Как бихте описали това поведение?

• 9 688
  • 136
  •   1
Отговори
# 60
Манипулатор е, защото си му позволила. И пак ще питам /то за кой ли път вече, питаха и други/ защо си при него, с какво те държи? Виждаш му всичките "хубави" черти, дразнят те, доколкото схващам, и......Ако имаш намерение да го променяш, няма да се получи. Или го приемаш такъв, какъвто е, ако много си хлътнала, или си заминаваш. Промяната е кауза изгубена.

# 61
Направих грешката да се върна след негово 2 часово изпълнение. Как не го свъртало, не можел място да си намери, плакал, щял да се промени и още други тем подобни. Ама сега тръгна ли си няма шанс повече. Не желая да ме побърка още. Напатила съм се от ревнивец. Ама такава ревност го обхвана от 5-6 месеца.

# 62
Направих грешката да се върна след негово 2 часово изпълнение. Как не го свъртало, не можел място да си намери, плакал, щял да се промени и още други тем подобни. Ама сега тръгна ли си няма шанс повече. Не желая да ме побърка още. Напатила съм се от ревнивец. Ама такава ревност го обхвана от 5-6 месеца.
Моя добра приятелка все не й върви с мъжете. Същата като теб, говори й се нещо, тя пак си знав нейната. Такъв е, няма да се промени. И не изведнъж е станал такъв, просто сега се разкрива какъв е. Колкото и да се разтягат локуми или го приемаш и го траеш или си тръгваш.

# 63
  • Бургас
Да,търпиш го ако можеш,ако не - си тръгваш.И докато се чудиш,много,ама много внимаваш да не забременееш.
Вероятно е да порасне и да стане по-уравновесен с времето,вероятно е и съвсем да те побърка.
Има случаи с времето да се изгладят отношенията.Има и случаи,в които се влошават.

# 64
Да,търпиш го ако можеш,ако не - си тръгваш.И докато се чудиш,много,ама много внимаваш да не забременееш.
Вероятно е да порасне и да стане по-уравновесен с времето,вероятно е и съвсем да те побърка.
Има случаи с времето да се изгладят отношенията.Има и случаи,в които се влошават.

Попринцип не мисля да рискувам. Ми ако се побърка повече?! Той ми наби филма, че друг няма да срещна 😃после и с дете и накъде да хване вярно да ми сложи наркотици

# 65
  • София
Бордърлайн.

# 66
Аз съм имала подобен тип за гадже. Все мрънкащ, все жертва, все да го съжали някого. Два лева да има в джоба, за пред хората ще ги изкара двадесет.
Разделихме се след близо 3 годишна връзка. До там ми стигна търпението.

# 67
Да живееш с човек, който има такова поведение е много изморително. Точно на такива им казват "енергийни вампири". Сега си на 20 години и имаш енергията да го издържиш, но за няколко години така ще те измори, че няма да имаш сили и да го зарежеш. За мен най-изморителното е да не мога да се отпусна вкъщи, с най-близкия си човек. 

# 68
Като си тръгнеш очаквай да чуеш втория куплет на песента на страдалеца, че ще посегне на себе си. Имай предвид, че този тип изнудване е като секса - който много говори нищо особено не прави.
Пичът изглежда си вярва искрено, което значи че и на него не му е лесно. С тая патологична ревност си живее в един личен ад. Но това не зависи от теб (както и от него) и колкото и да се жертваш ти не можеш да му помогнеш.
Добре си решила.

# 69
А този мъж Ви е приятел,съпруг,познат...?
И чак пък психопат?Всеки си има характер.

Добре нека махна предположенията. Гадже е.

И какво му харесваш на това досадно пиещо алкохол и енергия мрънкало.

# 70
Не знам как да го категоризирам.

На 25 много мнозинството от мъжете не са още формирани характери, затова вероятно са тези люшкания. Моят живот на 25 беше доста по-фрустриращ от сега на 30 и курус -  бях доста по-социално незрял, доходите ми бяха много по-малко от сега, бях на най-долната кариерна стълбица, някои обществени промени ме накараха да изпадна в неведение какво да правя с живота си. Характеризирай го като мрънкалник и оплаквачка и не го мисли толкова.

Впрочем авторке, ти правиш точно това, от което негодуваш - оплакваш се и се жалваш на познати и непознати.

За говоренето - в този форум се възприема като универсалната панацея за отношения. Само че не действа във всички връзки - например в твоята - има парнтьори, които само чакат да започнат тези "изяснителни" разговори, само за да влошат нещата и да ти вменят цялата вина. С такива хора като твоя човек - минимален "изяснителен" диалог, ако все пак решиш да останеш. Не те е вързал за парното, предполагам Simple Smile

# 71
Тази тема ужасно преповтаря съвсем скоро започната подобна. Чак някои подробности ме навеждат на мисълта, че авторката си е направила друга регистрация, за да пише под друг ник.

# 72
По-добро качество се намира в умението да слушаш, не в говоренето.

# 73
Разликата е, че аз търся съвет и гледна точка, а той просто се жалва.
Тази тема ужасно преповтаря съвсем скоро започната подобна. Чак някои подробности ме навеждат на мисълта, че авторката си е направила друга регистрация, за да пише под друг ник.

Ами и аз намерих две подобни теми, който са много близки до моята история. Но това ми е единствения акаунт.

# 74

Впрочем авторке, ти правиш точно това, от което негодуваш - оплакваш се и се жалваш на познати и непознати.

Явно имат нещо общо, затова и седи с този.

Сега и прегледах и другите постове. Този наистина е малко психопат и манипулатор.
Че и лъжец.
И се чудя какво толкова му харесва.
Някой да ми каже,че ще ми сипе наркотих в сока, ще му забия един и сме дотук. Образно казано.

Да го е поканила, отказал и после приказвал, че го била зарязала.
Един хубав скандал за грозната лъжа и кой откъде е.
Не толерирам  лъжи. И такова поведение би ми показало що за мухльо съм си хванала и ще бягам с 200.

Авторката имала и друга тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1224593

Grinning

Общи условия

Активация на акаунт