8.00-АМ, около 150-180мл.
11.30-плодово пюре с безглутенови бисквити или 2 лъжици АМ
15.00-зеленчуково пюре с 1/4 жълтък или месно пюре
18.30-каша
22.00- АМ 120-150мл.
АМ му давам, колкото иска, но той повече от това не изпива.
Хемоглобин 78 и куп други неща, които не разбирам...Толкова криво ми стана......
Хемоглобин 78 и куп други неща, които не разбирам...Толкова криво ми стана......

Много сладки бебета ,разгледах снимките . 
И аз да си покажа гарджето :
! Пробвайте, поне и това да сте опитали! И късмет! В най лошия случай като тръгнат на училище, ще им слагаме АМ или кърма за междучасието
, за да и набутам пюрето докато е с отворена уста. Много садистично, но искам да се научи да яде от лъжица. На мен това ми е целта, да я науча, не да я нахраня. Тя достатъчно суче и наддава за сега, за да се притеснявам за килограмите.
е от най-лакомите и въпреки всичко му трябваха 2 седмици да си "смуче" пюрето докато най-накрая се престраши с лъжицата. Това е към всички майки на "злояди" бебета. Пробвайте от шише по-редки пюрета или разредени с Ам/кърма и вижде - при нас така тръгна сега е неудържим. За тях всъщност новите неща са две- лъжица и някакви нови всусове, които нямат много общо с млякото и това явно ги плаши.
/. И още нещо - за да се усвоява желязото трябва да се приема фолиева киселина, което не знам как се случва всъщност бри бебетата
. Може би трябва да попрочетеш по случая - аз от бременността имам спомени, че трябваше да се ядат марули и салати, ама няма как да дадеш на Никола, та виж в какви други зеленчуци има повечко и давай. Иначе дори да ти изпишат желязо просто ще си фабрикувате по-странно оцветени изпражнения. Също давай месо - там желязото е по-малко от това в зеленяшите, но по-лесно се усвоява от организма. Ако минеш/минала си на Ам - НАН е обогатен с желязо и и бактерии за стомаха. Абе всъщност педито ще ти каже...
.Препоръчани теми