СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 198
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 315
Чееестито на всички!!!
Моят син е приет на второ класиране в 1АЕГ с испански, и много бих се радвала да се свърза с вас - майки с деца от 1АЕГ😊

# 316
  • София
Айде и ние във 2 английска Simple Smile Живи и здрави и успех на всички Simple Smile
Happy, в коя паралелка сте? Simple Smile

# 317
  • София
Сега след като мина класирането мога да си кажа, че сънувах, че няма да е приет.

# 318
  • София
И ние успяхме да преборим едната точка Simple Smile Много е щастлива моята девойка Wink
Браво! Чакаме те в другата тема Blush

# 319
  • Варна
За физиката минималният бал е 390,5. На моя не му достига 1,5т. Здраве да е.

Значи не стига, че ви завиждам за японския, а пък с нашия бал физика в НПМГ можеше да запише. Пфу, тук имаме две-три прилични гимназии и нищо забавно.

# 320
  • София
Аз съм доволна за японския. Всичко съм проучила, но наборът изпадна в ступор сега. Не искал вече японски, нищо не искал...

# 321
  • Sofia
Къде търсим статистиката мин/макс бал? Моята девойка не е приета никъде и на 2ро класиране, ще трябва нови сметки и калкулации

# 322
  • София
Ние сме приети в 164 -ГПИЕ ИЕ/ФЕ Момче

# 323
  • у дома...
В сайта на РУО София след няколко часа.

# 324
  • София
Аз съм доволна за японския. Всичко съм проучила, но наборът изпадна в ступор сега. Не искал вече японски, нищо не искал...
Има ли шанс все пак за трето? Щом са казали да се обадите на 22, може да изчакате.

# 325
Къде търсим статистиката мин/макс бал? Моята девойка не е приета никъде и на 2ро класиране, ще трябва нови сметки и калкулации

В сайта на вашето РУО и в сайта на Дидева:
https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%B1%D0%B0%D0%BB/

# 326
Не е приета във второто ѝ желано училище - липсваха и 5,5 т. , за първото няма никакъв шанс с оценките, които изкара.
Искрено се надявам да научи нещо от цялото преживяване.

# 327
Здравейте включвам се с няколко въпроса относно 3 класиране. Това е единствената тема която видях. Търсих на много места в интернет, но не намерих каквото ми трябва, въпросът ми е ако синът ми иска да се запише на 3 класиране но се е записал в училището в което е приеет на второ как стават нещата. Рзбрах. че може но никъде не мога да намеря как точно става. Благодааря предварително за отговора. Хубав ден.

# 328
  • София
Момичета, влизам да кажа, че на 10.09.2020 г. съм на родителска среща във ФЕГ.

Митко успя и го приеха по първото му желание с испански език. Много съм щастлива!!! Няма да е в един клас с невероятните девойки на Мария и Доди, но са в една гимназия!

# 329
Честито на печелившите!!
Ако има неудовлетворени да звънят в училищата в късния следобед  и ще разберат свободните места. Редите наново и пробвате. На 3то обикновено пада повечко

Общи условия

Активация на акаунт