СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 005
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 990
Ако свободните места са по-малко от броя на кандидатстващите, дали щеше да има закрити паралелки още след първи етап на класиране?
Съвсем в реда на нещата е. Ако някой не е класиран, това означава лоша подредба на желанията.

# 991
Е как ще е несправедливо? Каква е логиката за "несправедливост"?

# 992
Моят  баща е ветеринар,ще си позволя да да дам съвет. Устата на животното се разтваря широко и хапчето се хвърля в гърлото,а не в устата. Аз също го правя по този начин.

И ние сме така. От години гледаме котки и винаги така обезпаразитяваме вътрешно - с таблетки. След като метнем хапчето навътре, затваряме устата с ръка и задържаме за кратко.
Не мога да кажа, че имаме особени проблеми точно с това.

# 993
Добро утро! Simple Smile
Успех и късмет на децата на трето класиране! Flowers Four Leaf Clover
Заслужават щастлива развръзка след тази шантава година.

И аз го записах, сега започват да се примъкват съмненията... изглежда ми на правилното място за него, ама пусто майчино сърце
Подобни терзания и при мен. Дали ще му е интересно, дали ще му е трудно, как ще пътува толкова далеч... и т.н, и т.н
А то детето ме гледа, милото, и вика: "Спокойно, мамо, всичко ще е наред!"

Бети, с молба за включване към списъка - момче, ТУЕС (компютърни мрежи). Благодаря Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 10:26 от tania_ark

# 994
Аз пък влязох да проверявам пак ДПП, защото нямам спомен като гледахме и избирахме паралелки за кандидатстването да е имало 3 и 4 профил за нашата паралелка в 127мо, има само АЕ и ИЕ. Сега при записването - БЕЛ и ИЦ, ами ако бяха Биология и Химия, или Математика... Пред свършен факт малко.

# 995
Моят  баща е ветеринар,ще си позволя да да дам съвет. Устата на животното се разтваря широко и хапчето се хвърля в гърлото,а не в устата. Аз също го правя по този начин.
Нашият персиец е много проклет. Да му отворя устата е абсурд. Той не позволява да го милваш, директно хапе. Може да го милваш, ако той дойде при теб и си поиска. От детството ми все котки има вкъщи, ама такова чудо не се е появявало. От малък си беше проклет. На седем години е вече и определено той е шефът вкъщи. Всички се страхуват от него, включва деца и куче. Всъщност е много любвеобилен, но когато той реши. Много си държи на личното пространство и спокойствие 🤣

# 996
Не намирам логика каквато и да била. Да направят 8 класирания и да си играем на пинг понг до септември.

# 997
Централизираните класирания са три. " Пинг-понгът" реално е до 10. септември, само че е по отделни училища. Ако ученик не е приет на първите две класирания, трябва добре да обмисли и подреди достатъчен брой желания в заявлението за участие в трети етап. Ако трябва, да изреди всички паралелки, в които има останали свободни места.

# 998
  • София
За таблетките - кучето ми е най-малкия проблем. Отварям му устата, слагам ги в гърлото и затварям, а той, милият, ги гълта. Но за голямата котка процедурата е сложна. Аз я държа здраво, ММ й отваря устата и с една много дълга пинсета й слага хапчето в гърлото. Обикновено не става от първия път, но поне вече не ни е сърдита след процедурата. А малката котка още не се съпротивлява толкова силно.
Успех и много късмет на всички, чакащи трето!

# 999
  • софия
Звънче, имам почти нова раница с тях - ако я иска, веднага ще ти я пратя като подарък за колежанката.
За това и за срещата ми с прекрасни хора обичам форума Gift Heart Винаги има някой, който да ти даде нещо хубаво - дума, подкрепа, съвет. Hug От форума имам приятелства с прекрасни момичета.
Благодаря ти, но каза, че не иска. От дискретните фенове е Grinning

От работата ни правиха psr тест. Не е гадно.

Бети, зазу, може ли да сложите в първия пост на следващата тема задължителната литература по бел? Доста се пита и предполагам питанията ще се увеличат.

Успех и късмет на децата на трето класиране! Flowers Four Leaf Clover Animal Beetle

# 1 000
Не намирам логика каквато и да била. Да направят 8 класирания и да си играем на пинг понг до септември.
Ще съм с бал 250, ще напиша само 1 желание НЕГ и ще чакам на 3то класиране да ме приемат в нег, защото всички с по-висок бал са си писали и варианти, различни от първо желание и са приети някъде? Доколкото разбирам това е вашата логика.
Изкарал съм си бал, ако искам ще си рискувам, освобождавайки мястото си, за да се боря за мечтата си. Това е логиката на това да можеш да си изтеглиш документите и да играеш на трето. А и свободните места стават с 1 повече, след моето изтегляне, така, че не ощетявам някой, който не се е класирал никъде.

# 1 001
  • София
Точно по тази методика действахме. Изгледахме хиляда клипчета. И с таблеткодавател пробвахме. И в нослето подухвахме, че се задействал гълтателен рефлекс. Не и не, и не. Винаги някак успяваше да изплюе хапчето сякаш преди да сме ѝ го дали.
Аз като ви казвам, че сме некадърни...
Обезпаразитяваме с пипета по този повод.

# 1 002
Нашият персиец е много проклет. Да му отворя устата е абсурд. Той не позволява да го милваш, директно хапе. Може да го милваш, ако той дойде при теб и си поиска. От детството ми все котки има вкъщи, ама такова чудо не се е появявало. От малък си беше проклет. На седем години е вече и определено той е шефът вкъщи. Всички се страхуват от него, включва деца и куче. Всъщност е много любвеобилен, но когато той реши. Много си държи на личното пространство и спокойствие 🤣
За кучето вземаме едни примамки от ветеринарната клиника, меки са като конситенция и правиме кюфте с хапчето вътре и така го даваме. Вероятно има и за котки, защото ме питат примамката за какво животно да е.

# 1 003
РУО София:

УВАЖАЕМИ КАНДИДАТ-ГИМНАЗИСТИ,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

За неуспелите да се класират или неудовлетворени от втория етап на класирането и незаписали се ученици, както и тези, които не са кандидатствали до момента,  съществува възможност за участие в трети етап на класиране.

Подаването на документи за участие в трети етап на класиране е в срок от 24.07.2020 г. до 27.07.2020 г. вкл. За целта следва да се подаде НОВО ЗАЯВЛЕНИЕ. В заявлението желанията се подреждат съобразно останалите свободни места в паралелките за този етап, които ще бъдат обявени на сайта на РУО – София-град на 23.07.2020 г. до края на деня. Заявлението може да се подаде електронно (по всяко време в посочения период) или в училище-гнездо (в петък и понеделник от 08,00 до 18,00 ч.).

Ученик, записан на първи или втори етап на класиране, може да си изтегли документите и да подаде заявление за участие в трети етап. Това може да стане единствено в училище-гнездо, където да се покаже оригиналът на свидетелството за завършено основно образование, което гарантира, че ученикът е изтеглил своите документи. Ученикът губи мястото си в класирането до момента. Освободените места в тези случаи се обявяват за свободни за четвърти етап на класиране.

След обявяване на резултатите от третия етап на класиране на 29.07.2020 г. следва записване на класираните ученици на 30.07.2020 г.

Свободните места след трети етап на класиране се обявяват в срок до 03.08.2020 г.

Попълването на незаетите места в паралелките след трети етап на класиране се осъществява в съответните приемащи училища в срок до 10.09.2020 г. вкл. по определен от директорите ред. Необходимата информация се получава от директорите на приемащите училища, където се извършват подаването на документи и класирането.

# 1 004
  • о`майна лунна нощ е
Във връзка с незаетите места - в Пловдив имаше няколко закрити паралелки още преди първо класиране. За тях изобщо не са били подадени заявления или са били твърде малко кандидатите.

Общи условия

Активация на акаунт