СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 87 707
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Браво бе, цял ден явно правите тестове! 😁 Нещо за ваканция да сте чували?
Нас пък яко ни наваля в планината. После спря, та се сушихме на слънце. Въобще беше едно такова щуро. 😊

# 1 906
  • София
С набора се бяхме засилили да ходим на кино на игралната версия на Мулан. Само дето се оказа, че явно заради короната са изместили премиерата от март за август...
В следствие цял ден се мотаме като мухи без глави из къщи.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 19:39 от green_dawn

# 1 907
  • София
Хора, нито тестове ме вълнуват, нито нива на езици 😂, искам само почивка и броя дните до Созопол, а те са по - малко от пръстите на едната ми ръка. Единствено спрягам в главата си глагола мотам се и нищо друго, и работата не ми спори.

ston, честно да ти кажа, четох за твоята малка мечта, синът ти да дойде в НПМГ. Лично аз бихте подкрепила на 200%. Но нагласата на нашето семейство е различна от тази на масата хора в България. Ние се релокираме много. Отделно една от моите много добри приятелки е завършила ЕГ в друг град, заедно с брат си и през това време майката е живяла с тях, за да ги гледа. Трябва да отбележим обаче, че тя не работи, а бащата е зъболекар, т.е. финансово е решен проблема.

# 1 908
  • Пловдив
Предишни години по това време излизаше проект на ваканциите, а в края на август вече пускаха официалния график. Вчера мернах някъде, че другата седмица ще го качат за обсъждане.

# 1 909
Изчистих, сто пъти напръсках дръжките на вратите със спирт, минах с белина. Накарах дребното да решава задачи, а голямото да прави тест по английски:grinning:. Баща им каза да ходя пак някъде по планините, че ще деформирам децата и ще вмириша къщата на болница.

# 1 910
Аманда, идвам да те взема и тръгваме към Родопите!

# 1 911
  • София
Само искам да отбележа, че днес си кръстосахме малко маршрута с колоездачите от Витоша 100, и аз толкова много високоинтелигентни и симпатични хора накуп скоро не съм виждала. Много съм впечатлена. 😊

# 1 912
Ред, усещам те заредена!
Аз в последно време срещам изключителни интелигентни млади хора и доста избръмчали в зряла възраст.
Днес ми звъни съсед по имот и ми казва, че трябва да се видим, защото имало д а обсъдим нещо. Казвам, добре, дай ми идея поне , за какво става въпрос, а той: “ Не може, телефоните с е подслушват, мафията дебне отвсякъде!”
Предлагам да се срещнем пред имота, на публично място е- пак не може, следи го мафията!...

# 1 913
Бисе, аз толкова изперкали не съм срещала. Доста луди има около мен, но друг тип лудост ги тресе.
Аз днес цял ден карах колело и понеже тръгнах рано и къщата остана неизчистена. Наборът не пожела да се включи в карането, защото този от приятелите му, който можеше да дойде с нас, отсъства от града. Скучно му е сам с пенсиите. 😀

# 1 914
Ston, то вярно, че всеки луд с номера си, но тези около мен са с цяла програма. Този мой съсед, накрая ме пита , дали знам еди коя си песен на Емил Димитров, нали плевенчанин бил...Оф...
И Моника не ще да идва никъде с нас. Скучно ѝ е.

# 1 915
# 1 916
  • София
Заглавието на статията е малко манипулативно. Нищо, което да възпитава бъдещ работохолизъм не виждам изброено в статията аз.
При всички случаи това е една концептуално различна от европейската култура. Имам изключително подробна и напълно припокриваща се информация за живота и образованието там от 2 броя живели/живеещи в Япония семейства.
Общо взето много достойно място, с приоритет на обществения над индивидуалния интерес, но или го харесваш, или не. Мисля, че няма средно положение.

# 1 917
Навремето си пишех с едно момиче от Япония, периода 8-11 клас. Тя разказваше доста за училището си. Всичко ми беше любопитно, защото се различаваше доста от моя делник. Пишех си и с едно момиче от Германия, от градче близо до Щутгарт. После ме беше яд, че сл д години кореспонденция и споделяне на тийн грижи, в един момент загубихме връзка.

# 1 918
Във форума имаше тема за Япония- беше много интересна, но замря.
Много, много различно е всичко, несравнимо с европейския  начин на живот , а според мен и трудно приложимо, поради огромните културни различия.
Япония не е за мен, но пък харесвам латиноамериканските страни като култура, въпреки беднотията там. По- лесно бих се интегрирала там, отколкото в азиатска страна.

# 1 919
  • София
Биси, ние на тези години само на някое южно място можем да се интегрираме. 😁
Мой близък, относително известен цигулар, беше пощурял от щастие в Южна Корея. В метрото задължително имало класическа музика като фон.

Общи условия

Активация на акаунт