разтопи. Разплаках се, когато Кадир обясняваше колко му е хубаво да чуе детски смях, колко жизнерадостна е била Дениз... много мъчно ми стана, той изгуби най- ценното си. 😭
Но пък техните свенливи моменти на нежност са много сладки. Зейнеп сякаш се срамува от Кадир, притеснява се. Не знам дали усещам грешно, но така ми се струва.
Сладури. 😍

Ще ми се да “разнищя” и вашите коментари, момичета, но няма да ми стигне времето...

Благодаря, Айре 😍,
Че намери най- актуалната информация за Нетфликс! 🌺
А на теб Фенче 😍,
Също благодаря, че я преведе! 🌺
Радвам се, че всичко е наред.

Пожелавам ви щастлив и усмихнат ден! 😘

# 84
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!

Скрит текст:
Вече съм отпускарка.

Не гледам "Сблъсък", но регулярно ви чета. Много сте изписали и се радвам, че се вълнувате от поредния "прочит". Винаги има какво да се коментира, винаги има нещо, което ни е убягнало или е останало неразбрано. Поздравявам ви за прекрасните изчерпателни постове! Без да гледам сериала си припомних доста моменти, които навремето ме вълнуваха безкрайно. То не бяха емоции, то не бяха ревове, то не бяха ядове... Измори ме този сериал. Но... Къванч, Елчин и останалите актьори (вкл. Иво) си заслужаваха вниманието. Радвам се на емоциите, които отразявате в постовете си. Съжалявам, че не мога да се включа в коментарите. Още не мога да се отърся от преживяното покрай финала. Но... има време... Дано Къванч да ни зарадва в скоро такова. Лек ден!

# 85
Привеет!! Hug

Благодаря за кафенцата! Coffee
Поли, Пепи, Фенче Kissing HeartHug с интерес ви прочетох!! Hands Plus1
Ире Kissing Heart, засегнала си много хубаво най-интересните моменти от серията!!
Кате Hug
Фенче Kissing Heart, тенкю, че си превела това, което постнах от ВК!!! Kiss

вчера си пожелах наум нова снимка от Мави Blush Blue Heart

ще пиша още....след малко
следя ТТ на Бирсен
от нея преди малко-Турция е отново потресена от ужасно убийство на жена AnguishedAngry
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1285506475226550272
Скрит текст:

................

за серията......
Несъмнено много вълнуваща сцената м/у Серпил и Вели. Тая жена, вързана на стола с пистолет отправен към главата й толкова безстрашно каза в очите истината за Вели, че тръпки те побиват. Не му беше приятно да чуе това, което крие и от себе си, най-голямата му болка. За минути се разклати психически и имаше нужда да се оттегли за да изпие хапчетата си......Серпил беше по-силната в случая!!
Честно казано се изкефих на Мерал, как хладнокръвно са справи с тоя психар Демир...като нищо тоя можеше да ги убие и двете.
И прекрасната сцена м/у Кадир и Зейнеп на крайбрежието.Heart
Кадир намери своята малка утеха- вече не е сам в къщата си, чува и детски глас.....
2 гифчета от мен..........
           Hearts
     Hearts                                                

Пепи Hug
Цитат
Радвам се на новини за Нетфликс, Айра време е пак да мрънкаш😀 имам чувството, че всички актьори в Турция вече имат проекти, само Къванч се е покрил дълбоко.
Кога свършва ретроградния Меркурий , може това да чака да отмине 🤣
хихи Grinning
точно това си мисля и аз за нашия, от доста време........
а ретр. Меркурий приключи, споко : ))

..................

и още една красотичка! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 14:52 от Airra

# 86
дружки!
Благодаря ви за споделеното! Kiss
Ире Heart Eyes Айре Heart Eyes Кате Hug благодаря ви за хубавите коментари! Kiss
Айре Heart Eyes чок, чок гюзел е нашият Мавиш Heart Благодаря ти за гифчетата! Flowers Hibiscus
Днес ще имам гости, та ви оставям. Довечера приятно гледане! Аз ще си го върна да го гледам след това.

# 87
Привет отново! 🦋

Айре 😍,
Благодаря ти за всичко споделено, мила! 🌺
Ей, ама мрънкането ти е чудно. Помрънкай си за проекта на Къванч. Simple Smile)
Радвам се, че си имаме нещо новичко от Мави. Добре, че работи с тях, та да не оставяме дълго време на сухо.
Много хубав коментар и от теб, благодаря! 💋 Има над какво да размишляваме, всеки епизод ни дава поне няколко теми за размисъл и можем да си извлечем поуки. Simple Smile)
Скрит текст:
И на мен ми се струва, че между Ханде и Керем прехвърчат искри,хехе. Аз ще им се кефя, ако се съберат. Външно много си отиват, имат химия. Ще видим дали слуховете ще се окажат истина.
А каква целувка само е имало,а? 😀 А в епизода сякаш не беше нищо, та те са се изяли... 😂
Изгледа ли новото фрагче, нямам търпение вече аз. Обмислям дали утре да не го гледам онлайн. 😂 Толкова съм зарибена.😫

Милото момиче...Дано почива в мир!!! 🤍

Фенче 😍,
Приятно прекарване с гостите! 😘

Кате 🤗,
Приятна да ти бъде отпуската! ☺

Приятно гледане, дружки! 🤗

# 88
Фенче Kissing Heart, приятни гости!!

Айре 😍,
Благодаря ти за всичко споделено, мила! 🌺
Ей, ама мрънкането ти е чудно. Помрънкай си за проекта на Къванч. Simple Smile)
Радвам се, че си имаме нещо новичко от Мави. Добре, че работи с тях, та да не оставяме дълго време на сухо.
Много хубав коментар и от теб, благодаря! 💋 Има над какво да размишляваме, всеки епизод ни дава поне няколко теми за размисъл и можем да си извлечем поуки. Simple Smile)
Скрит текст:
И на мен ми се струва, че между Ханде и Керем прехвърчат искри,хехе. Аз ще им се кефя, ако се съберат. Външно много си отиват, имат химия. Ще видим дали слуховете ще се окажат истина.
А каква целувка само е имало,а? 😀 А в епизода сякаш не беше нищо, та те са се изяли... 😂
Изгледа ли новото фрагче, нямам търпение вече аз. Обмислям дали утре да не го гледам онлайн. 😂 Толкова съм зарибена.😫

Ире Kissing Heart
ами аз и за проект мрънкам, ама чок зор, явно ще пробия по-трудно там Laughing
отдавна Мави не бяха пускали нещо с Къванч, та крайно време беше!! да оплакнем око с нова снимка Stuck Out Tongue Winking Eye
то се е видяло, че в реала се крият.......Smirk
Скрит текст:
и на мен ми е интересно какво ще става в новата серия, особено ако Еда има наистина богата баба!!
хехе щом искаш да гледаш онлайн, бая са те запленили ; ))
на мен ми стана смешно, че след целувкта двамата бяха супер ошашавени, че около тях има хора : ))

приятно гледане!!

# 89
  • София
Добра вечер момичета! Снощи, така бях уморена, че заспах към края. ☺🥱
Сега го гледах. Направо утре ще  пиша. Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт