Как бихте описали това поведение?

• 9 688
  • 136
  •   1
Отговори
# 30
О не, не семейство вече от 1-2 седмици с него не искам. Той много обича децата попринцип ама то кел файда като не уважаваш и обичаш жената до себе си. Той се сърди седмица, че съм си отрязала 5 см.   от косата не знам при нещо повече.

# 31
''Кара ме да излизам с неговата компания попринцип с тях нямам какво да си кажа чак толкова обаче като си намеря приказка с някой като се приберем започва да се сърди, защо говоря с тях, а не с него. Защо седя далеч от него, а не до него.''
''защо съм харесала на комшията снимката и всякакви всякакви ей такива дребни незначителни неща. Аз защо харесвам снимките на тоя и оня, а той се оплаква на непознати за връзката ни и за живота ни нещо не схващам?! Сърди се буквално за някакви глупости и аз му обяснявам, че това не е нормално и той “ох добре ''

Същото, 3 години. От собствен (вече) опит - безсмислено. И да чакаш, и да се надяваш на промяна.
Някои хора просто са такива. Или поне с нас.

# 32
  • Бургас
Той вероятно си те харесва и не иска да те загуби (минавам на "ти").Оттам идват изблиците на любвеобилност.Донякъде е свикнал с теб и ще му е трудно без теб.
Това пък с косата...как го забеляза?При дълга коса едва ли има мъж,който да забележи,че е леко скъсена.
Може и винаги да си е бил такъв,просто да е решил сега да си покаже таланта.

# 33
Той вероятно си те харесва и не иска да те загуби (минавам на "ти").Оттам идват изблиците на любвеобилност.Донякъде е свикнал с теб и ще му е трудно без теб.
Това пък с косата...как го забеляза?При дълга коса едва ли има мъж,който да забележи,че е леко скъсена.
Може и винаги да си е бил такъв,просто да е решил сега да си покаже таланта.

Еееееемиии бяхме се разделили за няколко дни за няколко часа махна всички снимки с мен и абсолютно всичко и почна нови мацки да си добавя. Чати с много момичета по цял ден докато е на работа. Един вид го приемам като “държи си отворени вратички” не знам колко не иска да ме загуби. Въпреки, че не съм за изхвърляне. 😃

# 34
  • Бургас
Това,че си е махнал снимките и е взел да добавя мацки си е класика.Така избиват комплекси някои мъже.Да се опитат да докажат на света (и най-вече на себе си),че не им пука и че могат да бъдат и с друга жена.
Ето това чатене по време на работа е неприятното в случая.
Ти как разбра,че си чати с много момичета?

# 35
Това,че си е махнал снимките и е взел да добавя мацки си е класика.Така избиват комплекси някои мъже.Да се опитат да докажат на света (и най-вече на себе си),че не им пука и че могат да бъдат и с друга жена.

Малко се поиздъни сам изпрати ми екранна снимка явно по погрешка и я изтри и си помисли, че не съм я видяла. Около 7-8 девойки в инстаграм имаше. И отделно мойта приятелка като му писа и той си изля живота там реших да му отворя инстаграма и там видях, че на всички девойки едно и също пише. Оплаква си се

# 36

Малко се поиздъни сам изпрати ми екранна снимка явно по погрешка и я изтри и си помисли, че не съм я видяла. Около 7-8 девойки в инстаграм имаше. И отделно мойта приятелка като му писа и той си изля живота там реших да му отворя инстаграма и там видях, че на всички девойки едно и също пише. Оплаква си се
За него разбрахме колко много е лош, ами ти? като си видяла толкоз неприятно за теб поведение, какво????

# 37

За него разбрахме колко много е лош, ами ти? като си видяла толкоз неприятно за теб поведение, какво????
За мен какво. На 20 години, работя, университет, изпуснах повишение от нерви по незаменимия. Още не съм се научила кога се казват думичките “Край” и “Не”. Не искам да го изкарвам лош. По тема кариера и развитие е супер ама за сметка на всички по-горе описани неща.

# 38
Значи нищо.  Добре, ще поревем с теб, ще го пооплюем. Ще се почувстваш права и ще продължиш в същото блато. Късмет!

# 39
Не е нужно да сте толкова груба 😃 аз искам да се измъкна от блатото. Не писах тук, за да го по оплюем и да го наредим. А за гледни точки и съвети.

# 40
Това не зависи от никой друг, освен от теб, самата.
Грубост!? Не ти харесва, ако не е плюне по приятеля ти!?

# 41
Това не зависи от никой друг, освен от теб, самата.
Грубост!? Не ти харесва, ако не е плюне по приятеля ти!?

Напротив. Приемам всякакво мнение. Няма значение дали е защита за мен или за него. И да знам, че зависи от мен.

# 42
  • Бургас
И какво семейство с него при това положение?
Щом търси контакт с други и използва още в началото да се представи за толкова нещастен и да предизвиква съжаление...
А с теб се държи като капризна госпожица,бил си негов животът,и т.н.Ти виждаш ли го в ролята на баща,да се затвори вкъщи,поне две години да няма съвсем нормален сън и режим,да помага в домакинството доста повече от сега...
За никой мъж няма гаранция,че ще се справи,а той май е доста егоцентричен.
На 20 какви деца?
Може би ти е първият приятел,колкото е по-млад човек,толкова по-идеалистично приема нещата.Докато някой не му счупи розовите очила.
Нищо не му казвай,че с неговия характер не се знае как ще реагира,събери си нещата и се изнасяй в негово отсъствие.Не сама,подсигури се с хора,да не му щукне нещо,че наистина не знам как може да реагира.
Ако е твой апартаментът,събираш му всичко,сменяш ключалката,връщаш му всичко пред други хора и за съжаление се махаш и ти,за да не знае къде живееш.

# 43
Той в домакинството нищо не прави. Преди 2-3 седмици ми направи омлет даже го снима и го праща на приятелките му там дето си чати да покаже какъв мъж си имам Simple Smile Остави миналата седмица празна бутилка от сок до спалнята. До вчера още стоеше. Нарочно я оставих. Аз ако имам дете от него не си го представям. Като ми е разправял, как ако направя нещо ще ми сложи наркотици в сока и ще викне полиция, че съм наркоманка. Според мен ще се тупа повече в гърдите, че е направил дете.

# 44
Четох, гледах, нищо не разбрах - ти защо си с с него още?

Общи условия

Активация на акаунт