СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 167
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 345
  • Някъде в Европа...
И детето, от което се и интересувах живо, заради дилемата с Графичния дизайн с високия бал в кварталното СУ и предпочитането му пред ЕГ, е мръднало напред. Не му стига за пустия Дизайн, но пък е прието в ЕГ АЕ+РЕ..Двете с майката сме безкрайно доволни 😁, ученичката не толкова 😃...Нищо, ще ни разбере в 10-11 клас 😉

# 346
Не помръдна на 2ро класиране - 73 СОУ НЕ, ФЕ момче, макар че отпред бяха само английската паралелка и СМГ в листата му. Бал ЕГ 449, МГ 469.5.
Някой в 73 СОУ Не ФЕ?

# 347
Скрит текст:
Честито на печелившите!!
Ако има неудовлетворени да звънят в училищата в късния следобед  и ще разберат свободните места. Редите наново и пробвате. На 3то обикновено пада повечко
Е, как в късния следобед ще разберат свободните места? Първо трябва да изтече срокът за записване след второ класиране.
Нищо не знаеш, и Бейбито идва от бъдещето, като НеТко! Stuck Out Tongue Winking Eye
По скоро от миналото.Wink

# 348
  • София
Айде, мама Мони, честито! 😊

# 349
  • София
Нищо не съм видяла, Хепи! Simple Smile
Немски и математика/ физика е нашата паралелка.
Хромбук за всички паралелки е?
Абе ще минем накрая на лични съобщения. Grinning
Или ще се разпределите по темите на гимназиите за тези въпроси. Wink Мисля, че хромбуците са само за иновативните паралелки, но не съм съвсем сигурна.

# 350
Значи не сме в един клас. На нас това би беше (реалното ) желание след Туес. Като за Туес се отказа още при подаването, не знам защо го намърда на първо място. Тази паралелка ме изненада,че му е първо желание и там го и приеха, ако беше влязъл на 1 класиране, веднага щеше да се запише. Предпочете руски пред немски и тази паралелка ни е всъщност 2 желание след системно програмиране на туес, та няма как да помогна с бал за ориентиране. Simple Smile

# 351
За статистиката-2AEG, AЕ/НЕ/БЕЛ,бал 451,5,момиче.Има ли други деца?Борихме се за 1АЕГ,не било писано.

# 352
В 73 - то сме - НЕ/РЕ. Много е щастлива. При нас имаше щастлив край. 🙂🙂🙂🙂

# 353
  • София
Ред, руски и математика Simple Smile Съученици ли ще сме?
Нали видя, че трябва пари и за хромбук. Сега отивам да чета и за униформата Simple Smile
Благодаря на всички за подкрепата,от сутринта ми текат сълзи, и от поста на Ази, и за резултатите,и за всички вълнуващи се, и за подкрепата Hug Страхотна емоция Hug
Хепи, моят син също ще е в тази паралелка! За негова радост прескочи паралелките с испански!
Хромбуците май ги раздават от училището или не съм се информирала правилно?!

# 354
Френската паралелка в 35-то с бал 425.5. Не е доволна. Искаше 133-то с френски. Мислех, че ще се гърмя днес Wink, ама не.
Ще изчакам статистиката за да видя колко е паднал там бала и дали да и угодя да рискуваме.

# 355
  • София
За физиката минималният бал е 390,5. На моя не му достига 1,5т. Здраве да е.

Значи не стига, че ви завиждам за японския, а пък с нашия бал физика в НПМГ можеше да запише. Пфу, тук имаме две-три прилични гимназии и нищо забавно.
Само да вметна, че този бал се формира след като си държал изпит И по физика, освен НВО по БЕЛ и мат.

# 356
Оф, явно не сте ме разбрали в късния следобед на 22ри юли, имате възможност да предвидите свободните места в желани паралелки на трето класиране и все още да запишете с с резултата от второ. И да прецените в последния момент как да процедирате

# 357
  • София
Не помръдна на 2ро класиране - 73 СОУ НЕ, ФЕ момче, макар че отпред бяха само английската паралелка и СМГ в листата му. Бал ЕГ 449, МГ 469.5.
Някой в 73 СОУ Не ФЕ?
В никакъв случай не съжалявайте за НЕ/ФЕ.

# 358
Happy, Red  и Natali незабавно да се заявят в групата на 2АЕГ😜. Чакаме ви с нетърпение момичета. Децата ви ще бъдат щастливи и доволни!

# 359
Какво стана с nati76? Записаха ли АК или останаха в 1 аег?
Бисе, вашата приятелка ще бъде в 1 клас с Моника?
С Бубчето какво стана?

Мама Мони и Хепи, мнооооого се радвам за момчетата. И за всички други, които пропускам, извинете.

Общи условия

Активация на акаунт