СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 87 567
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 75
Сега сме по-малко цъкащите спрямо първото класиране

# 76
Представям си го като по американските филми как палача чака обаждането да екзекутират осъдения на смърт 🤪

# 77
  • София
Добро утро,
много пишете, чукча писател, а не читател Flushed

# 78
  • София
Късмет и от мен на всички деца и майки! Simple Smile

# 79
Е, много се бавят, това вече е прекалено, коремът ме заболя от чакане🙄🙄🙄

# 80
  • София, Дружба 2
Успех на всички!

# 81
Успех на всички чакащи!

# 82
  • София
За момент изпаднах в ужасТ! Викам си, нещо не съм направила както трябва и за това нямам активен бутон „класиране“.
Успех!

# 83
  • Варна
Късмет и успех на децата!  
sunny_shine, аз пък точно обратното щях да пиша-  че децата почти винаги се развиват  в приблизително едно и също направление с родителите, защото уменията и способностите са наследствени. Особено, когато и двамата възрастни в семейството са със сходни професии. Наблюдавам децата на колегите- ами как пък едно не е в математическа гимназия...или техникум

О, божа работа е това. Да, има ги т.н. наследствени професии, но там причината обикновено е друга, не е наследени способности.

И двамата в къщи сме СМГ възпитаници, ИТ бранш, отрочето ни интерес, ни природни заложби показа...
И ние сме учили в МГ, аз лично винаги много съм обичала математиката, но се намерихме в медицински университет. Наследниците не показват нито грам данни по математика, нито страдт към природните науки, за голяма мъка на баща им. Трети номер, в момента на 6, е единствената му надежда за възпитаник на МГ.
Много късмет на всички!

# 84
  • София
Май ще ни пилят нервите днес...

# 85
Значи тия от МОН ако бяха сложили PPC (Pay-per-click) на сайта си щяха да изкарат една камара пари Joy

# 86
.... и класирането да излезе в 17.29 Simple Smile

# 87
  • София
Хаха!
То и бг мама можеха, аз рифрешвам тук.😁

# 88
.... и класирането да излезе в 17.29 Simple Smile
Пепел ти на езика!

# 89
  • о`майна лунна нощ е
Нямам толкова `апчета да изкарам до следобед.

Общи условия

Активация на акаунт