Отговори
# 675
Здравейте, и аз съм тук, но със серия назад!
Айре, със закъснение ти отговарям, извинявай - стигнах вече до частта от сериала, която не съм гледала. Сега всичко ми е ново. Направо съм ужасена от начина, по който Джандъз уби Асие - знаех, че ще се оттърве от нея, но не подозирах, че ще го направи пред очите на сина им и след като е " обещал", че няма да го стори в замяна на еди какво си! Пък иначе търчи да изпълнява обещанията към Селим..
Не знам тези сценаристи какво са пили, азбест ли е имало по тавана на къщите ин, какво са преживяли, но тази жестокост на образа на Джансъз достигна параметри, които дори за въображението ми са нереално високи!
Но ще ви настигна и ще коментирам.

Лека от мен! Наваксвам!

# 676
  • София
Еееее...нЕмам нерви вече! Честно! Застреляй ме- недей... ще те застрелям...ама по късно...  айде сега и Вели..мен застреляй...
да го убият този Джанзис и да се приключва!

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 22:29 от Markito

# 677
Еееее...нЕмам нерви вече! Честно! Застреляй ме- недей... ще те застрелям...ама по късно...  айде сега и Вели..мен застреляй...
да го убият този Джанзис и да се приключва!
е ако го застрелят, няма да разберат къде е Зейнеп, за да я спасят.

Полии, чакам с интерес коментарите ти. Hands Plus1
след като гледаш за първи път смъртта на Асие, напълно разбирам гнева ти. Angry и ние бяхме така преди година Scream

в серията имаше моменти, които ти спират духа......

лека.

# 678
Добро утро, дружки!

Полиии Kissing Heart, радвам се, че си отново при нас! С нетърпение ще чакам коментара ти за финалните серии. Сблъсък не е лесен сериал за гледане, доору. Сценария не предлага бягство от действителността, суров е, дори жесток. Много дружки се отказаха да го догледат или пък го догледаха на инат само заради Къванч, хората сме различни. А за мен този сериал е по-реален от много други в този жанр, дори и с някои нереалистични неща, които ги има във всяко дизи. Защото сценариста показа колко сложно нещо е човешката психика ... Да си припомним с какви думи само започна : Хората понякога може да са ангели или демони, може да са жертви или палачи, наивни или хитри, нещо такова  ...И Али Айдън ни предложи именно такива сложни образи, които  помагат да се разкрият ключовите послания и теми в този проект. Но, нека го изгледаме до края и след това ще обсъждаме подробно какво имам предвид.
Маркито Hug Борбата със собствените чувства е най - тежката ... Така му се искаше на Кадир да пръсне мозъка на този изрод, но трябваше да разбере къде е Зейнеп, нали ? На мен лично ми беше много интересно да гледам кукловода Джансъз, който си мислеше, че може да въздейства върху съзнанието на всички, да накара Кадир и Вели да играят по неговата свирка. Е, да, ама този път не му се получи, те наистина издържаха теста, на който ги подложи. Ама и Вели как наистина след сцената с Асийе изобщо можа да повярва, че Джансъз ще даде Зейнеп именно на него ? Grinning Та той предварително беше решил Зейнеп да умре ... всички видяхме колко струват обещанията му ...

Айре Heart Eyes така е, имаше сцени от които да ти спре дъха ... Но, най-много ме докосна разговорът между Кадир и Хайдар аби и посланието на Зейнеп за Кадир ... "Какво правя, шефе? Нищо не правя! Продължавам да губя всички, които обичам и нищо не мога да направя ... Как може да губя всичко ?  Колко пъти може да умре човек ? Ти си по-голям от мен ... За бога, отговори ми ... Колко пъти може да умре човек ? Не, и ти не можеш да ми отговориш ... "

Цитат
Кадир!!!
 Каквото и да ми се случи, изгледай това видео до края.
 Много ти благодаря за всичко.
 За цялото ми детство. За това, че порасна с мен.
 Благодаря ти, че ме накара да се почувствам обичана.
 Не знам дали успях да те направя щастлив така, както ти ме направи.
 Не знам, успях ли да направя така, че да забравиш болката и копнежа си.
 Кадир, много искам да бъда до теб и да те прегърна.
 Да ти кажа: "Плачи, Кадир ... аз съм тук , никога няма да те оставя." много искам.
 Но дори и да не съм до теб, помни това.
 Ние ... знаем много добре какво е да ти липсва майка.
 Ние много добре знаем как да се слуша гласът на майката.
 Когато скърбиш по майка си ... Аз винаги ще бъда там.
 Дъщеря ми ... Когато майка ѝ ѝ липсва ще бъдеш до нея.
 Ще ѝ покажеш как да живее с това да ѝ липсвам.
 Ще преминете заедно по този път.
 Ти... Айлин ... Джемре ... Керем ...
 Толкова много ще се обичате ...
 Ще имате втори живот, за който да се хванете, когато ви е най трудно.
 Ще допуснете в живота си само тези, които знаят как да обичат. /Мерал/
 И тези, които се опитват да се научат. /Белма/
 Знам, че сред вас няма да влезе човек, който получава сила от омразата.
 Но дори и те ще се опитат да се променят, за да бъдат до вас. /Вели/
 Ти ще ги познаеш по сърцата им, Кадир.
 За последно искам да кажа нещо.
 Знам, че ще ти бъде много тежко.
 Трудно ще е ...
 Но ще  мине. Ще мине, Кадир.
 Опитай се да не се разстройваш. Става ли?
 Защото ако тъжиш, няма да разбереш, че ти е минало.
   Обичам те!!!

В този страхотен за мен сериал, диалозите, наред с отличната актьорска игра спечелиха сърцето ми завинаги Heart Eyes
И последно,  на мен много ми харесва как разрежда отново с весели моменти тежката драма сценариста.Например разговорът между Мерал и Белма Smile Хареса ми вярата на Айлин в Кадир, че отново ще върне майка и Heart. А ДжемКер са ми толкова сладки ... само ми беше малко смешен Керем как подскачаше като петле покрай батко си Grinning И на края отново рани Джемре, вместо да помогне Anguished Джемре не трябва да му дава нищо в ръцете на този свой любим, че третия път вече може и да я довърши Stuck Out Tongue Closed Eyes
Извинявайте за чаршафа, който опънах, но снощи не успях, та сега трябваше да си споделя всичко Smile
Хубав ден! Hug

# 679
Фенче Kissing Heart, супер си описала всичко! Hands Ok Hand споделям напълно!! Hands Plus1
не случайно миналата година в Сеул беше единствения турски сериал номиниран за най-добър режисьор, сценарий, актьор и сериал!!

охх и мен ме разсмяха Белма и Мерал-"може да сме хубави, ама не сме особено умни" Laughing и пак имаха късмет, че останаха живи!!

във ФБ стр. на Иронията-отзиви за Къванч! Hands Plus1
https://www.facebook.com/IroniaNaSadbatabTV/photos/a.12943229547 … ype=3&theater

# 680
Айре Heart Eyes благодаря!!! Kiss
Най-много ми хареса ето този коментар
Цитат
Къванч не се коментира, той се гледа 🙂
Хубав следобед, аз отивам да поработя Grinning

# 681
Айре Heart Eyes благодаря!!! Kiss
Най-много ми хареса ето този коментар
Цитат
Къванч не се коментира, той се гледа 🙂
Хубав следобед, аз отивам да поработя Grinning
добре звучи, ама не съм съгласна Wink
например много обичам да чета коментарите на Поли за Къванч.
бях си запазила още един....

Башак беше казала, че се връща към работа, след почивката им.
хаха няква тъпа рускиня се беше изцепила, че от 2 години нищо не работела Laughing
всъщност в момента подготвят стайлинга за промото на Фокс тв.
един от най-успешните канали им гласува доверие за поредна година,  на двете с Дениз.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 17:17 от Airra

# 682
Хелоууу! 🦋

Благодаря на най- милите обичайни заподозрени - Айре 😍, Фенче 😍. 🌺🌺 Днес отново не сте оставили къщето празно, ами напротив, чудесни постове и от двете. 😊

Айре 😍,
Абсолютно! Моментите наистина ти спират дъха и след това оставят следа в съзнанието ти, в сърцето ти. Заслужава си всяка една отделена минута този проект! 👏🏻
Охаа, Башак и Дениз работят за Фокс ли този сезон? Супер! 😊 Аз освен Вратата, не знам другите сериали, които се излъчват по Фокс. Има ли някои много известни? 😋
Та като казах Вратата - какъв епизод само, а каква финална сцена...много съм афектирана, много. 😫😫😫 Гледайте го! 💋

Фенче 😍,
Ама много си личи, че ти е на сърце Сблъсък. Виждам колко много чувства влагаш в коментарите си. С удоволствие те изчетох, благодаря! 💋
Диалогът между Кадир и Хайдар наистина беше много силен. Още колко може да понесе този човек... 😫

Поли 😍,
Споделяй впечатления! Много ми е интересно как ще интерпретирате финала с Маркито, че тя също не го е гледала преди. 😊

Хубава вечер! 💋

# 683
Heart Eyes
Айре Heart Eyes Е, тя жената го е казала в смисъл, че се вижда много добре от всички как играе Киво, та заради това коментарите са излишни, поне аз така го разбрах Thinking  Но, за нас естествено е истинско удоволствие да си коментираме играта му, а още повече да четем такива коментари като на Поли Kissing Heart която тогава го откриваше като актьор Heart
Ире Heart Eyes благодаря! Kiss Е, нали знаеш, че за нас с Айрето Heart Eyes тази тема е специална. А аз така си коментирам по принцип всички сериали и филми, които са ме впечатлили, а особено тези на Киво Smile Но, да, към КГ и Сблъсък имам специално отношение и влагам повече емоции, защото смятам сценариите им за едни от най - добрите, които съм гледала.

Приятно гледане! Hug

# 684
Ире Kissing Heart не си ни оставила сами!! Kiss/двете Кивокукувици Laughing/
Фокс имат известни сериали-ти може би си чувала Доктор Чудо и Забранената ябълка.
Цитат
Поли 😍,
Споделяй впечатления! Много ми е интересно как ще интерпретирате финала с Маркито, че тя също не го е гледала преди. 😊
и на мен Hands V
я виж
Скрит текст:
каква снимка ми попадна Wink

Фенче Kissing Heart, да де може да се тълкува по различен начин, съгласна съм.

тая вечер, серията ще е леко отегчителна с бомбата

# 685
  • София
Здравей те момичета! Прибрах се, направих една салатка и си сипах една ракия, за да понеса поредната доза жестокост, и даже ви прочетох .
Снощи много вече се изнервих. Този ненормален психар как му ги ражда главата тези гадости.  То, всъщност сценаристите са виновни. Чудя се, откъде са взаимствали тези сцени. Вярно, че аз не гледам такива психарии, ама явно те са гледали.
Та,  за психаря-  много, много лош човек. Как се живее като него?  Храни се от чуждото нещастие, доставя му удоволствие да убива и измъчва, опиянява се от  мириса на изгоряло човешко месо... е... дори най-страшният за мен Ханибал Лектър ми се струва като кротко детенце, и  може за си води записки даже.  Джанзис го бие с няколко обиколки ХанибалА. Дано да го гръмнат тази вечер,  ама първо да спасят клетата Зейнеб. Плаках, като записваше посланието до Кадир и Айлин. Дори, на прага на смъртта , набира начин за вдъхне живот и обич на любимите и същества. Много, много ги обича и двамата и хич не и се умира на горката.
Вели, ами за мен вече е в отбора на положителните. Адекватно държание. Хем помага на Кадир, хем го пази. Хареса ми, как стана прав при появата на Хайдар. Още го уважава като шеф. Но, и на Хайдар му става приятно. Кадир, няма да го коментирам- той  е класа,класа и пак класа.
Другата седмица съм в отпуск. Ще мога да се включвам и вечер. Но имам чувството, че май ще претупат финала. Няма за гледам през уикендите,  та другата седмица да си гледам последните епизоди на спокойствие. Приятно гледане!❤🥂❤

# 686
Здравей те момичета! Прибрах се, направих една салатка и си сипах една ракия, за да понеса поредната доза жестокост, и даже ви прочетох .
Снощи много вече се изнервих. Този ненормален психар как му ги ражда главата тези гадости.  То, всъщност сценаристите са виновни. Чудя се, откъде са взаимствали тези сцени. Вярно, че аз не гледам такива психарии, ама явно те са гледали.
Та,  за психаря-  много, много лош човек. Как се живее като него?  Храни се от чуждото нещастие, доставя му удоволствие да убива и измъчва, опиянява се от  мириса на изгоряло човешко месо... е... дори най-страшният за мен Ханибал Лектър ми се струва като кротко детенце, и  може за си води записки даже.  Джанзис го бие с няколко обиколки ХанибалА. Дано да го гръмнат тази вечер,  ама първо да спасят клетата Зейнеб. Плаках, като записваше посланието до Кадир и Айлин. Дори, на прага на смъртта , набира начин за вдъхне живот и обич на любимите и същества. Много, много ги обича и двамата и хич не и се умира на горката.
Вели, ами за мен вече е в отбора на положителните. Адекватно държание. Хем помага на Кадир, хем го пази. Хареса ми, как стана прав при появата на Хайдар. Още го уважава като шеф. Но, и на Хайдар му става приятно. Кадир, няма да го коментирам- той  е класа,класа и пак класа.
Другата седмица съм в отпуск. Ще мога да се включвам и вечер. Но имам чувството, че май ще претупат финала. Няма за гледам през уикендите,  та другата седмица да си гледам последните епизоди на спокойствие. Приятно гледане!❤🥂❤
кефиш ме с коментарите си!!
утре ще си поемем дъх със серията Heart Flowers Herb
и после финала Expressionless

# 687
Айре Heart Eyes е, как може да ти е отегчителна серията с бомбата ? Аз дъх не можех да си поема преди време, сега знам какво ще се случи, но ще се насладя на прекрасната им игра.
Маркито Hug благодаря за коментара! Ето, че и според теб Кадир / Къванч няма нужда да го коментираш Smile
Този сериал беше планиран от самото начало да е 25 серии. Една серия ни изядоха, де ! Та финала, поне според мен не е претупан. И за разлика от някои не мисля, че сценария се пишеше на коляно, а си беше замислен да бъде именно такъв. Вели ... не можа да ми стане симпатичен дори след всичко, което направи на края за Кадир ... отново щеше да помогне на Джансъз зад гърба на Кадир, за да "спаси " Зейнеп. Добре, че Кадир е умен и веднага схвана какво имаше предвид Демир с думите си към Вели. Джансъз в тазвечершната серия ще ти стане по - ясно защо е такъв психар. Не, че това го оправдава с нещо.
Започна! До после!

# 688
Айре Heart Eyes е, как може да ти е отегчителна серията с бомбата ? Аз дъх не можех да си поема преди време, сега знам какво ще се случи, но ще се насладя на прекрасната им игра.

ами толкова беше напрегната  ситуацията, стоиш на тръни, но много я провлачиха цялата история и накрая ти писва  да си в такова притеснително положение. не ми е от любимите моменти в сериала. особено виковете на Зейнеп Worried

"Искам да бъдеш силен и жесток като мен." това му е целта на Джанго Confounded

# 689
  • София
Еми, харесва ми Вели. Как ги  разхвърля онези. Тайфун и другият останаха зяпнали.  Направо са смешни пред него. Бил е страхотно ченге.

Общи условия

Активация на акаунт