Отговори
# 630
Хелоуу!! Blue Heart

Благодаря ви за споделеното!!
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
малко ми звучи, все едно е застанал пред теб и ти си го разглеждаш Laughing
Ире Kissing Heart
Скрит текст:
е с какво да се занимаваш докато ти чисти роботчето-ами с дизита и с дружките ти от форума, това не са глупости, а позитивни дейности!! Grinning
а как няма да се зарадваме на новата снимка, прекрасна е!!! Hearts
това е първата му снимка с Генч, която споделя в ИГ!
аз не обръщам внимание на русите косми на ръцете, а на русите му вежди,
Скрит текст:
не ме кефи с такива.....

Мислех, че Дивето ще намине през нощта с гифче от новата снимка, но явно съвсем не й се пише във форума....Wink

Елчин е харесала снимката на Киво Hands V
Скрит текст:

и на мен ми хрумна да направя подобен колаж, но са ме изпреварили
много е готин!!

позитивна и късметлийска седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 13:14 от Airra

# 631
Привет! Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря за споделеното и днес! Kiss
Ире Heart Eyes няма кусури, душко, поне за мен Smile Ама наистина няма за какво да се хвана, то изписано отвсякъде, бееее Grinning И с годините все по-хубав става, въпреки бръчиците  Heart

Скрит текст:
Е, ама казвай , че е на майтап, аз реших, че сериозно ги говори тези неща Laughing И каква лекция само ти изнесох, пък ти си знаеш как трябва да е  Laughing   
Айре Heart Eyes де да можех да си го разглеждам Smile На мен пък ми харесват русите му вежди, харесвам именно неговата златиста красота. Хубав колаж! Flowers Hibiscus
Хайде, до серията! Сега гледам Орнела как чисти Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 632
Фенче Kissing Heart, на сън Stuck Out Tongue Winking Eye
аз мога да му намеря кусури Wink: ))

оххх да се настроя за тежкия епизод, който ни чака Worried
е идват и истините за Кадир.........

сериала свършва на 1 септ.

# 633
  • София
Здравейте!❤⚘🍀🌹🥂❤
Чакам серията. Прочетох едно заглавие,  че Джанзис убива Асие.  До там бях. Повече не прочетох и дума. Стана ми кофти от този изверг. И, аз прочетох че финала е на 1.09. Така си помислих.
Вчера започнах с 20-та оригинална серия. Нищо идва зима, ще си го преповторим на спокойствие. Може за гледаме и новите проекти на Елчин и Мелиса. А, пък може и Къванч да ни зарадва с нещо ново. Проектите на Елчин и Мелиса ще може ли да се дебатират и тук, в тази тема? Сега хвърлям по едно око на Висше общество по лейдито. И, там участва младежа който сега ще играе с Елчин. Харесвам го, свеж и симпатичен ми е. Може и да го видя  сериала. Зимата е дълга и студена, трябват ни занимавки..
Хайде,  приятно гледане!

# 634
Маркито, ще се радвам след финала на сериала, да останеш в компанията ни! Blush
По принцип може да се коментират проекти на партньори, ако има такива, които ги гледат.
на мен, на Мелиса сериала, май ще ми допадне повече, харесвам си драми.
може да погледнеш новия сериал на Берен за Нетфликс Hands V

любимците ни Heart

# 635
Айре Heart Eyes Е, нали ме знаеш аз колко сънувам Grinning А за кусурите изрично написах, че за мен поне няма Grinning И как да има - страхотен профил, хубаво оформен череп, гъста, чуплива коса с любимия ми рус цвят , хубави чело и вежди, невероятни очи с много дълги и гъсти златни мигли и хубав син цвят, прав фин нос, красива уста, добри зъби, чаровна усмивка, хубави уши, хубава кожа, невероятна фигура и висок ръст,  приятен тембър , нещо да пропускам ? Laughing

Хайде, сега докато чакаме серията, те предизвиквам да ми посочиш поне един кусур, ако можеш  Laughing
Скрит текст:
Видя ли, че ти изпратих клипче на чистачката Орнела във Вайбър ? Laughing
Маркито Hug даа, за съжаление правилно си прочела Cry Подготви се психически, много тежки серии ни чакат ...
Жертвите на Али Айдън до сега в Сблъсък , тук е и Асийе Worried

Разбира се, че можем винаги да си го гледаме, но сега е хубавото, че можем да го гледаме заедно! А Елчин и Мелиса са партньорки на патрона и естествено, че ще можем да си  обсъждаме тук новите им сериали. Аз също мисля да погледна и двата, не съм гледала много новия партньор на Елчин, Висшето общество го зарязах бързо, но и Серкан съм го гледала единствено в КГ в няколко сцени. Но, са симпатяги и двамата.
Хайде, приятно гледане! Hug

# 636
Фенче Kissing Heart, това което си изброила за патрона-съм напълно съгласна, там няма кусури!
абе разбрахме се, какво съм имала впредвид! Wink

ееех Асие, колко е клета, милата!!!

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 21:13 от Airra

# 637
  • София
Оххх...аз,  уж гледам по два пъти,  но не помня какво му каза Асие защо го е оставила в парка.

# 638
Оххх...аз,  уж гледам по два пъти,  но не помня какво му каза Асие защо го е оставила в парка.
ами май не му е разказвала точно историята, защо го остави в парка.....
те всъщност не са говорили много за миналото.

# 639
Ах, Кадир, ах... ☹☹☹
Леле, какъв епизод!

# 640
Ах, Кадир, ах... ☹☹☹
Леле, какъв епизод!
да,,,
и уникален Къванч!!! Hands Plus1Hands ClapHands Facepunch

# 641
  • София
Лелеее този как я застреля като куче, просто минавайки покрай нея, без да му мигне окото....

# 642
ужас, побъркаха го тоя човек........Disappointed RelievedAngry

# 643
Чак аз не мога да дишам. Така добре пресъздаде тези пагубни чувства... 😫😫😫
Джансъз направо го съсипа, размаза го. Аз наистина нямам думи просто. Единственото, което мога да кажа е, че всички играят великолепно. А като Къванч няма втори - браво!!! 👏🏻👏🏻👏🏻

# 644

Общи условия

Активация на акаунт