МАРТЕНСКО детенце сладко, гордостта на мама и на татко!

• 9 589
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кате, за доматения сок нямам идея... плодовете все още ги пасирам или минават през сокоизтисквачката, но според педито вече мога да и давам настъргани плодове- ябълка или намачкани- прим. банан.

# 196

Зоуи, след всеки пореден пост, които чета от теб все повече искам да те питам - ти сигурна ли си, че не сте от мартенчетата 2005?  Joy
Изправя се сам, седи, пълзейки обикаля апартамента, храни се сам с лъжица, а сега яде и на масата с вас   #Crazy.
Разбира се,че яде на масата с нас,че къде другаде newsm78,имаме си столче,което се прикрепя към масата и така.Ама вие май вече ме взехте на бъзик,доколкото си спомням заедно си бременяхме. LaughingТя мойта кърма сигурно е дизел. Joy Освен да се преместя при януарчетата,че гледам с тях май заедно се развиваме.Май най-добре ще бъде да си мълча по повод развитието на детето ми. smile3505Целувам ви.  love001

# 197
  • София
Я по-добре си стой при нас, много добре се развива бебчо! Аз лично му се кефя, както казах Симона още не може да се обръща от корем по гръб... пък нали трябва да ни е весело, Герчо едва ли е казала нещо защото е искала да те обиди. То е ясно, че не може всички деца да се развиват еднакво.

# 198
Здравейте!
Да се похваля. Кристина днес на обяд успя да изяде към 80мл пюре от картоф+моркови и ориз. Не знам това на колко грама се равнява (нали на бурканчетата са посочени грамовете), ама още не е повърнала (да чукам на дърво).  Давах й и да суче след това, така че явно е хапнала добре. Но тоя номер с лъжицата май хич не го обича. Все още не знам как ще заместя цяло хранене, но явно има напредък. А тази сутрин си изяде почти цяло плодово пюре (от малките на хип). Дано да успеем, че не знам до кога ще я караме на кърма  newsm78

# 199
  • София
Здрасти и от нас, мамчета   bouquet
Много ви се радвам на постингите -разсмивате ме от сърце Simple Smile))
Нашата мома също се вътроли сама, ама и е много любимо мама да помага, спи все по-малко - зъби няма, пълзене- няма, само въртене на дупе и размахване на ръце и крака като вятърна мелница  hahaha
Аз още не я слагам да сяда- само, когато я гушна.
Вече станах като ластик и да ви призная- много се изморявам да пътувам непрекъснато и възнамерявам скоро да си я прибера, защото много ми липсва. Другото, което много ме притеснява е, че свекърва ми нещо не е добре, оперирана е от рак и май нещо не се развиват добре нещата, а тя е прекрасен и много всеотдаен човек- /хич не прилича на свекърва/ и ако новините не са добри много ще ми стане болно, успях да я обикна, не без нейна помощ.
Това е от нас- целувки   bouquet

# 200
 zoui, не се сърди! Всички се радваме на постиженията на децата. Само се шегуваме помежду си.
 Моя Дани също се опитва успешно да пълзи. Дотътря се сам до това до което го интересува. Клатушка се, влачи се по корем и драпа с крака. Много е смешен. От два дни го запознавам с гърнето. много му харесва да седи там. Голям смях настава. Свърши си работата в него вече три пъти. 

# 201
Ger4o, аз съм взела на Калоян един биберон на  Camera, целият е силиконов, а дръжката е гризалка. Той много му се радва. 2 лв. струваше с кутийка.

Калоян онзи ден ме гръмна! Изправил се сам на 2 крака, хванал се за стелажа и си рови в плика с памперсите и дрехите !!! още не може да седи, ама се изправя!
8 килца е и Памперс 4 са му малко малки. някой минал ли е на 4+ ?

вижте го какви ги върши:

http://snimka.bg/album.php?album_id=60676&photo=5

# 202
Привет! Grinning
За статистиката на Герчо:Яна е захранена на 4 месеца,до тогава е кърмена,след това сме на АМ/+зеленчук,плод/,хемоглобинът й е 115,месо дадох едва вчера/пиле/,още НЕ съм въвела сирене и глутен.
Седи горе-долу стабилно,още не пълзи но се опитва:),нямаме зъби...но за сметка на това си имаме обилно количество лиги. Joy
Все още се чудя да й дам ли сурови нектарини newsm78,за сега нямаме проявена алергия към нищо...

# 203
  • Sofia
Ger4o, аз дано не бъркам, но имам чувство, че съм чела в някой твой постинг, че на 06/09 имаш рожден ден, ако е така:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си много щастлива и обичана!

Ако нещо бъркам, sorry  Embarassed

# 204
  • София
Да,да, на 6-ти е!Аз влязох в старата темичка да проверя. Wink
Честит Рожден Ден,Розичка!Много щастие и късмет ти желая!   

# 205
 newsm59Ger4o! Пожелавам ти да си най-обичаната жена и майка на света! И много да те слушат твоите мъже! Tada

# 206

Да,да, на 6-ти е!Аз влязох в старата темичка да проверя. Wink
Честит Рожден Ден,Розичка!Много щастие и късмет ти желая!   
Значи и от мен ЧРД  smile3525
nbirthday

# 207
Днес буквално излях пюрето в устата на Али с един голям капкомер (http://www.family-bg.com/catalog/prX_1428.htm?osCsid=3a4d2e275f6 … 57e6eab03c05e89f0 от този комплект), защото ми омръзна. Реших да я оставя да почине~седмица и пак да опитам. Не знам вие на какво мнение сте, но аз нямам нерви и целият шезлонг е в пюре, да не говорим за нея....

# 208
Герчо бьди здрава и много обичана.

И сега може би е момента да ти се подмажа и да ти кажа,че много ми харесва начина ти на мислене Wink

# 209
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО УСПЕХИ ВЪВ ВСЯКО ТВОЕ НА4ИНАНИЕ! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт