Как бихте описали това поведение?

• 9 688
  • 136
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Вече съм съгласна,че е психо.
Как ще сложиш на някого наркотици...аз както съм алергична,мога да умра от такава простотия,а и този човек знае ли изобщо колко е сериозно това,което ти говори?Плаче за ограничителна заповед.
Аз не мога да изтърпя такова чудо.Онзи хубавец,за когото ти казах,че правеше същите номера с оплакванията пред други жени,се държеше доста по-нормално.
Ако ще се разделяте,никакви срещи повече,в никакъв случай сами навън,сами с кола извън града и т.н.

# 46
Вече съм съгласна,че е психо.
Как ще сложиш на някого наркотици...аз както съм алергична,мога да умра от такава простотия,а и този човек знае ли изобщо колко е сериозно това,което ти говори?Плаче за ограничителна заповед.
Аз не мога да изтърпя такова чудо.Онзи хубавец,за когото ти казах,че правеше същите номера с оплакванията пред други жени,се държеше доста по-нормално.
Ако ще се разделяте,никакви срещи повече,в никакъв случай сами навън,само с кола извън града и т.н.

Ми то аз съм му казвала, че заради тия думи и не само аз не искам деца той се оправдава, че се е шегувал. Ама то така е най-лесно шегувам се и като се напие и ми наговори тъпотии после не помня. Казвал ми е и “Аз никога няма да те ударя, но за сметка на това мога такива психически атаки да ти пусна, че да те съсипя психически” е почти успя😃

# 47
  • Бургас
Когато човек пийне,си казва разни неща,които няма смелост да каже на трезво.Че той и сега си ти пуска психо атаки.Имаше една подобна тема,момичето сподели,че е взело да получава паник атаки.Не чакай да се стига дотам.

# 48
Когато човек пийне,си казва разни неща,които няма смелост да каже на живо.Че той и сега си ти пуска психо атаки.Имаше една подобна тема,момичето сподели,че е взело да получава паник атаки.Не чакай да се стига дотам.

Не тези неща за наркотиците и това с психясването не ми ги е казвал като е пил. В съвсем съзнателно състояние си ми ги изстреля и то не 1 път. И да видях подобни теми даже тази за, която казваш много се допира с моята.

# 49
Очаквам да получа отговор - защо си още с него? Какво ти дава тази връзка, какво очакваш от бъдещето там?

# 50
Очаквам да получа отговор - защо си още с него? Какво ти дава тази връзка, какво очакваш от бъдещето там?

Честно не знам. Мисля, че е съжаление. Въпреки, че не знам защо се чувствам така като трябва да мисля за себе си и собственото си щастие и бъдеще.

# 51
Добре, де, само на 20 си, учиш, за какво стоиш при тоя човек, като го виждаш какви ги върши? Явно не става, не си губи времето с него, въпреки че ти време имаш пред себе си, но ще си разбиеш нервната система, психиката.

# 52
  • Бургас
Е защо още стоиш?Честно казано не мога да преценя кое е по- жестоко:да заплашва да ти сложи наркотици (на шега) или да заплашва да ти съсипе психиката.
Нещо провокира ли го да започне да се държи така или сам,от скука??? започна?
Наистина не знам какво очакваш от тази връзка.

# 53
Зарежи самарянските истории и си живей живота, никога повече няма да си на 20. Омитай се по-скоро и не си играй на Майка Тереза, да не се докараш самата ти до състояние да будиш съжаление.

# 54
Е защо още стоиш?Честно казано не мога да преценя кое е по- жестоко:да заплашва да ти сложи наркотици (на шега) или да заплашва да ти съсипе психиката.
Нещо провокира ли го да започне да се държи така или сам,от скука??? започна?
Наистина не знам какво очакваш от тази връзка.

Ами и аз не си обяснявам това. Това за наркотиците още в началото на пресни гаджета ми го изсипа. Аз не мисля, че по някакъв начин съм го провокирала да се държи така. Гледам вече да не му обръщам много внимание какво говори. Като стане въпрос за раздяла и нещо подобно започва да вменява страшна вина и ме кара да се чувствам все едно той толкова добре се държи и аз за без нищо го зарязвам. Той все едно не възприема как се държи и смята тези неща за нормални като се вживява на жертва. И той бил човек и той бил грешал. Не съм се борела за връзката.

# 55
Борбата за връзката свободен стил ли ще е, пехливанска ли, нещо по тай-чи? Grin

# 56
Че и на манипулатор се прави, вини ще вменява. Изобщо не му се връзвай, ами се огледай около себе си, едва ли е единственото същество от мъжки пол в обкръжението ти. Да се бориш за връзка, ако си струва и има защо, а в случая, поне по описанията ти, аз не виждам едно нещо положително, за което да се бориш. По-скоро за излизане от нея трябва да се бориш, на токсична ми заприличва.

# 57
Че и на манипулатор се прави, вини ще вменява. Изобщо не му се връзвай, ами се огледай около себе си, едва ли е единственото същество от мъжки пол в обкръжението ти. Да се бориш за връзка, ако си струва и има защо, а в случая, поне по описанията ти, аз не виждам едно нещо положително, за което да се бориш. По-скоро за излизане от нея трябва да се бориш, на токсична ми заприличва.

Не искам да влизам в ролята на някаква принцеса хубавела и тем подобни. Има мъже покрай мен. Когато съм във връзка няма как да ги отразя това е ясно. Той ревнува от всичко живо. Тази седмица започна и от братовчедите му да ревнува, че си говорим и се смеем като се видим, а с него съм нямала какво да си кажа. Направо не си се прави на манипулатор, а си е. Дадени ситуации като разбирам как ги представя пред мой близки аз оставам безмълвна. Един вид хората да си кажат е*ати как го търпи тва нещо това момче.

# 58
като добавиш всичко психопатско плюс това, че си пише нон стоп с някакви жени, как издържаш? Да те обсъжда с някакви там, да се сваля, да се лигави с тях. Ужас.. Та той те прави на нищожество!

# 59
  • Бургас
Аз съм за сумо борба...
Знам защо ти се е качил на главата.Пробвал е по малко още от началото кой от номерата му ще мине,видял е,че и цяла програма минава и е изнаглял чак.
Много си млада още,за съжаление не ти е потръгнало с тази връзка.Колкото може по-скоро се махни,вземи отпуска,откъсни се,но разделите ли се веднъж,не се лъжи да говориш с него,още по-лошо ще е да излезеш с него.
Каза,че за няколко дни сте се разделили.Изнесе ли се някой от двамата и защо пак заедно?
Ревнивецът е ужасно нещо.И да съм влюбена до уши,едно ревниво изпълнение ще ме отрезви.

Общи условия

Активация на акаунт