Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ - споделяне на опит и знания - 39-а тема

• 45 872
  • 807
  •   1
Отговори
# 795
# 796
Може ли препоръки за София за хомеопат , който да се справи с полип в матката.
Някой с положителни резултати?
Аз опитах и не стана. Махайте го. Не е тежка манипулация. 1 година пробвах с хомеопатия и хубаво че не беше злокачествен

# 797
Аз също и не стана.

# 798
Здравейте!
Искам да попитам - има ли някои от вас, който е успял да излекува дерматит, колко време ви отне и какво пиехте... защото аз вече съм тоталко отчаяна.
Аз, доколкото чета, дерматита е някакво конкретно заболяване. А все си мислех, че е общо понятие за някакъв кожен обрив, неуточнен. Та, изхождайки от моето разбиране за дерматит, детето ми имаше. И стигнах до хомеопатията, бях опитала при много доктори, които изписваха едно и също - кортикостероиди. Никой не направи изследване /дори не знам възможно ли е да се намери причината/. Та единственото, което ми остана е да опитам с хомеопатията.  И тя помогна. Все още ме е страх, да не се върне отново. Предният път 6 мес. след хомеопатията се върна. Хомеопата промени схемата и сега отново минават 6 мес. Та ще видим.

# 799
Аз смея да заявя,че се излекувах от жесток 10год.дерматит,алергия и всякакви кожни неприятни гадории...Помогна ми класическа и Боарон хомеопатия,всякакви природни лекове и дълги плодо и гладолечения.
.  Здравейте. Може ли да кажете при кой хомеопат се лекувахте.

# 800
  • Sofia
Ходих при Гочо Гочев и д-р Атанас Михайлов.
Не бих казала,че с тяхното лечение се излекувах.Да,имаше леко подобрение,но не и пълно лечение.Ходих и при Петко от аптеки Хера,не знам дали още практикува.
При кой ли не ходех…щом чуех за някой ,веднага пробвах лечението.

# 801
  • София
Ходих при Гочо Гочев и д-р Атанас Михайлов.
Не бих казала,че с тяхното лечение се излекувах.Да,имаше леко подобрение,но не и пълно лечение.Ходих и при Петко от аптеки Хера,не знам дали още практикува.
При кой ли не ходех…щом чуех за някой ,веднага пробвах лечението.

Това не са класически хомеопати.

# 802
  • Sofia
Гочо Гочев ми даваше разтвори в шишенца.

# 803
  • Русе
Гочо Гочев ми даваше разтвори в шишенца.
И аз съм ходила за кожен проблем при хомеопат, който се самоопределя като класически. Даваше ми "разтвори в шишенца" е много точно казано, защото тя сама ги правеше в една дървена кутия/уред само от дестилирана вода и спирт, но приемите им бяха в разрез с класическата хомеопатия и ефект от лечението нямаше.

# 804
  • Sofia
Преди 23год.бях при него.
До тогава не бях чувала/чела за хомеопатия 🙄
Препоръча ми го близка,която го познаваше отдавна и беше излекувала нещо с неговите методи.
Ползваше и радиестезия.
Цяла стена имаше с дипломи в рамки 🤔
След време прочетох не много добри отзиви за него...
Сега при някакъв проблем ползвам Боарон и съм доволна.

# 805
Боарон е търговска марка за хомеопатични продукти в ниски потенции. Но те стават лекарства, когато са предписани като такива. Всички понякога ги ползваме. Когато е необходимо съответното в течна форма и с определена доза.

# 806
  • Бургас
Повечето хомеопати ползват препаратите на Боарон, защото в България се внасят предимно те. Важното е начина на приемане, а не марката.

# 807
Моят хомеопат ни изписва Боарон, винаги в разтвор.

Общи условия

Активация на акаунт