СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 87 638
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Може човекът да е препил снощи и да не може да уцели копчето Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 106
Чувствам се като през 2008, когато 3 часа натисках F5, за да влезна в системата за ДГ.
Наистина не разбирам как не проумяват, че това е тормоз. Готово е класирането от петък и просто не натискат копчето.

# 107
ММ ми предложи да излезем на протестите с лозунг - Рошавия - enter, не го послушах и сега чакане Simple Smile

# 108
Може и този с акумулатора да чака МОН и затова да се бави.

# 109
Недей така Зори,че ще стане на обяд:))))

# 110
Може и да не го обявят, предвид това, което се случва пред НС. Имат оправдание и виновни.

# 111
  • Пловдив
Кога успяхте да изпишете 6 страници от новата тема???

# 112
  • София
Всъщност са 8 Joy

# 113
  • София
Да натиснат Enter, пък тогава да си пишат оставката Simple Smile

# 114
  • София
ММ ми предложи да излезем на протестите с лозунг - Рошавия - enter, не го послушах и сега чакане Simple Smile
Те и без туй ни приканиха да блокираме, къде каквото намерим , его къде е РУО, само да видя как ще се съгласи Шефката да ме пусне Rolling Eyes

# 115
  • Sofia
Те и без туй ни приканиха да блокираме, къде каквото намерим , его къде е РУО, само да видя как ще се съгласи Шефката да ме пусне Rolling Eyes
Казваш й, че е на живот и смърт работата...

# 116
Ще вземем и шефката 🙂

# 117
Добро утро и ние сме от чакащите!
Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 118
  • у дома...
Ще! После ще си работоспособна и в името на добре свършената работа ще вземе да дойде с теб и да натупа Рошко.

# 119
Някой звънял ли е в мон? Кога мислят да го качат, за да не стоим залепени за монитора?

Общи условия

Активация на акаунт