Нещо не успявам да пиша напоследък, чета предимно.
Честита радост на Радостчето! Прекрасно име носи Невена, наше приятелско дете се казва така и все на хубави хора ми навява асоциации. Да е здрава и усмихната!
Аз винаги гледам с възхита на майките с породени...та даже и разлика 2-3 г. Все си мисля, че аз не бих издържала напрежението, хаха...
Пожелавам на болните бързо оздравяване...никак не искам да идва зимния сезон....
Аз още се моткам с морбили ваксината, може би още 10 дни и ако сме здрави, ще я сложим, че септември каките тръгват на уч. и няма да е удачно.
Като ви чета за сукането, нашата и тя ми подарява 2-3 нощи в месеца и през останалото време си цока нощем. Денем поне мааалко разреди и цока само за заспиване или ако е жадна. Преди пиеше повече вода, напоследък намали, но си пишка.
Имаме успех с гърнето, когато я сложа, защото не успявам да съм редовна....понякога махам памперса и веднага започва да пишка права, не ме изчаква да я сложа....ще се учим.
Денем си е все така непоспалива, прави опити понякога да мине на един сън, но после пак връща втора дрямка...най- тъпо е като заспи след 18-19, после може и до 00 да откара.
Все още не казва нищо, само НЕ, но го казва с тон...кара се....инатливичка е, тръшка се, не си дава играчките, а се сърди ако иска да си вземе нещо на друго дете...пълен комплект маймунджулъци...
Взех и обущета на Зизуу на намаление и са чудесна придобивка , даже имах още -10% за многодетни...та вече щъкаме и навън. Трудно ми е да намеря подходящо място за игра, хем да няма струпване на мами с деца, хем да не е супер мръсно и най-вече да няма пързалки за големи или пясъчник...само там ходи....Навремето каките ги изгледахме в двора на университета срещу нас, пускаха свободно, като малък парк с пейки, липи и кестени , тихо и уютно. Сега с Ковид ограничиха достъпа и ни връщат на входа....
Ще ви помоля да си снимате книжките, които вашите дечковци харесват. Вече обръща повече внимание, даже се захласна по Барбароните и искам да взема още 1-2 нови, но ми е интересно да видя какво най-много харесват вашите.
Аз успях да махна дневното кърмене за заспиване може би вече две седмици и повече. Последните вечери започна да отказва сам и вечерното кърмене и да си търси направо бибата. Но през нощта буди поне 1-2 пъти. Някои ми казват, че ако спра да му давам да суче през нощта щял да спре да се буди. Но не виждам как да стане да реве нощем, все пак баща му и съседите искат да спят
за играчките- не настоявайте да си ги дават, не е ок ако не искат. Мъжът ми написа статия по въпроса (той е психолог), ако на някого му е интересно мога да пусна линк