МАРТЕНСКО детенце сладко, гордостта на мама и на татко!

• 9 571
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
Герчо бьди здрава и много обичана.

И сега може би е момента да ти се подмажа и да ти кажа,че много ми харесва начина ти на мислене Wink

smile3521 smile3525 newsm59 i ot men

# 211
  • Варна
 smile3525Честит рожден ден, Ger4o! smile3525 baloni

# 212
Честит рожден ден Герчо, много здраве, щастие и хубави емоции от мен  bouquet

# 213
Герчо,
И аз да се разпиша днес на патерици с поздравленията!
А и доколкото си спомням ти от вчера имаш двоен празник - Иван ти е вече християнче, нали?
ДА сте живи и здрави и двамата и все повече поводи за празнуване!

# 214
Герчо,
И аз да се разпиша днес на патерици с поздравленията!
А и доколкото си спомням ти от вчера имаш двоен празник - Иван ти е вече християнче, нали?
ДА сте живи и здрави и двамата и все повече поводи за празнуване!

Hug Честит Рожден Ден! Да сте живи и здрави, и нека твоите желания са моите пожелания!  Hug

# 215
  • София
И-и-и, Герчо, честит празник  Hug Hug Hug
Много щастие и радост от мен, мила   bouquet

# 216
 Нещо от 2-3 дни, Али все стиска устенца и премлясква. Като че ли си чеше венците  newsm78 Мами на бебета със зъбчета, при вас как беше преди да се покаже първото?

# 217
  • София
Честит Рожден Ден, Герчо! Да си жива и здрава и все така неповторима и истинска! Hug  bouquet  bouquet

Днес Гоги става на половин годинка - черпим с голямо удоволствие всички по пастичка  cook !

Честито и да са живи и здрави  и  Бобчо, Алекс, Криси, Калоян и Рои!  Hug Hug  bouquet  bdbaloni

За протокола - ние се обръщаме, още не можем да пълзиме но викаме - дай, дай дааааааай , и сме на 4 хранения. Нощем не ядем ама се буди на всеки час за вода и аз вече незнам на кой свят съм  smile3511 и като капак другата седмица баткото ни тръгва на училище.
Аз не пиша много активно но за сметка на това редовно ви чета и много, много си ви обичам. Hug
Хубав ден ! Hug

# 218
Ето и нагледно, но не си личи много какво прави

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 15:45 от neli_iv

# 219
 Аз пак пропуснах, Sad Sad Sad Герчо, ЧРД на патерици Grinning Grinning Grinning! Да си ни жива и здрава, талисмана на колектива!!!

# 220
  • In the jungle out there..
Честит юбилей на Герчо!!! Бъди здрава и силна и все така забавна!!!  bouquet

Мамчета, малкият Ники е с желязодефицитна анемия Cry Днес ходихме на изследвания в Детска онко-хематологична клиника в ИСУЛ. Аз се надявах резултатите да са грешни, но се оказаха още по-лоши...хемоглобин 75, серумно желязо 2,6. Бебчо доста плака, че го боцкаха във вената и то тъкмо беше заспал Confused Много се изтормози горкото, а и в тази жега....Сега спи като заклан вече от 2 часа....Ще пием Малтофер и след 3 седмици сме на контролни изследвания.

Толкова от нас. Хубав ден!

# 221
Станахме на половин годинка Simple Smile Честито и на другите рожденици...

Трябва да даваме и ние кръв и урина. Дано да са добри резултатите.  Praynig Днес бяхме и на консултация. Споделих със сестрата проблемите с яденето ни (докторката беше болна и я нямаше). Тя каза, че щяла да свикне постепено. Е, викам си, до кога да я чакам да свикне. За 1 месец щом не можа.... Явно с лъжицата се засища по-бавничко и няма търпение... Оф, не знам, ще видим какво ще правим. Ама в чудо съм се видяла направо.  #Crazy

Успокоявам се, че не съм единствената и че има с кой да споделя и да ме разбере.... За което благодаря Simple Smile

# 222
Честито на Герчо!  bouquet

За отчета- Мария-7кг. 66см.  София 7кг. 65см.

Снощи в 8.20ч станах вуйна на бебе Габриела 3450г. 51см. Мама и бебчо са добре Heart Eyes

В събота заминаваме за София и ще сме там 2 седмици,ако организирате среща свиркайте да дойдем.

# 223
Привет,майчета,
Герчо,миличка,честит рожден ден на патерица!  bouquetЖелая ти всичко най-хубаво,само положителни емоции и много,много щастие на теб и на цялото ти семейство!И нека всяко твое желание се пръврърне в реалност!!!

Ази, мила, напълно те разбирам!Баба ми почина от рак преди по-малко от 2 седмици след опрерация и адските мъки.Това ,което мога да те посъветвам е да преминете изцяло на хомеопатия и да приема само преснио изцедени фрешове,това знам от опит.На най-добрия ми приятел майка му почина преди по-малко от година и при диагноза месец живот по този начин изкара 6 повече,а друго моя позната години вече е така-без лъче и химиотерапии.АКо искаш пиши ми на лични да ти разкажа и да ти дам координати.

Казала, много ми е мъчно за Ники, но вярвам ,че всичко ще си се нормализира и ще видиш колко бързо ще мине всичко-пиене на лекарства и т.н.

Иначе ние също сме на 4 хранения повече от месец вече.Между яденетата давам фрешче и няма проблеми.
Последните няколко дни Тино е много кисел и го отдавам на зъбки,защото и адски се лигави.
Много му се радвам като го сложа в проходилката,вече сам си се движи на малки разстояние само на пръсти,не го оставям да стъпи на цяло стъпало,но...само на заден ход и е много смешен!Оставям го за 10 мин сам да ходи ,после вдигам нивото и крачетата са му във въздуха,за да не ги натоварва,защото му е раничко още.
Утре ще ходим на изследвания и ние -та стискайте палци всичко да му е наред на малкия ми мъж.

Не мога да не ви се похваля,че си имам нова количка,за която направо си мечтаех в последно време.  Ето я   . Донесоха ми я от Америка и нямам търпение да я тествам с бебче.Супер лека и удобна е, само дето не е толкова компактна за в кола,но ще го преживея някак си...

Целувки

# 224
Калаза, много мъчно ми стана за бебе Ники, как се обяснява тази анемия, нали си е кърмено бебчето, наследствена ли е що ли? И с този прием на Малтофер ще се оправи ли или трябва по-продължително лечение?

Общи условия

Активация на акаунт