Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Медиум за връзка със загубен родител

 • 2 561
 • 13
 •   1
Отговори
 • Мнения: 2
Здравейте,
Може би някои от вас вече са изпитвали тази загуба (не го пожелавам на никой!), за мен е много болезнена. Не знам дали това е решение и още по-малко дали ще ми донесе някакво удовлетворение, но все пак бих искала да ви попитам дали сте се опитвали да се свързвате с починали близки посредством медиум и дали познавате такива медиатори?
Благодаря предварително за помощта.

# 1
 • София
 • Мнения: 838
Здравей! Позната ми е много тази загуба, на 12 години загубих баща си... не съм се свързвалас  медиуми, но някак усещах, че е до мен, че ме пази, че ми отдава подкрепата. Винаги го нося в сърцето си, с времето болката стана много по-силна, липсата също много се усеща. Идва в сънищата ми, говорим си... знам, усещам, че винаги е до мен.

Гледала съм за медиума от Лонг Айлънд - Тереза ​​Капуто и ми се виждат много искрени и истински нещата. Доколкото знам, тя е призната.

Ако.. искаш да направиш нещо подобно, ти препоръчвам много да внимаваш и какво ще чуеш, защото може да е нож с две остриета, знаеш, че има хора, които са готови да печелят от болката и загубата на другите. Това е нещо много фино и деликатно.

Късмет и винаги имай едно наум!

# 2
 • Бургас
 • Мнения: 3 011
когото почина майка ми, ходих при една такава жена, уж медиум,  оказа се пълна измамница, нищо конкретно, доказващо връзка с починалия, не можа да каже, после една колежка ми сподели, че и тя ходила  и се оказа, че същите общи приказки й ги наговорила и на нея, та  ми мина меракът да хвърлам пари на вятъра
относно американското предаване - няколко пъти съм гледала, доста общи неща, казва на хората това, което искат да чуят - че починалият не страдал, че ги обичал, че искал да продължат напред... нито един път не каза нещо конкретно, за да е 100% сигурна връзката с отвъдното, за мен по-скоро усеща това, което клиентите си мислят и така уцелва нещо

# 3
 • Мнения: 326
Чувал съм, че Милка от село Караисен може да се свързва с душите на починалите. Също е препоръчително да се прави до 40-я ден, защото после душата си има път, който си върви и ако някой се опитва да я вика може да и спре пътя и да я обърка.
Въпросната Милка, знам че може да се свързва, защото моя позната е ходила по такава причина и беше останала доволна, но не знам, колко са и чисти намеренията на тази жена, както и дали служи на светлината.

# 4
 • Мнения: 411
Имаше една жена от района на Луковит (сега не знам изобщо какво става с нея ), мои близки са ходили при нея да се свържат с починал, казваха ми че изпада в транс и говори с напълно различен глас, била им казала верни неща според тях...мен също ме водиха при нея за нещо малко (леене на куршум), доколкото си спомням тя не се рекламираше никъде, за малки неща взимаше каквото оставим ние (по наша преценка).
Мисля че и тя казваше че до 40 ден трябва

# 5
 • Мнения: 1 467
Какво очаквате да чуете от този медиум? Нали носите починалия в сърцето си? Не си обърквайте главата с подобни неща.Ако намирате утеха,отидете на гробо или в църква и си говорете с починалия.

# 6
 • Мнения: 2
Благодаря ви,
Истината е, че не мога да се преборя със загубата и не знам как.
Всеки ден плача и спомени се връщат към мен
Вие как се справяте?..

# 7
 • Мнения: 411
По принцип ние българите тежко изживяваме загубата на близък и най-ефективното лечение на болката си остава времето. Аз лично при много тежки ситуации се опитвам да се върна към най-любимите си и лични неща, които си остават базови и скрити дълбоко под повърхността - примерно някаква дейност или книга която може да ме ,,рестартира" един вид. Избягвам срещите с други близки и роднини и се старая да си спомням хубави неща за починалите.

# 8
 • София
 • Мнения: 838
Благодаря ви,
Истината е, че не мога да се преборя със загубата и не знам как.
Всеки ден плача и спомени се връщат към мен
Вие как се справяте?..
Аз говоря за това, рева си, изливам си емоциите, гледам снимки, усмихвам се на красивите спомени. С времето.. болката не избледнява, някак си.. казваш си, животът продължава. Разбира се, този човек ти липсва, всеки ден е в мислите ти, усещаш, че е до теб. Аз през годините съм изгубила много, много близки хора и е наистина болезнено и винаги съм го изживявала като започнем с баби, дядовци, баща ми... отделно близки роднини, просто болката няма как да изчезне, няма как да се опише като емоция..но за съжаление се случва. При едни по-рано, при други.. когато е писано и винаги боли, всяко едно сбогуване боли.

Повтарям си, че любимият за мен човек, който съм изгубила не би искал да скърбя толкова за загубата му, че да пропусна моментите, които предстоят. Той е винаги в сърцето и там ще бъде, никой и нищо няма да го отнеме спомените за него и любовта към него.

Кураж!

# 9
 • Мнения: 369
Мисля, че Ирена Чинтова има такива способности. Телефонът й е в темата за ясновидците.

# 10
 • Мнения: 28
Може да опиташ с регресия и ако е сполучлива, ти директно ще комуникираш с тази душа. Говоря от личен опит.

# 11
 • Мнения: 23
Може да опиташ с регресия и ако е сполучлива, ти директно ще комуникираш с тази душа. Говоря от личен опит.

Едно време си спомням позната ходеше на психиатър/психотерапевт, който и помагаше за регресия, но това се получаваше след много месеци тренировка. Но идеята не беше общуване с души на починали хора, а да се реши някакъв проблем.

# 12
 • Мнения: 28
Аз водя регресии и имам случай, в който се свързахме с душа на наша наскоро починала приятелка. Та от там знам, че е възможно.
Ако дамата не е решила проблема си и иска да опита ще й направя регресия (без изобщо да става дума за някакво заплащане). Нека ми пише на лично. Баба ми е починала много млада, малко след като съм се родил. Майка ми е била на около 20, а леля ми юноша. Не е можела да преодолее мъката, мн е плакала. Бабата на една нейна съученичка, която живеела в някакво село комуникирала с духове чрез писане. Леля ми отишла при нея. И в това, което е написала жената на листа хартия очудващото било обръщението - специфично галено име, което само баба ми е използвала към леля ми. И й е казал, да  не тъжи, че е добре. Че нейната мъка е като река и й пречи спокойно да отиде в Отвъдното. След тази случка леля ми се успокоила и по-лесно продължила напред. За това понякога нещо такова може наистина да помогне.

# 13
 • Мнения: 1
За Милка мога да говоря от личен опит. Отначало тръгнах на майтап като придружител, но там така и имаше свободен час, защото е със записване и пиеш кафе в една приемна, а хората закъсняваха. Та влезах и аз. Приветлива дама, вика ми - бе ти за какво идваш - работата ти е наред, здрав си. По едно време вика - дядо ти е тук, казал й да ми предаде че виждал баща ми да се държи за сърцето, да ходел да се прегледа. Баща ми е здрав като бик, едвам го навихме да отиде на лекар и се оказа много висока горна граница и аритмия. После ми вика, бе преди архангелова задушница трябва да осветиш там където живееш, че стават инциденти там, а не те виждам къде живееш нещо ти крие жилището от мен. Ходи освети защото виждам един мъртвец дето се върти там, да си го прибере свети Петър. Предишният път беше казал на мои роднини, че не ме виджда къде живея сигурно съм много на далече. Е тук тя позна без да съм я согистирал, знаех че до къщат един е заклал родителите си преди много години, и в тази област наистина се случваха много инциденти с травми. Та прикадих както тя каза и четох молитви и наистина от тогава няма там проблеми вече втора година, а преди това все кървави инциденти имаше. Сподели ми и лични неща, които си мислех и ме вълнуваха във времето, че ще се случат и така и стана. Та казах й че скоро пак ще дойда, да й кажа дали нещата дето ми наговори, а тя ми каза - знам че ще се върнеше, но не по рано от една година ела. Като й покжеш снимката на някой човек може да ти каже доста за него, така й показах снимки на няколко човека и ме изненада с един, дето го мислех за приятел, а от него основно са ми идвали проблемите, саответно разделихме се и с времето се разбра какви ги е вършел. Та така и все се каня да я навестя отново, дето се вика дори за по едно кафе.

Общи условия

Активация на акаунт