Отговори
# 615
Момичета, привет!! Hug
Пепи Hug, тенкю за новите снимки!! Hands Plus1
И да е честита дъщеря ти! Flowers Rose/много е хубава! Blush /да е здрава, щастлива, късметлива!!!
за Нетфликс....спомням си, стана ясно за сериала на Берен и май доста малко след това започнаха снимките Thinking Но Дива сигурно си спомня по-добре!
Семейство Апълтън са приятели на Башак, жената-Селен явно е туркиня, а Башак е учила в Лондон и явно от там са близки, Башак има снимки с Ясемин, като много малка.
а моето нетърпение е от около 2 месеца! Wink

Ире Kissing Heart
Цитат
Радвам се, че успяха да си отпочинат толкова добре. Че са здрави и щастливи. Мисля си, че това всъщност е най- важното.
така е...както виждаме на снимките, пупу!!
Да имаш любими приятели и любима жена, си е доста ценно!! Heart
а славата и многото фенове не могат да го заменят......

Фенче Kissing Heart, да втората снимка била от 2018.
олеле, вярно, че им белег на устната нашия любимец, не съм забелязала преди. Smirk
ох и аз му завиждам на Питърчо, че си общува с Киво...и както написах, големи са късметлии! Blush

от Тийми, преди малко

ОГМ ще започнат работа с него, когато приключат работата си по филма на Чаго и 3 сезон на Атие, значи през есента.

звучи логично.

събрах ги.....Wink

......................
И Онур за новата си роля/сериал
ще го погледна задължително, как се справя!

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 16:00 от Airra

# 616
Пепи Heart Eyes да ти е живо и здраво слънчицето ! Много да е щастлива и много да ви радва! Flowers Bouquet
Търпението ни няма граници, чакали сме го и по-дълго, но тогава постоянно имаше новини около него, та времето минаваше бързо Laughing Но, вече взе да се показва и аз съм хепи, мога още малко да почакам Laughing
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Е, ами тя есента дойде кажи речи , ще дойде и нашия ред скоро.
Наистина ли не сте забелязали малкото удебеление на горната устна на Киво в единия край ? Thinking Аз явно понеже съм го гледала под лупа, за да намеря нещо в него, дето да не ми харесва го забелязах много отдавна. Друг кусур не успях да намеря Smiley Не личи на всички снимки, но го има. А сега за пръв път го видях много ясно.
Ето, на горната устна вляво, точно от страната на белега на брадата Или е падал като дете или е от баскетбола, но  в още в Перла го забелязах Smile

На други пък изобщо не личи

И аз ще погледна как се справя Онур във Вавилон, никъде не съм го гледала другаде освен в Сблъсък и искам да видя дали пак ще ми хареса толкова.
Остава ми малко от Вратата ... много ми харесва това сериалче.
Айре Heart Eyes непременно ще изгледам ЗП този път, заплюла съм си го отдавна и все отлагам.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 16:39 от queen_fenka

# 617
Фенче Kissing Heart ...гледала го под лупа
ами поздравления за набитото око!! Wink

и тук май се забелязва....

ролята на Онур във Вавилон ще е доста различна от тази с Сблъсък...и на мен ми е интересно.

М/у другото ОГМ правят доста нестандартни сериали, наблягат на психологически теми.
ето какво пишат за сериала с Фарах, Биркан и Езги Мола
Цитат
💥Сериал Мусорная квартира / Çöp Apartman - это адаптация одной из 17 историй психотерапевта Гюльсерен Будайджиоглу в книге "Внутри Медальона". Это история реальных людей, перенесенная на экран. Трех сестер, которые живут в огромной квартире, заставленной вещами, которым они не могут найти применение. Примечательно, что одну из сестер сыграет Эзги Мола, в последний раз снимавшаяся в сериалах 12 лет назад. Сериал проанализирует психические расстройства и поведение людей в реальном мире, это не будет типичная история турдизи с многочисленными бесполезными родственниками. Очень смелый эксперимент от компании OGM Pictures.

малкия "Корхан" е пораснал

................
Башак е постнала това в сторито си

приятна вечер.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 19:27 от Airra

# 618
УАу... ♥♥♥

# 619
пак го хвана Wink, супер!!! Heart

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 20:12 от Airra

# 620
Благодаря Ви, момичета
Тази снимка е бонус за мен ❤

# 621

Генч колко е пораснал...Спокойствие лъха от фотката...
Айре,относно клипа не знаех,че е краден амън от такива историй....

# 622
SatisfiedАйре Heart Eyes благодаря! А, дано! Ние с теб си падаме по такива проекти Hands Pray
Ире Heart Eyes Охааа! Е, на тази снимка вече мога да си сложа припадащия мишок, невероятна е, благодаря! Heart

От една от американките за тази снимка Satisfied
I surrender..........
😉🔥😉

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 20:50 от queen_fenka

# 623
  • София
Здравейте в неделя вечер!
На пук на жегата навън, цял следобед се излежавах и гледах хубавият  комисар. Много екшън, много чудо.  Всеки вади пистолет  и стреля,та чак и началника се включи в престрелката. В турските сериали не сме свикнали на такива сцени...
Хубави бяха епизодите. Хареса ми когато Кадир връзваше Джанзис, и онзи се наведе да подуши миризмата му. Много тъжно беше когато му показа снимката на Дениз. Онзи, чак пророни и сълзи. Разтърсваща беше и реакцията на Кадир докато страдаше за Дениз. Не се прежалва лесно дете. Болката е за цял живот. И двамата пресъздадоха болката по изгубеното дете, по  различен начин.
Според мен, и Джанзис е страдал за Юсуф, но защо не го е потърсил.  За него няма невъзможни неща, няма затворени врати. Не е ли знаел,че той е жив? Милата Асие- цял живот да трепери от този изверг...
Вели е  тотално изперкал... как не се отказа да се надява на Зейнеб?  Даже се осмели да и се обясни в любов. Ама, надеждата умира последната...Много хубава е любовта Джемре и Керим . Джемре само с поглед и с една дума го сваля на земята това недорасло петле. Много е зряла, спокойна и уравновесена. Хареса ми как постави на място онези две пиявици.Хубаво беше тръгнал Якуб да го гръмне,но  Мерал направо си го спаси. И, как драсна запалката без окото да и мигне.....
Зейнеб... много лъжи, много нещо.  И тя и Асие се скъсаха да лъжат и за мажат. Трябваше още в началото Асие да разкаже всичко на Кадир. Още когато той и каза да не го лъже. Така се оплетоха, че не знам как ще излязат на чисто. Хубаво и  романтично беше в къщата на морето. Тази нощ, сигурно и двамата са я чакали 30 години. Много хубави сцени с много добри актьори. Всички са раздават на макс.
Днес четох,че Онур бил с български корени. Имал баба в Разград. И, че в реала началника и Джанзис са най добри приятели. Разрових се, исках да прочета нещо за артиста/Джанзис но не намерих  почти нищо.  Страхотно играе. Бих го гледала и другаде.  Интересен ми е. Видях и новите снимки. Ами хубавото си е хубаво.  Ще повтарят ли ЗП?

# 624
Фенче Kissing Heart Wink
Диде Hug, Пепи Hug
ами така се прави, зарадва феновете си!! Heart
за 1 час-223 000 лайка

и цветен вариант

Маркито, сега ще прочета коментара ти!
..............
много хубав коментар!
едва ли ще повтарят ЗП, ние имахме впредвид да се гледа в нета.

м/у другото Башак е написала, че утре се връщат в Истанбул.

лека.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 21:44 от Airra

# 625
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Мммм ...

Ами да, време е за работа вече Laughing
Намерих много хубав твой колаж от едно време Heart

Маркито Hug много хубав коментар, благодаря! Kiss
Цитат
Хубави бяха епизодите. Хареса ми когато Кадир връзваше Джанзис, и онзи се наведе да подуши миризмата му. Много тъжно беше когато му показа снимката на Дениз. Онзи, чак пророни и сълзи. Разтърсваща беше и реакцията на Кадир докато страдаше за Дениз. Не се прежалва лесно дете. Болката е за цял живот. И двамата пресъздадоха болката по изгубеното дете, по  различен начин.
Страхотна игра показаха и двамата ... щом и Джансъз успя да ме трогне ... Някой тук писа, май Диди, че този актьор играе и в други сериали, но аз поне за пръв път го виждам и ме впечатли доста.
Не трябваше да лъжат всички Кадир ... може би историята щеше да е друга, ако му бяха казали истината от самото начало.

# 626

Намерих много хубав твой колаж от едно време Heart

знам го, харесвам си го Hands V
и последния ми със Зейкад си харесвам, ама само ти ми го отрази Wink
давам ти път за сутрешен пост! Blush

# 627
Ехооо,
Май новата снимка ви хареса, ааааа?! 😊
Имаме и цветен вариант, благодаря ти, Айре 😍, че я сподели! 💋
Мале, чак космите по ръцете са му станали адски руси. 😂 Ами така е, цяло лято на морето - кожата потъмняла, а косата изсветляла, както се казва. Simple Smile)
И аз гледах сторитата на Башак - връщат се в сърцето на света( Истанбул). Ами време е вече. Трябва да се работи.

Айре 😍,
Дано споделеното от тийми се окаже вярно. Не губя надежда, само искам по- скоро да разберем какво и що се пече. 😂

Фенче 😍,
Ей, детектив си истински! 😎 Белегът на устната не го бях забелязала до сега, бях обръщала внимание само на този на брадичката.
ММ каза, че не ми трябва тоз домакински робот - щяла съм да имам твърде свободно време и от скука ще мисля само глупости. 😂😂😂

Много се радвам, че Вратата ви харесва, Айре 😍 и Фенче 😍. Аз съм зарибена и ням отърване. Сряда ми стана любимият ден. 😂 А епизодите гледам по сто пъти. 😬 А дано скоро така да се изказвам и за патроновия проект. 🙏

Пепи 😍,
Да ти бъде здрава, щастлива и честита рожбата! 🙏♥😊

Спокойна неделна нощ! 💋

# 628
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes  Kiss Hands Plus1
Ире Heart Eyes а, голям детектив съм Laughing Обикновено не обръщам внимание на такива подробности, но Киво наистина съм го разглеждала от глава до пети дето се казва, за да му намеря някой кусур Laughing
Така ли ти каза ТМ ? Виж ти ... Thinking
Скрит текст:
Един приятелски съвет - гледай още от сега да го отвикнеш от тези негови еротични Smile мисли като за какво ще мислиш, с какво ще се занимаваш, с кого ще се виждаш и т.н. Че свикнеш ли го така, после е късно.Всеки един в семейството е хубаво да има свое лично време, в което да се занимава с хобито си, да се вижда с приятелите си. А щом не иска робот да те облекчи малко в къщната работа, да чисти и той тогава с теб,  не боли  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хубав ден и успешна нова седмица ви пожелавам! До после! Hug

# 629
Добро утро!

Дано последната августовска седмица ни донесе щастливи дни и приятни новини! ♥🙏

Фенче 😍,
Благодаря за сутрешното кафе, придружено с този красавец. 🌺
И какво се оказа, че няма кусур Кивчо, а? Дори и белегчетата са му красиви. 😎
Скрит текст:
Оо, ММ се шегуваше. 😂 Ама то нали с майтапа си казваме истината... 😂 Благодаря ти за съвета! 💋 Честно казано при нас всеки го има това време. Той е доста сериозен футболен запалянко и си рита с приятели, гледа си мачовете. Аз също обичам да отделям време за себе си. Уважаваме личното си пространство. А относно домакинската работа - помага ми, когато го помоля. Но живи и здрави, когато имаме деца, ще е доста по- деен у дома, нали затова сме партньори! 😎 Ох, бая се отплеснах. 😬

Нашите сигурно са вече в Истанбул. Дано Башачка бъде така добра и да продължава да споделя, давайки ни жокери къде са и какви ги вършат. 😍

Хубав ден! 💋

Общи условия

Активация на акаунт