, и ти остана без думи явно......
лека.

ами какво да кажа след тази серия ... убийствена! В пряк и в преносен смисъл. Този Джансъз не е трябвало да се ражда изобщо
Горкия Кадир буквално се побърка... първо разбра, че това подобие на човек му е баща, след това същия отне майка му пред очите му, дори не успя да и се порадва ... И на всичкото отгоре му взе и любимата жена, това вече го довърши ... И за кой път вече ще трябва да успокоява Айлин че, ще доведе майка и, когато и на него сърцето му гори
Пепи
Маркито

благодаря за споделеното!
Знаем каква е обстановката тази година, ненормална. Но, това, че няма да излъчат веднага 3 сезон на Дар след втория не виждам каква връзка може да има със сериала на Къванч ? Щом приключат снимките по него, какво пречи да се заемат със снимките на неговия, въпросът дали изобщо не си го задавам
Щом намират пари за другите сериали, ще намерят и за неговия, единствения въпрос, който си задавам е кога. Не вярвам да снима чак догодина, в противен случай Киво не би отглеждал тази коса, да се мъчи с нея цяло лято, знаем колко бързо му расте Поне с това се успокоявам
А, че ще го гледаме след година чак това е ясно
Но, поне да разберем в какво ще се снима ... Но, не изключвам и това, че може да я пуска заради филм, не за сериал 

, радвам се, че си наминала!!
/
а казах го, защото е нетипично за теб да минеш с пост, включвайки само снимки и гифчета 

,

,

,
, Марки

Маркито
благодаря за интересния коментар!
Честно казано, до края не успях да разбера какво все пак се въртеше в болния мозък на Джансъз, какво целеше
Да, този малък на ръст актьор е наистина невероятен!
И Хайдар аби си го бива! Изобщо кастът ни е супер!!!

благодаря за всичко споделено! Чакам с нетърпение новите серии на Атие, много ми харесва! А актрисата , която играе бабата се оказва, че играе и в ИН, а аз се чудех от къде ми е позната физиономията и 
Но, някак съм убедена, че Киво я пуска не защото няма време за фризьор
Знаем, че пуска дълга коса единствено за роля, сам е казвал, че му е трудно да я поддържа. Помним как веднага се подстрига и обръсна след ДК
Но, сутринта ми хрумна, че може да я пуска наистина и заради филма, за който се говори, че ще снима, отново с ОГМ, та може и да няма отношение към сериала. Както и да е, скоро ще разберем 

много ми хареса споделеното от теб, благодаря!
Точно така, няма смисъл да се тормозим повече, просто ще чакаме ... А докато чакаме, имаме колкото си искаме материал за припомняне 

много ти благодаря за интересните постове днес!
Иска да си докаже, че синът му много прилича на него, колкото и Кадир да отрича родствената им връзка. Не случайно каза, че ако Кадир е негов син ще го открие. А той ще го открие ...
Това, което споделяш са единствено само твои предположения , разбрах те какво искаш да кажеш , права си да се тревожиш, но, и никой не може да знае нито дали разходите няма да са същите, нито дали парите ще стигат. Та аз освен рекламата на МАВИ си чакам и сериал по Нетфликс, пък да видим
Колкото до нашия сериал, гледам именно Сблъсък с бг. дублаж, за мен Ирония на съдбата е само едно измислено заглавие на БТВ.
Благодаря!
А дано е това, което отдавна очакваме! 

Препоръчани теми