Отговори
# 645
Фенче Kissing Heart, и ти остана без думи явно......

лека.

# 646
Леле, отнесе ни тази серия. Дори моите младежи започнаха да гледат и досега им разказвах. Тежък епизод, но всички бяха перфектни. Отново си мисля за емоционалното изтощение на Къванч в този сериал. Но и Джанзис си играе ролята много, много добре. Очите и на двамата изразиха цяла палитра от чувства при срещата им.
Лека , момичета 🤗🤗🤗

# 647
  • AMS

Привет, дружки!!! Благодаря ви за споделеното!!!
Пепи, на слъцето и на цялата ти къща - здраве и късмет!!!
По ирония на съдбата, с мрънкането, тениските, дънките, ...
се постига желания ефект за появата на Къванч.

Но да се съди от това, какво беше при Нетфликс и Берен,
не е актуално за тази година въобще.
Писах неведнъж, че Нетфликс обявяваХА официално -
какво ще дават и какво ще снимат един сезон предварително.
Короната не позволява да се направят точни планове, а и пари няма толкова. 
За сега ще дават 2-ри сезон на Атийе, но той беше заснет още миналата година.
Снимат 3-ти, но той няма да се излъчи веднага след 2-ри.
Друг техен сериал най-рано да дадат около края на годината.
Така че, с Къванч очаквам само Мави и да се разбере,
дали в началото на следващата ще снима.

По Ирония на съдбата ви казах, че съм напред. Изгледала съм 41-ва серия.
Мислех да продължа, но се оказа, че са ми качили 44-та.
Та се върнах да видя какви съм ги писала за Сблъсък.
Не, няма да се повтарям. Споко.
Не гледам в момента епизодите на Сблъсък, но установих,
че и сега много по-спокойно, но още по-уверено бих написала същото.
Преводът по Ирония на съдбата ми харесва повече, не за друго, а за това,
че няма нюанс или съмнение в казаното.  А и в битиви сериите,
доста често въпросът и отговорът се улучват в един и същи епизод.

# 648
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes ами какво да кажа след тази серия ... убийствена! В пряк и в преносен смисъл. Този Джансъз не е трябвало да се ражда изобщо Rage Горкия Кадир буквално се побърка... първо разбра, че това подобие на човек му е баща, след това същия отне майка му пред очите му, дори не успя да и се порадва ... И на всичкото отгоре му взе и любимата жена, това вече го довърши ... И за кой път вече ще трябва да успокоява Айлин че, ще доведе майка и, когато и на него сърцето му гори  Cry

Ире Heart Eyes Пепи Heart Eyes Маркито Hug
Сериалът ни за съжаление много скоро свършва ...

Ще ми липсват най-вече тези сладури ...

Малко снимки от сета

Диве Hug благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus Знаем каква е обстановката тази година, ненормална. Но, това, че няма да излъчат веднага 3 сезон на Дар след втория не виждам каква връзка може да има със сериала на Къванч ? Щом приключат снимките по него, какво пречи да се заемат със снимките на неговия, въпросът дали изобщо не си го задавам Satisfied  Щом намират пари за другите сериали, ще намерят и за неговия, единствения въпрос, който си задавам е кога. Не вярвам да снима чак догодина, в противен случай Киво не би отглеждал тази коса, да се мъчи с нея цяло лято, знаем колко бързо му расте Поне с това се успокоявам Smile А, че ще го гледаме след година чак това е ясно Cry Но, поне да разберем в какво ще се снима ... Но, не изключвам и това, че може да я пуска заради филм, не за сериал Thinking
Хубав ден! Hug

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 06:42 от queen_fenka

# 649
  • София
Здравейте и от мен!
Ох... снощи направо останах без думи и ясна мисъл. Толкова е жесток този Джанзис. Още ми е пред очите как застреля Асие мимоходом, небрежно, все едно утрепа муха, не жената която е обичал. Застреля я, хладнокръвно, без грам колебание. Артиста е жесток,  играе невероятно. Толкова хладнокръвен, винаги с една и съща емоция на лицето, даже и не мига. Невероятна роля направи. А, Кадир  милият...и той толкова е нещастен. Какви емоции пресъздаде...нямам думи. Така истински страдаше за майка си. Точно се зарадва на майка си, мислеше се,че живота му влиза в релси, и онзи изверг пак го върна в началото на пътя. Сам, самичък без никой. Ама и Асие ...трябваше да разкаже всичко на Кадир,  и за брат му, и за баща му. Така можеше за го предпази по някакъв начин и да му спести тази мъка. Той и вярваше. Ама най ме е яд, чеЗейнеб го лъже. Така го изложи на по голяма опасност.
Чудя се, и на леко положителната трансформация на Вели, дали е истинска? Мисля си, че дълбоко в него има едно братско отношението към Кадир. Уважава го, и го обича по свой си начин. Нищо, че се прави на корав мъж. Зейнеб, и тя милата хич не и се вярва, че ще се отърве жива. И, Джанзис защо държи толкова да избие всички около Кадир?  За какво му отмъщава? Понеже той е сам като скот, всички ли трябва да са като него?
Много, много тежки и силни моменти снощи, но подозирам,че ще става още по тегаво. До после!

# 650
Привет! Blue Heart

Диве Hug, радвам се, че си наминала!!
и аз си бях харесала тия гифчета в ТТ, тенкю!
за бъдещи проекти на Къванч ми омръзна да гадая, та каквото има да става ще стане.
Но липсата на пари ми е несериозно оправдание, не знам как се финансира такъв сериал, но Нетфликс би трябвало да са на печалба покрай ковид, броя на абонатите им се увеличава.
Цитат
Писах неведнъж, че Нетфликс обявяваХА официално -
какво ще дават и какво ще снимат един сезон предварително.
и за турските продукции ли е обявено?? Thinking
едва ли е обявен новия филм на Чачо, примерно.......

излязъл е трейлъра за 2 сезон на Атие.

много нестандартно, различно от традиционните дизита/не, че казвам нещо ново Grinning/
и добре работят/снимат ОГМ!!

Фенче Kissing Heart а казах го, защото е нетипично за теб да минеш с пост, включвайки само снимки и гифчета Wink
Цитат
И на всичкото отгоре му взе и любимата жена, това вече го довърши ... И за кой път вече ще трябва да успокоява Айлин че, ще доведе майка и, когато и на него сърцето му гори  Cry
да ......WorriedWorried
хванала си се за косата на Киво и това си е, то и аз де, ама не толкова уверено, а и това за филм е възможно.

Маркито, с интерес те прочетох!
за мен трансформацията у Вели е истинска, ще видиш и в последната серия!
Цитат
И, Джанзис защо държи толкова да избие всички около Кадир?  За какво му отмъщава? Понеже той е сам като скот, всички ли трябва да са като него?
ами болен мозък и това е Rage

Пепи Hug
Цитат
Отново си мисля за емоционалното изтощение на Къванч в този сериал.
да....свръхчовешко е......
на твоите хора , май би им харесал сериала, ако го гледаха отначало??

и от мен.....

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 13:58 от Airra

# 651
Здравейте, дружки!
Надявам се, че сте започнали деня си чудесно. Heart

Безмълвни ни остави  епизодът снощи, нали? Не само аз бях покрусена от жестокостта на Джансъз, от огромната загуба и болка на Кадир, от самотната Айлин, чиято майка отново не е до нея, от болката и поредният удар за Джемре. Нима можем да си поемем дъх?!
Не случайно Кадир не иска да приеме смъртта на майка си, Мозъкът му изключва тази случка, защото приеме ли я за реалност, той просто няма да издържи на тази болка. Колко още удари ще трябва да поеме?! Знаем, че го очакват още.
А играта на Къванч е брилянтна, просто няма втори такъв! Heart Eyes
И аз мисля, че тези сцени много са го изтощили емоционално, но той е истински професионалист. Раздава се напълно, играе със сърце и душа и това личи във всеки образ, който е изиграл.

Айре Heart Eyes ,
Страхотен колаж, браво! Kissing Heart
Споделям мнението ти относно Нетфликс, не вярвам да нямат пари за проект. Аз отдавна съм спряла да гадая. Кошницата ми с очаквания е празна, да ви кажа, че така е много по- добре. Ще има проект, въпросът, който ме вълнува в момента е кога ще се осъществи, но скоро ще научим и това.Hands Pray

Фенче Heart Eyes ,
Да, малко епизоди останаха на Сблъсък. Ще ми липсва вечерната компанията на Къванч. Heart Eyes
Благодаря за гифчетата. Flowers Hibiscus

Диве Heart Eyes ,
Добре си наминала. Kissing Heart

Пепи Heart Eyes , Марки Heart Eyes

До после!
Имайте хубав остатък от деня! Heart

# 652
Привет, дружки! Hug Маркито Hug благодаря за интересния коментар! Flowers Hibiscus Честно казано, до края не успях да разбера какво все пак се въртеше в болния мозък на Джансъз, какво целеше  Thinking  Да, този малък на ръст актьор е наистина невероятен! Hands Plus1 И Хайдар аби си го бива! Изобщо кастът ни е супер!!!

Laughing

Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Чакам с нетърпение новите серии на Атие, много ми харесва! А актрисата , която играе бабата се оказва, че играе и в ИН, а аз се чудех от къде ми е позната физиономията и Grinning
Е, за какво друго да се хвана ми кажи, ако не за косата! Laughing Но, някак съм убедена, че Киво я пуска не защото няма време за фризьор Stuck Out Tongue Winking Eye Знаем, че пуска дълга коса единствено за роля, сам е казвал, че му е трудно да я поддържа. Помним как веднага се подстрига и обръсна след ДК  Simple Smile  Но, сутринта ми хрумна, че може да я пуска наистина и заради филма, за който се говори, че ще снима, отново с ОГМ,  та може и да няма отношение към сериала. Както и да е, скоро ще разберем Smiley
Благодаря за колажа, супер е! Hands Plus1
Ире Heart Eyes много ми хареса споделеното от теб, благодаря! Kiss Точно така, няма смисъл да се тормозим повече, просто ще чакаме ... А докато чакаме, имаме колкото си искаме материал за припомняне Smile
Наистина много ще ми липсва този сериал ... за мен това е една страшно интересна, невероятно динамична, драматична и вълнуващо оплетена човешка история на четирима човека, която разкрива колко силен може да бъде човешкия дух, каква велика сила е любовта ( във всякакъв аспект, не само към любимия човек ), какво значи себеотрицанието, приятелството, прошката, милосърдието, добротата, дори и в неравна борба със злото на този свят + невероятната актьорска игра. Обожавам този сериал, въпреки жестокостите, въпреки гадостите ...
Какво ни очаква тази вечер ... Маркито, подозренията ти са напълно основателни, та се подготви психически Worried

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 17:48 от queen_fenka

# 653
  • София
Ехоооо... 👋👋👋 вечер като гледам такива неща напират в мен, ама ако се заплесна да пиша,   ще се разсъня, а на другият ден съм на работа, и цял ден ще се прозявам. Та, продължавам да му се чудя на Джанзис. Намери синът си, видя го жив, здрав, уважаван,  обичан, не можа ли да се покрие някъде и да го остави на мира? Отне му брата и детството, и след като разбра, че е отнел (без да знае) жената и детето му, да реши, че го е наказал достатъчно и да го остави да изживее живота си и  любовта с Зейнеб? Кому е нужна тази жестокост? Застреля Асие, че го е прегърнала първа. Направи го за полудее, да мрази всичко и всички.  А, аз глупавата си мислех, че като разбере, че Кадир е жив, ще се промени към добро, ще поиска да е част от живота му,ще се разкае, та дори ще вложи някаква емоция на щастие. Каквито и травми да са му причинили в детството,  не може за станеш толкова зъл и безсърдечен. Не можеш вечно да се храниш с болката която причиняваш на най- близките си.  Според мен той щеше да е удовлетворен и да намери покой,  само ако Кадир го беше застрелял. Кадир и без това каза, че ще то застреля ако е нарушил закона. Да го беше гръмнал още преди да знае кой е. Поне, нямаше да има угризение, че е станал отцеубиец.

# 654
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за реакциите и споделеното!!!
Каквото и да кажа, все не съм разбрана,
или давам повод за обяснения на обяснението.
За мен предстои реклама на Мави с Къванч.
Другото не е сигурно, не е обявено така, както го обявяваха до сега.
Смънкаха нещо за филма на Чачо, отхвърлиха проект на Едже, ...
Нетфликс, колкото и да спечели от ковид, все пак кризата е всеобща.
Едва ли ще правят същите разходи за заснемане,
след като цените на всичко останало се повишават.
Парите, ако са стигали до сега, не е сигурно, че ще стигнат и за в бъдеще.
Именно И това пречи да вървят нещата както преди,
да обявяват проектите и да уточняват кога.
Не е и както бяха дизитата по тивтио, за да може да се предвижда по-лесно.
Сериалите на Нетфликс не могат да се обсъждат и по позната ни схема.
Видях колко вяло мина обсъждането на Защитникът и на Атийе.
А и познатите схеми на следеното на актьорите, както и на Къванч, също се променят.
Та всичко това смъква и желанието ми да пиша.

И другото -  Гледам Ирония на съдбата, а не Сблъсък.
Старая се да не издавам напред съдържанието.
Само ще споделя, че думите "обич" и "социопат"
не мога да ги свържа по никакъв начин.
Маркито, специално благодаря за постовете ти!!!

Лека вечер на всички ви!!!

# 655
Момичета, благодаря ви за споделеното, с интерес ви прочетох!! Hands Plus1Flowers Hibiscus

блогъра Токио, който е близък с Ранини, написа в ТТ

Къванч Т....накрая

всички се чудят какво означава.....?!

има видео с Башак от днес,,,,,
https://twitter.com/snobmagazin/status/1298180871510515712
върнали се от лятна почивка и се заела за работа.

и едно гифче от мен-от снощната серия на Иронията.....
целия е червен, милия......

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 19:49 от Airra

# 656
Маркито Hug много ти благодаря за интересните постове днес! Kiss
Цитат
Според мен той щеше да е удовлетворен и да намери покой,  само ако Кадир го беше застрелял.
Според мен Джансъз именно това цели Thinking Иска да си докаже, че синът му много прилича на него, колкото и Кадир да отрича родствената им връзка. Не случайно каза, че ако Кадир е негов син ще го открие. А той ще го открие ...
Диве Hug Това, което споделяш са единствено само твои предположения , разбрах те какво искаш да кажеш , права си да се тревожиш, но, и никой не може да знае нито дали разходите няма да са същите, нито дали парите ще стигат. Та аз освен рекламата на МАВИ си чакам и сериал по Нетфликс, пък да видим Smile Колкото до нашия сериал,  гледам именно Сблъсък с бг. дублаж, за мен Ирония на съдбата е само едно измислено заглавие на БТВ.
Айре Heart Eyes Благодаря! Kiss А дано е това, което отдавна очакваме! Hands Pray
Приятно гледане! Hug
Демир с този налудничав поглед е същия психар като Джансъз Rage

# 657
Фенче Kissing Heart Hands Plus1

динамична и напрегната серия, пак ни отвяват с игра!!
честно казано се старая да не задълбавам с отрицателни емоции покрай садиста и социопат Джансъз Rage
"ако поне малко ме обичаше, щях да спра да убивам"  Confounded Head Band

Heart

лека.

# 658
Привет, момичета 🤗
Пак късно , но от сърце. ❤
Няма да пиша за Джанзис, за него нямам думи. Това, което най-силно ме впечатли беше лицето на Кадир, когато се бяха събрали с Вели и Керем, преди да осъзнае , че майка му е мъртва. Наистина сериала трябва да се гледа поне два пъти. На онлайна не съм обръщала внимание на някои детайли, които сега ми правят много голямо впечатление. А може би е и защото гледаме сериите всяка вечер и така се забелязват повече. Но вчера как изглеждаше Кадир, когато беше лице в лице с Джанзис и днес неосъзнавайки все още какво е станало с майка му. Просто нямам думи вече да изразявам възхищението си към таланта и себеотдаване на Къванч. Фени, и аз съм като теб, този сериал така ми легна на сърцето, въпреки всичката жестокост .
И не мога да разбера,  Елчин защо не се преориентира към по драматични роли, защото се справи отлично за мен.
Айра, а дано е това, което ни се иска.
Не съм наясно с Нетфликс , ОГМ и др.но те продължават да снимат .И ако за филм или сериал с Къванч нямат пари ....това ми се струва несериозно. В същото време минаха почти две години от началото на Сблъсък , а тогава той снима и филм, та може и сега така да постъпи. Мави наистина е сигурното нещо и може би просто чака да мине рекламата и ще почне .
Айра, страхотен колаж 👏 майстор си👍
Лека, момичета 🤗
Утре т.е днес бил международния ден на кучето 😀

# 659
.......
Няма да пиша за Джанзис, за него нямам думи. Това, което най-силно ме впечатли беше лицето на Кадир, когато се бяха събрали с Вели и Керем, преди да осъзнае , че майка му е мъртва.
Наистина сериала трябва да се гледа поне два пъти. На онлайна не съм обръщала внимание на някои детайли, които сега ми правят много голямо впечатление. А може би е и защото гледаме сериите всяка вечер и така се забелязват повече. Но вчера как изглеждаше Кадир, когато беше лице в лице с Джанзис и днес неосъзнавайки все още какво е станало с майка му. Просто нямам думи вече да изразявам възхищението си към таланта и себеотдаване на Къванч. Фени, и аз съм като теб, този сериал така ми легна на сърцето, въпреки всичката жестокост .
...............
И не мога да разбера,  Елчин защо не се преориентира към по драматични роли, защото се справи отлично за мен.

И този път така и не можах да изгледам този сериал. Но това, което успях да видя от него като накъсани отрязъци ме впечатли. Силен сериал, силна игра, дори и сценарият е добър! Въпреки нашите коментари в стил "ако това,... ако иначе". Че нима и в живота не става много често това ако!?
         Но това, което ме накара да се включа  макар и за мъничко е Къванч в описанието по-горе на Пепи. И си разсъждавам. Коментирали сме как във всяка следваща роля този актьор надгражда, надминава предишното си постижение. Чудя се с какво и как би могъл още да надскача себе си!? Дали и това не е причина за липсата на проект - неговият, а и на другите около него стремеж  да намерят такъв проект, който да не остане в сянката на предходните? Не знам. Но съм напълно съгласна с вас, че е нужно време за възстановяване след такова изпълнение и след такава роля. Изключително мощен разход на физическа, но и на психическа енергия. Много психическа енергия. Колкото и да си в добра спортна и здравна форма. Това се изчерпва и е нужно време отново
да се закрепи. очинаха си в любимия Бодрум, но не можаха да попътуват. А това  много благоприятства  духът и психиката. Тежки са времената - политическите, пандемичнитена отрасъла им.

За Елчин - така както уж никак не ме учуди плътната й силна игра, така, от друга страна, я гледах смаяно. Страхотен образ прави тя? Силен, силна жена, смела до дързост, умна и с бърз ум, хубавица с интелигентен израз, една великанка в дребен ръст! Да, Елчин е висока класа и трябва да бъде много използвана в разнообразни, но и в  силни, и драматични  роли.

Благодаря ви за хубавите постове с чудесни анализи, за снимките, колажите и информацията, която ни предостаняте тук. Често след  по-упорито търсене, вероятно.

Лека нощ!

Ире,
Скрит текст:
ти все пак се вслушай в думите на Фенчето!

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 02:00 от ORS/KRISI

Общи условия

Активация на акаунт