СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 256
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Не, че нещо ама това с класирането си е жив съдизъм.

# 241
  • София
Тези неща не стават ли по принцип с кеш, не с писма? Говоря за елитните гимназии. И в случай, че не си министър, разбира се.

# 242
  • София
Тези неща не стават ли по принцип с кеш, не с писма? Говоря за елитните гимназии. И в случай, че не си министър, разбира се.
Е ,явно официалното е с писма.

# 243
  • у дома...
Че те това децата го научават рано време. Зависи и от семейната среда - тате дава едни двайсе лева на КАТ-аджията, мама споделя с роднини как са успели да излъжат системата за детските градини. Учителките и лелките в градината обгрижват детето, щото мама и тате правят подаръчета за всеки повод. Примерите са безброй...

# 244
  • София
Стискам ви палци момичета!
Ама че напрежение ви създават....
Пишете после кой къде се е позиционирал.
Толкова суперлативи прочетох за 133 и ФЕГ....на нас това ни бяха желанията преди 31во, но след първо класиране, девойката рече и отсече, испански ще е ...
Малко ми е мъчно, че избутах 22ро надолу в желанията, само заради пустото пътуване...но си познавам детето, бавничка е, трябва и време да се събуди...не става в 5-6ч. зимата да скача от леглото...
Хайде бързо да ви класират и да сте спокойни!

# 245
Че те това децата го научават рано време. Зависи и от семейната среда - тате дава едни двайсе лева на КАТ-аджията, мама споделя с роднини как са успели да излъжат системата за детските градини. Учителките и лелките в градината обгрижват детето, щото мама и тате правят подаръчета за всеки повод. Примерите са безброй...

Тъжно е....и докато нещата се случват по този начин си мисля, че няма да се оправим. Борейки са за всяка стотна или точка, докато някой, някъде вече се е наредил се надсмива....Sad

# 246
  • София
Аз не издържах на напрежението и се обадих в НПМГ. Казаха, че класирането е излязло в 8, наборът е приет и ме чакат с документите. Отивам да му кажа, той още спи.

# 247
  • у дома...

Тъжно е....и докато нещата се случват по този начин си мисля, че няма да се оправим. Борейки са за всяка стотна или точка, докато някой, някъде вече се е наредил се надсмива....Sad
На последният смеещ се му е най-забавно...

# 248
  • София
Аз не издържах на напрежението и се обадих в НПМГ. Казаха, че класирането е излязло в 8, наборът е приет и ме чакат с документите. Отивам да му кажа, той още спи.

Е, добре де, на какво прилича това нещо? Какво правят 3 часа освен, че очевидно се гаврят с нас.
Успех на детето Ви!

# 249
За някои са с кеш, а за други без. Зависи кой си. Писмото е някакво формално основание. А кеша е подсъдим, но всички знаем, че го има. Моя приятелка премести детето си от 35-то в немската с кеш, но чрез познати достигна до лицето, на което се дават парите и което върши услугата. Директорката на НЕГ нямаше нищо общо. Тя беше длъжна да запише детето на база писмо от министерството.

# 250
Ох, те в Щатите си плащат за Ivy League, вие тука за нашите измислени гимназийки и рушветаджийчета.

Трудът и успехите на знаещите и можещите винаги ще има стойност.

# 251
  • Пловдив
Дано скоро пуснат класирането! Успех на всички чакащи!

# 252
  • Отвъд алеята зад шкафа

Честито! Коя специалност?

# 253
И аз имам познат, преместил детето си от 35-то в 73-то с дебели връзки. Даже се похвали.

# 254

Е, добре де, на какво прилича това нещо? Какво правят 3 часа освен, че очевидно се гаврят с нас.
Успех на детето Ви!
Освен всички родители да подпали телефоните на съответните училища?!

Общи условия

Активация на акаунт