СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 903
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 245
Ами аз пък се ядосах. Не че СМГ ни е в таргета, но някак си не си ги представях да правят шашми. Не знам, дано да има някакво логично обяснение и да е станала грешка.
Ха! Това е училището с най-много шашми в приема и особено  след 4 клас! И на ВлаТко синът му беше там приет с десетина точки от40 преди 3 години. Дали продължи не е ясно.

# 1 246
  • София
Рени, къде ви приеха?

# 1 247
  • Варна
За книга мога да препоръчам тази https://www.book.store.bg/p253285/iusra-mardini-pluvaj.html

или ако детето чене на АЕ тази
https://www.book.store.bg/p152185/i-am-malala-the-girl-who-stood … la-yousafzai.html
Издадена е и на български, но е изчерпана в книжарниците.

Има я като електронна книга в Mailbooks - и на български и на английски. Мерси за идеята, пуснах заявка.

Допълвам: И в читанката я има https://chitanka.info/book/9348-az-sym-malala

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 12:28 от Ясмина

# 1 248
A кой е ВлаТко?

# 1 249
Честното "портмоне" на да се свети името Му- ББ.

# 1 250
Честното "портмоне" на да се свети името Му- ББ.

От преди няколко часа екс "портмоне" , вече кинтите са у вуйчо
Ама представяте ли си какво мотивационно писмо е написал Simple Smile

# 1 251

Mama TAZ, предполагам, че Владислав Горанов...

# 1 252
Ако преди три години е бил кандидат петокласник този младеж (на ВлаТко), значи сега може заради него да е цялата шашма пак.
Зер, няма да остане без място в най-престижното училие детето сега Joy

# 1 253
  • софия
Ако преди три години е бил кандидат петокласник този младеж (на ВлаТко), значи сега може заради него да е цялата шашма пак.
Зер, няма да остане без място в най-престижното училие детето сега Joy
Мария беше писала, че наследникът се е справил добре на НВО. Поизучили са го за 3 години.

# 1 254
А, добре, спокойна да съм. Joy
Че сега какво ще правят семейството, апартамент нямат, кола и охрана нямат. Детето поне е прието.

# 1 255
  • София
Баш той... И айде ВлаТковиятасин се е намърдал, ясно как,  не знам обаче каква мотивация в писмен вид са дръпнали родителите на дете, чиято майка  беше класна на моите  в основното. В списъка по точки преди няколко години  детето (май и то  трябва  да е  било 7 клас тази година) беше сигурно двеста деца, ако не и повече,  под чертата, после се оказа, че учи в СМГ. А при среща на деца от класа с дамата в двора на училището, последната им казала - много е прехвалено СМГ, да знаете,  ако се бях информирала, нямаше да карам детето да се готви за приема там. Сега му се налага да ходи на уроци по мат, за да издрапа..Ама да се сети майчето, че проблемът е в детето - къде ти. Интересно със СМГ и уроци докъде го е докарало..

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 12:43 от golden mermaid

# 1 256
  • софия
А, добре, спокойна да съм. Joy
Че сега какво ще правят семейството, апартамент нямат, кола и охрана нямат. Детето поне е прието.
Че и трето дете чакат. Тежки времена, мъжки настават за Владито.

# 1 257
  • Пловдив
В системата на МОН се виждат свободните места на трето класиране за Пловдив

# 1 258
  • София
Синът на предишната учителка по БЕЛ в училище (тази, която никак не харесвах и която излезе по майчинство, та благодарение на това дойде новата прекрасна млада дама) също беше от връзкарите. Имаше публични списъци с имена тогава.
Разбирам, че към момента и той е със 100 точки на НВО Мат, но пък само с 85 по БЕЛ (да си прави изводите майка му Joy). Исках да кажа, че 3 години в СМГ са си предимство както и да го погледнем.

# 1 259
  • София
Ред, за нея става дума, имахме кофти късмета да ни е класна..Ходи на уроци по мат от 5 клас младежът, при това по нейни думи. Майка му е  неграмотна и не се свеня да го кажа на глас...

Общи условия

Активация на акаунт