Отговори
# 660
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes благодаря за хубавия пост. Kiss Наистина Сблъсък ми легна на сърцето, най-вече с невероятната игра на актьорите и интересната история. След него дълго не можех да погледна друг сериал ... всички ми се струваха някак постни Satisfied
А Нетфликс си снимат здраво - ето сериалите за септември, Атие е сред тях.

Нещо за международния ден на кучето Heart

Мелиса и Елчин в новите им образи

Орсич Hug много ми хареса написаното от теб! Така е, много силен сериал, жалко, че не си успяла да го догледаш ... И за Киво и за Елчин Hands Plus1
Хубав ден! Hug

# 661
Добро утро! 🦋

Благодаря за кафето и закуската, ранобудна Фенко 😍! 🌺
Благодаря и за всичко, което сте споделили вчера! 🌺
Ние го гледахме по- късно с ММ, затова не се включих в коментирането.

За пореден път ме втрещи разказа на Джансъз, как е убил шефа си... Ами съвсем нормално е да се превърне в чудовище. Знаете, че детството е най - важният период в развитието на човешката личност. А липсата на любов осакатява доброто в човека. Сега ми се изясни защо Джансъз е станал такъв.
Намирайки Кадир, той видя в него надежда. Най - после е открил сина си, Юсуф ще го заобича, ще го нарече “татко” и ще продължат напред заедно. Но не стана така и точно това озлоби още повече Джансъз. И започна да му отнема един по един хората, които го обичат. И все още не мога да разбера дали го прави, за да превърне Кадир в жесток човек, точно като него, или за да накара Кадир да го убие собственоръчно. Вие как мислите? Или пък и двете неща ги иска, не знам.
За две неща съм сигурна ( прозвучах като Бела от “Здрач”, ако сте го гледали 😂), а именно:
- Актьорите играят брилянтно!!! Браво на всички. Трогнаха ни с играта си. 👏🏻👏🏻👏🏻
- Сценарият е много, много добър. Толкова интересен, толкова заплетен, вълнуващ. На снощния епизод имах чувството, че чета адски добър трилър. Щом си представям даден сериал като книга, значи наистина е страшно добър. Накрая остава един доста горчив привкус, но както много пъти съм казвала, аз открих лъч светлина.
Спирам до тук, дружки, че часовникът тик-така. 😂

Айре 😍,
Ами дано се окаже това, което всички искаме! 🙏🙏🙏

Криси 😍,
Разбира се, че се вслушах в съвета на Фенка😍. И аз като Мело от Вратата, си записах това в тефтера, няма шега! 😊

Щастлив да ви в денят! 💋

# 662
Привет!! Hug
и от мен нещо за деня на кучето-същество, без което не може да живее Къванч Heart

Фенче Kissing Heart, Пепи Hug благодаря ви за споделеното!! Flowers Bouquet
Орси Hug, много ми хареса коментара ти за Къванч и Елчин!
и аз така предположих, че познавайки те, няма да можеш да гледаш до финала....
Цитат
Коментирали сме как във всяка следваща роля този актьор надгражда, надминава предишното си постижение. Чудя се с какво и как би могъл още да надскача себе си!?
Hands Plus1
Къванч, още пролетта има подписан договор за нов проект/според Ранини/ но заради случващото се през годината, се отлоложи./надявам се, да е така Hands Pray/
Елчин явно не иска да задълбава само в супер драматични роли и добре я разбирам, иска разнообразие, а и тия по-леките сериали имат също добра публика.

Ире Kissing Heart Flowers Tulip
Цитат
И все още не мога да разбера дали го прави, за да превърне Кадир в жесток човек, точно като него, или за да накара Кадир да го убие собственоръчно.
за мен и двете...или и той не знае какво иска, само е завладян от неистова злоба Confounded
както  се е опиянявал от миризмата на солната киселина по тялото на шефа му, като е бил малък, така и сега се опиянява от това да си играе с живота на хората. Angry
Възхищавам се на Зейнеп, че имаше смелостта да му каже толкова истини в очите, въпреки, че живота й виси на косъм, като е в неговите ръце.
изгледах най накрая Вратата.....
Скрит текст:
отново ми хареса най-много финала
с тая тъпа певица и хилядите й условия за къща ми беше леко досадно....трябваше да дадат и как Еда я убеди да пее на РД, т.е с какви думи -тук СЦ не ми беше убедителен., въпреки поуката от цялата история.
най много ме впечатли, как Еда направи така, че майката на Серкан да излизе извън къщата им...беше нещо като терапевт за нея, силно като емоция.

от рубриката КБТ Heart
Башак е споделила това с думите- Home Sweet Home

и от Къванч- my love

от вчера

https://www.haberturk.com/basak-dizer-tatil-bitti-isbasi-yaptik- … 2783691-magazin/6

и това ми остана от снощи

................
фрага на Елчин, ако някой се интересува.....

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 13:43 от Airra

# 663
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ще липсвам тези два дни, дано успея да ви чета поне.
Но снощи попаднах на информация, която си превеждах с гугъл , но общо взето това, което разбрах е:
Къванч ще снима в исторически сериал или филм /това не разбрах/ в някакъв запазен замък в Турция. Пишеше нещо за железен човек , а според мен става въпрос за история подобна на желязната маска. Някаква млада актриса се споменаваше за султанка. Направо се размечтах за такава роля, но дали е истина никой не знае.
Хубав ден, момичета и приятно гледане довечера 🤗🤗🤗

# 664
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ще липсвам тези два дни, дано успея да ви чета поне.
Но снощи попаднах на информация, която си превеждах с гугъл , но общо взето това, което разбрах е:
Къванч ще снима в исторически сериал или филм /това не разбрах/ в някакъв запазен замък в Турция. Пишеше нещо за железен човек , а според мен става въпрос за история подобна на желязната маска. Някаква млада актриса се споменаваше за султанка. Направо се размечтах за такава роля, но дали е истина никой не знае.
Хубав ден, момичета и приятно гледане довечера 🤗🤗🤗
даа, и аз попаднах снощи на един арабски профил в ТТ-имаше около 6 поста за Къванч, касаещи бъдеща работа, като се споменаваше и този замък. споменаваше се и Амазон прайм. но днес всичко е изтрито, иначе щях да ви го споделя, който разбира арабски Laughing ако има нещо вярно, дано да е за филм!
Пепи, ще те чакаме!! Hug

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 16:38 от Airra

# 665
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове!!!
Аз продължавам да си мрънкам глупаво за парите на Нефликс.
Като имат - какво чакат? Ама и съм с претенции за Къванч.
Ако тръгне, ще мрънкам да е за повече от 5 сезона. По два на година - значи 6.
Да, може и в замък да е!!!
По Ирония на съдбата изгледах всичките серии до 45 епизод.
Успокоих се и ми дойде желание да пиша. Остава последният 46-ти.
Е, много ми харесва това подреждане на сериите, и гледането по този начин.
Логиката не бяга в нито един момент.  Нямам време да си водя записки.
Докато си задам въпроса и хоп идва отговора.
Не може да се забележи писането на коляно на сценария.
Явно при онлайна, начинът на представяне, подгряването, коментарите,
и адреналинът, са ми дошли в повече.
Сравних превода на някои монолози и по Ирония на съдбата ми харесаха повече.
Много интересен сериал и не е за пропускане!!!
Ако така бяха го представили първия път, съм сигурна, че щеше да счупи рейтинга.  
Сега, при това гледане, си признавам, че изобщо забравих за другите роли на Къванч.
Ама колкото повече наближава финалът, толкова повече той е слят напълно с образа си.
Много, много истински Кадир направи Къванч!!!
Другите сериали, които гледах тогава и бяха с по-висок рейтинг, едва ги помня вече.
По Ирония на съдбата и Вели / Онур го разбрах и харесах.
За сега не харесах само Джансъз и произнасянето на заглавието на бтв
на фона на сблъсканите коли и надписа Çarpışma - Сблъсък.
Това за мен е Челен Сблъсък със Съдбата.  А Иво влезе в него по ирония на съдбата.
Хайде, дружки, по едно следобедно, приятна вечер и кой накъдето е тръгнал - успех!!!

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 16:57 от * Diva *

# 666
  • София
Здравейте! Снощи беше малко " постно" в предвид последните епизоди, освен зловещият разказ на Джанзис,  и налудничавият поглед на Дамир може да де каже, че беше спокоен епизода.😜  Сега вече  разбрах защо Джанзис е толкова жесток,ама до някъде. От малък му се е налагало да оцелява сам-самичък. Той освен бой, и мъчения нищо друго не е видял.Това го е превърнало в звяр.  И, когато са убили синът му го е довършило. Тогава е решил да сече подред. Това, че намери синът си,  и го видя в живот различен от неговият, направо го ожесточи още повече. За него живота е хубав когато си сам, без близки, без любов,обграден от  безброй хора с оръжие, готови да убиват и раскъсват. Този живот той познава. И, ако беше отгледал Юсуф, щеше да го направи същият като него. Не може за приеме, че макар и да е израсъл в сиропиталище е станал човек. За това убива наред.
Много ми беше мъчно за Кадир,  как преживя мъката по майка си. И, за Зейнеб ми е мъчно- и тя не видя бял ден горкичката. А, Айлин какви сълзи ронеше...истинска актриса. Прекрасни актьори, толкова добре си влязоха в ролите. Много ме кефят всичките до един. До после!

# 667
Здравейте! Снощи беше малко " постно" в предвид последните епизоди, освен зловещият разказ на Джанзис,  и налудничавият поглед на Дамир може да де каже, че беше спокоен епизода.😜  Сега вече  разбрах защо Джанзис е толкова жесток,ама до някъде. От малък му се е налагало да оцелява сам-самичък. Той освен бой, и мъчения нищо друго не е видял.Това го е превърнало в звяр.  И, когато са убили синът му го е довършило. Тогава е решил да сече подред. Това, че намери синът си,  и го видя в живот различен от неговият, направо го ожесточи още повече. За него живота е хубав когато си сам, без близки, без любов,обграден от  безброй хора с оръжие, готови да убиват и раскъсват. Този живот той познава. И, ако беше отгледал Юсуф, щеше да го направи същият като него. Не може за приеме, че макар и да е израсъл в сиропиталище е станал човек. За това убива наред.
Много ми беше мъчно за Кадир,  как преживя мъката по майка си. И, за Зейнеб ми е мъчно- и тя не видя бял ден горкичката. А, Айлин какви сълзи ронеше...истинска актриса. Прекрасни актьори, толкова добре си влязоха в ролите. Много ме кефят всичките до един. До после!
много хубав коментар!

Диве, тенкю! Coffee
и на мен ми допада такъв начин на гледане....по-къси серии, на дублажа му свикнах и превода ми е ОК!!
а ти си продължавай с мрънкането, може да има файда Grinning
Цитат
Сега, при това гледане, си признавам, че изобщо забравих за другите роли на Къванч.
Ама колкото повече наближава финалът, толкова повече той е слят напълно с образа си.
Много, много истински Кадир направи Къванч!!!
Hands Plus1
и аз в момента съм забравила за другите му роли!!

приятно гледане!!

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 19:57 от Airra

# 668
Токио вика в Туитър че Киво се завръща на екрана дали е така обаче? Епизодите са мата Хари направо напоследък....

# 669
Токио вика в Туитър че Киво се завръща на екрана дали е така обаче? Епизодите са мата Хари направо напоследък....
ако Бирсен беше рекнала, щях да съм сигурна........
чакаме

# 670
ако Бирсен беше рекнала, щях да съм сигурна........
чакаме
Абе и на Бирсен инфото не е много Ок винаги 99 процента истина,но и тя греши...виж Рана е друга работа

# 671
Привет, дружки! Hug
Много ви благодаря на всички за прекрасните постове - Орси, Ире, Пепи, Айре, Диве, Маркито
Ире Heart Eyes Kiss Ами той Джансъз си каза, че вече никой няма да го раздели със синът му, ама не позна ... Много се надяваше, че Кадир ще му прости също както прости на майка си, но когато видя, че няма никакъв шанс това да се случи, обичта му към отдавна изгубения син се превърна в озлобление. Не знам какво си мислеше, че ще се случи, ако остави синът си сам на света Thinking Колкото и ужасно детство да е имал, все пак мисля, че той е обичал Асийе и децата си, макар , че не стана много ясно дали изобщо успя да види новородения Юсуф  Thinking  И когато убиха едното му дете, а Асийе го лиши от другото, тогава имам чувството, че съвсем се е бъгнал чипът му ...
Пепи Heart Eyes,  аз лично ужасно ще се радвам Киво да се снима в исторически филм, но само за интернет платформа! За да се оцени подобаващо. В тази връзка вижте на какъв колаж попаднах Smile

Ама много ми харесва с такава коса да ви кажа, Джесур, но не съвсем Satisfied Вие как мислите ?

Ще ни липсваш тези два дни, ще те чакаме с нетърпение да се върнеш! Hands Plus1
Айре Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
както  се е опиянявал от миризмата на солната киселина по тялото на шефа му, като е бил малък, така и сега се опиянява от това да си играе с живота на хората. Angry
Възхищавам се на Зейнеп, че имаше смелостта да му каже толкова истини в очите, въпреки, че живота й виси на косъм, като е в неговите ръце.
Аз пък се чудя, дали Зейнеп сама не си спечели омразата на Джансъз с това нейно смело поведение Thinking Особено, когато му каза, че се крие зад гърба на любимите хора на Кадир и че е най-страхливия човек на света ...
Много ти благодаря за красивите неща, които си ни поднесла днес! Kiss
Диве Kissing Heart благодаря! Flowers Hibiscus
Цитат
Много интересен сериал и не е за пропускане!!!
Лично на мен не ми е бягала логиката и на онлайн гледането, именно заради това толкова харесах сценария - нестандартен, логичен, динамичен, интересен, с много добри диалози, с невероятен актьорски каст и си имаше от всичко! Разбира се, че е по-добре да се гледа всеки ден, как не! Но, аз за разлика от вас с Айрето не харесвам особено превода, на места действително е по-добър, но на други определено ме дразни Stuck Out Tongue Closed Eyes А когато гледам нов проект на Киво, никога не се и сещам за предишния. Най-вече защото самия Къванч е напълно различен в него. Вложи сърцето си в ролята на Кадир, вярно е, напълно се сля с образа, както междувпрочем прави това за всеки свой образ, но тук наистина изнесе урок по актьорско майсторство ... Мислех, че в образа на Джесур показа всичко, на което е способен, но се оказа, че може и още.
Маркито Hug много хубав коментар, благодаря! Flowers Hibiscus
Hands Plus1
Цитат
За него живота е хубав когато си сам, без близки, без любов,обграден от  безброй хора с оръжие, готови да убиват и раскъсват. Този живот той познава. И, ако беше отгледал Юсуф, щеше да го направи същият като него.
Цитат
Прекрасни актьори, толкова добре си влязоха в ролите. Много ме кефят всичките до един.
Диди Hug дай, боже да е истина! Hands Pray Дано и Ранини го потвърди!

Ето фрага и на сериала на Мелиса, мисля, че и той ще е интересен!

Приятно гледане, дружки! До после!

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 20:41 от queen_fenka

# 672
Фенче Kissing Heart, за споделеното! Hands Plus1

Ама много ми харесва с такава коса да ви кажа, Джесур, но не съвсем Satisfied Вие как мислите ?

какво й е на косата, бяла? така обработена снимката и на червения фон е ефектна. ако беше и с такъв цвят вежди, щеше да е ужас Laughing
иначе го видях тоя колаж, не разбрах от някой друг филм ли е?

# 673
  • София
Ааааа, да напиша и за Вели- още като го видях с Айлин разбрах,че не е толкова  лош . Обстоятелствата са го направили такъв. Разбрах, че уж под твърдата му черупка се крие добър човек. Снощи, много ми хареса как успокояваше и говореше на Кадир. Личеше, че искренно искаше да помогне.  Отново ги сближи общият им враг Джанзис  и любовта им към Зейнеб. Според мен, той никога не е бил истински ядосан на Кадир. Ако наистина е бил, е имал възможността да си разчисти сметките с него много отдавна. И,  сега го закриля по някакъв негов си начин. Иначе  колко му е да го гръмне. Приятно гледане!

# 674
Кивушки 😍,
Приятно гледане от мен! 💋
Утре следобяда ще имам време и ще пиша повече.

А дано тези зачестели новини за завръщането на Киво на екран се окажат истина.🙏

Ооо, Къванч какъв хубав коментар е постнал на Башак, ммм. 😍😍😍

Много приятна вечер и до утре! ♥

Общи условия

Активация на акаунт