СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 763
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 470
О, има такива гимназии, разбира се. Не за изброените професии, но много хора получават специалност, с която работят цял живот на база образованието си от гимназията. И не говоря само за каменоделство в БУЗЕМ , или ноктопластика някъде си. Брат ми е програмист и бях много изненадана, че част от най-високоплатените му колеги изобщо не са стигали до университет. 

[/quote]

Ако имаше гимназия, от която да се излиза със занаят лекар, адвокат, инженер, архитект и др. подобни занаяти, които изискват магистърска степен, натам щях да насоча децата. Ама няма. Joy
[/quote]

# 1 471
https://pmgbs.com/?p=9541

Пише, че има първа награда и по мат на нац. олимпиада. А най-вероятно и е изкарала 100 на НВО.

# 1 472
  • София
Щеше да ми е една идейка по-лишено от терзания, ако девойката по някаква случайност искаше френски. Зер ФЕГ е само една. Ама не пожела. Щеше да е ФЕ/АЕ. А аз може би щях да имам компания за РС. Ама хайде стига съм мрънкала. 😁

# 1 473
Относно браковете в ЕС и извън .. Алтернатива има с всички езици

# 1 474
Ванеса е талант. От години е все сред първите по математически състезания. Затова не се съмнявам да има 100 на нво математика.

Звънче, Red, децата са ви в страхотни училища, я не се терзайте за щуротии Simple Smile

# 1 475
  • София
Абе, айде стига ги пращахте тия момичета да се омъжват за английски принцове, лордове, швейцарски милионери и немски не'нам си к'ви!
Тия момчета, дето сме ги родили тук,  кой ще ги вземе? Joy
Английските принцеси не са най-лицеприятни...

# 1 476
Арабски принцеси?

# 1 477
  • София
Не знам за вас, аз съм обяснила колко е гадно да си част от кралски двор. Да носиш задължителната комична шапка и да не можеш да се лакираш в любимия черен цвят. Бррр! 😃

# 1 478
Нашето гадже си дойде от Германия за моята принцеса Joy
Всъщност в работата познавам бая чужденци, женени в България и останали тук Simple Smile
Никак не е лошо и тука Simple Smile

# 1 479
  • София
Чувала съм, че имат лоши бащи! Joy

# 1 480
Ванеса е талант. От години е все сред първите по математически състезания. Затова не се съмнявам да има 100 на нво математика.
...
Не говоря за смешното НВО. Детето е уникално с постижението да е първенец и на двете национални олимпиади - по БЕЛ и по МАТ едновременно.

То в случая при нея да се споменава НВО е като мастършеф да се хвали, че е опържил картофи. Grinning

# 1 481
  • София
И аз днес цял ден съм с вълненията с подредбата че умувахме за приятелско дете.Докато гледах се изкуших на няколко пъти за 22 и 32,но щерката не отряза категорично докато си отворих устата.Спирам с моите си вътрешни колебания Права си,Мария, трудно взимаме решения близнаците... Simple Smile Ама поне не им е скучно на околните с нас.
Наздраве!

# 1 482
  • София

Моля ти се, да не пренебрегваме Англия и Швейцария. Концентрацията на милионери е просто крайно изкушаваща и мисля да разширим кръгозора извън ЕС, ако става дума за женитби Simple Smile

Е, тя и Русия не е за изхвърляне в това отношение. А там - свят широк, избор голям.  Laughing

О, има такива гимназии, разбира се. Не за изброените професии, но много хора получават специалност, с която работят цял живот на база образованието си от гимназията. И не говоря само за каменоделство в БУЗЕМ , или ноктопластика някъде си. Брат ми е програмист и бях много изненадана, че част от най-високоплатените му колеги изобщо не са стигали до университет.  

За тези, които могат да се практикуват само с магистърска степен питам. Другите ги знам.

# 1 483
...
Не говоря за смешното НВО. Детето е уникално с постижението да е първенец и на двете национални олимпиади - по БЕЛ и по МАТ едновременно.

То в случая при нея да се споменава НВО е като мастършеф да се хвали, че е опържил картофи. Grinning
Не, бъркаш, първенци по математика са: Веско, Давид и Милен.

# 1 484
  • София
Ма моля ви се с тези зодии! 😁Нямат нищо общо, а и без това са една голяма лъжа.
Просто закономерно сме във фаза 2, първоначалната еуфория е поотминала, и вече се е събудило онова типично чувство на алчност, че искаме повече.
Най-добре ще е да се доверим на децата, че те още не са успели да си изкривят психиката.

Общи условия

Активация на акаунт