Как бихте описали това поведение?

• 9 713
  • 136
  •   1
Отговори
# 75

Впрочем авторке, ти правиш точно това, от което негодуваш - оплакваш се и се жалваш на познати и непознати.

Явно имат нещо общо, затова и седи с този.

Сега и прегледах и другите постове. Този наистина е малко психопат и манипулатор.
Че и лъжец.
И се чудя какво толкова му харесва.
Някой да ми каже,че ще ми сипе наркотих в сока, ще му забия един и сме дотук. Образно казано.

Да го е поканила, отказал и после приказвал, че го била зарязала.
Един хубав скандал за грозната лъжа и кой откъде е.
Не толерирам  лъжи. И такова поведение би ми показало що за мухльо съм си хванала и ще бягам с 200.

Авторката имала и друга тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1224593

Grinning

Да още съм със същият хубавец 🙂

# 76
  • Шотландия
Прочети тази тема и бягай с 200, докато не те е смачкал психически, преди да се усетиш
https://m.bg-mamma.com/?topic=686117

# 77
Прочети тази тема и бягай с 200, докато не те е смачкал психически, преди да се усетиш
https://m.bg-mamma.com/?topic=686117

Благодаря 😊🌸

# 78
За съжаление очаквам да продължиш да си с него.
След няколко месеца ще чакаме третата тема.
Тъжно.
Но сама си си виновна.

# 79
За съжаление очаквам да продължиш да си с него.
След няколко месеца ще чакаме третата тема.
Тъжно.
Но сама си си виновна.

Ами не ще си тръгна това е ясно. Опитвам се да стоя малко по-горе в непукизма и да се абстрахирам от манипулации, сриване на авторитет и всичко останало което ми наговаря, за да може като си тръгна да не може да ми повлияе отново.

# 80
точната диагноза с какво ще ти помогне?
този просто не става и не си заслужава да търпиш всичко това, за да бъде в някое тесничко прозорче "страшно любвеобвилен"
Точно! Търпяла съм такъв с години, оправия няма. Най-добре е момичето да се спасява.

# 81
Бихме разкарали емоционалния паразит. Енергиен вампир и човек без идентичност, който обича ролички, игрички. Божке, колко изморително.

# 82
Бихме разкарали емоционалния паразит. Енергиен вампир и човек без идентичност, който обича ролички, игрички. Божке, колко изморително.

Точно, в началото може да е забавно и интересно, но като продължи, досада е много мека дума, че и за постоянно....От такива трябва да се спасява човек. Освен, ако не е достатъчно дебелокож, та да не се впечатлява. Имам позната с подобен тип мъж, живеят от сто години, но тя наистина пет пари не дава ревнува ли, простотии ли говори, заканва ли се нещо да прави, изобщо все едно малко дете, на което не е нужно да обръщаш толкова внимание на дивотийките му, най-често го иронизира и го обръща на смях. Не знам как, но търпят се. Simple Smile Аз, обаче, не мисля , че бих могла, като знам мен как ме дразни понякога поведението му, прекалено дразнещо ми е.

# 83
Какъв е този зор на 20 години да се обвързваш сериозно?
Я си гледай живота и го разкарай този неориентирания.
Хич не го слуша главата, но ти какво чакаш още, не знам?

# 84
  • Бургас
Във всяка връзка и единият търпи,и другият.Цветя,бонбони и розови очила- в началото на връзката,няколко месеца.И после обич,уважение и доста търпение.
Въпросът е кое и колко може да търпи човек.И доколко смята,че си струва да направи компромис.
Когато се сърдим нещо с моя приятел също го обръщам на майтап.Аз държа на него и той на мен,не са много нещата,заради които се караме.Не си викаме,никой от нас не желае викове,тихо и спокойно си разговаряме.Може би и от възрастта зависи.Когато е млад човек,е доста по-импулсивен.А може и просто да се чувстваме добре един с друг.Вярваме си,не се обсебваме,особено през тази карантина постоянно си давахме подкрепа,и двамата не работехме.

# 85
  • София
Мило момиче, тоя е много труден за издържане, клати се във всички посоки. Намери си някой, който " на ръце да те носи". Млада си имаш време, не го хаби.

# 86
То всеки съвет из тия теми е малко тояга на чужд гръб.
Ние не сме емоционално обвързани с героите и ни е лесно да кажем бий си камшика. Няма го триенето на разум vs желание, което е в 1во лице.
Ти търпиш, защото на 20 имаш търпение. Следващият няма да го търпиш отначало. По-следващият ще го отрежеш още като видиш симптомите и така. Дано не ти се налага де. Но си е всяко зло за добро.

# 87
То всеки съвет из тия теми е малко тояга на чужд гръб.
Ние не сме емоционално обвързани с героите и ни е лесно да кажем бий си камшика. Няма го триенето на разум vs желание, което е в 1во лице.
Ти търпиш, защото на 20 имаш търпение. Следващият няма да го търпиш отначало. По-следващият ще го отрежеш още като видиш симптомите и така. Дано не ти се налага де. Но си е всяко зло за добро.

Аз следващ не знам кога ще има. Това направо като травма ми остава. Откъде да знам следващия дали няма да е още по откачен.

# 88
  • Бургас
Не се притеснявай,бързо ще го разбереш следващия.Има и много приятни и добронамерени хора,от сърце ти пожелавам да срещнеш такъв човек и да се харесате взаимно.Не е нужно сега да насилваш нещата със срещи,ще им дойде времето.

# 89
Ще знаеш. Виж този как добре го преценяваш. Тук търсиш само кураж, не решение. Е, ако има следващ такъв вече няма да ти е изненада и шок, куража и решителността ще си ги имаш подобно на антитела срещу вредители.

Общи условия

Активация на акаунт